FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

januar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la januar » 11 sep 2010, 21:44

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Stvarno ste dosadni,koga briga ko ima bolje navijace i vise navijace.
Tema nije ovdje FK Sarajevo,nego FK Sloboda Tuzla.
Moze se fino pricati o Slobodi,a ne ovdje se kurciti kakva se atmosfera pravi itd.
„Upravo tako. Nismo najbolje otvorili utakmicu, a kažnjeni smo u najgorem mogućem trenutku. Imali smo niz kvalitetnih šansi koje nismo iskorstili i zbog toga je rezultat takav kakav je“
Evo sta kaze Glavas za danasnju utakmicu.

Drini bjezimo 6 bodova,a Celiku samo 2 boda.Znaci dacemo se opet boriti za opstanak,ako necemo vani doci po bodove.
Ali tek je pocelo prvenstvo,nadam se da ce sve biti dobro. ;)

Svaka cast strucnjak!! :!:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:50

Hairlija je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:ne bi ja da se raspravljam ovdje al napadate curu bezveze.Mentalita Ultra vam je 0%,imate brojnost organizaciju a de samo navedite jedaan put da ste neku grupu iznabijali na stadion van stadiona na sake ili na prangije nebitno.U Tuzli prosle godine vas je bilo vise nego nas znaci prakticki domaci teren i znamo svi sta se desilo.Cak i ss koji naginje na Sa je dao podatke od kojih bjezi samo Hz,jel vam se svidila supa na gradini
za ono sto se desilo niste vi krivi nego murija,nemoj potencirati da ste nekoga namlatili,dovoljno vam je reci da vam Vukovi iz Zvornika uzimaju transove :lol:

ev hairlija maksuz sam za tebe nasla
da vidis da nije od policajca nego od kamena....kad te policajac udari ostane pruga od pendreke i sutradan poplavi ili pozeleni ali kad kamen leti u glavu onda ide krvv....pogledaj 6:25 minn kako vas ode krvav s D tribine....nemojte sve svaljivati na policajce...cccc..

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:57

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:ne bi ja da se raspravljam ovdje al napadate curu bezveze.Mentalita Ultra vam je 0%,imate brojnost organizaciju a de samo navedite jedaan put da ste neku grupu iznabijali na stadion van stadiona na sake ili na prangije nebitno.U Tuzli prosle godine vas je bilo vise nego nas znaci prakticki domaci teren i znamo svi sta se desilo.Cak i ss koji naginje na Sa je dao podatke od kojih bjezi samo Hz,jel vam se svidila supa na gradini
za ono sto se desilo niste vi krivi nego murija,nemoj potencirati da ste nekoga namlatili,dovoljno vam je reci da vam Vukovi iz Zvornika uzimaju transove :lol:

da vidis da nije od policajca nego od kamena....kad te policajac udari ostane pruga od pendreke i sutradan poplavi ili pozeleni ali kad kamen leti u glavu onda ide krvv....pogledaj 6:25 minn kako vas ode krvav s D tribine....nemojte sve svaljivati na policajce...cccc..
Ti mi dajes klip sa stranice na kojoj ja visim barem 12 sati dnevno,mislis da ovo prvi put vidim :roll:
Pricamo o sakama a ne o kamenju djete drago.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 11 sep 2010, 21:59

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:

Bio sam na tekmi u Tuzli i nisam video da je i jedan kamen poletio prema nama jer Fukare nisu ni bile blizu,a da su nekim slucajem i prisli mislim da bi hi rasturili jer nas je bilo puno vise.Sto se tice murije tu je bilo problema i batina na obje strane! :idea:

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 11 sep 2010, 22:01

Hairlija je napisao/la:@ajla
dijete taj film neces gledati,ako Sarajevo uzme titulu prvaka BiH onda odlazim sa foruma al' pred vjecnu na proslavu titule :mrgreen:
Do tad suti i trpi :lol:
Tako ste vi i prosle sezone lajali pa kako zavrsiste. Dobijete par utakmica i odmah prvaci. Usput, zelim Slobodi i Fukarama sve najbolje i da sljedece sezone bude jos vise klubova iz TK
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 22:02

Hairlija je napisao/la:

da vidis da nije od policajca nego od kamena....kad te policajac udari ostane pruga od pendreke i sutradan poplavi ili pozeleni ali kad kamen leti u glavu onda ide krvv....pogledaj 6:25 minn kako vas ode krvav s D tribine....nemojte sve svaljivati na policajce...cccc..[/quote]

Ti mi dajes klip sa stranice na kojoj ja visim barem 12 sati dnevno,mislis da ovo prvi put vidim :roll:
Pricamo o sakama a ne o kamenju djete drago.[/quote]

pa ti nisi spomenuo ni sake a ni kamen neg si ti rekao da ono sto se desilo da su murijaci krivi e pa vidis da nisu za sve...sem sto je slatinas spomenuo....i pise se dijete dragooo..... :mrgreen: :o

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 22:02

Van Klomp je napisao/la:
dijete taj film neces gledati,ako Sarajevo uzme titulu prvaka BiH onda odlazim sa foruma al' pred vjecnu na proslavu titule :mrgreen:
Tako ste vi i prosle sezone lajali pa kako zavrsiste. Dobijete par utakmica i odmah prvaci. Usput, zelim Slobodi i Fukarama sve najbolje i da sljedece sezone bude jos vise klubova iz TK
mi ne lajemo,mi ujedamo to smo pokazali ekipama iz TK ;) :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 22:06

januar je napisao/la: za ono sto se desilo niste vi krivi nego murija,nemoj potencirati da ste nekoga namlatili,dovoljno vam je reci da vam Vukovi iz Zvornika uzimaju transove :lol:

da vidis da nije od policajca nego od kamena....kad te policajac udari ostane pruga od pendreke i sutradan poplavi ili pozeleni ali kad kamen leti u glavu onda ide krvv....pogledaj 6:25 minn kako vas ode krvav s D tribine....nemojte sve svaljivati na policajce...cccc..[/quote]

Bio sam na tekmi u Tuzli i nisam video da je i jedan kamen poletio prema nama jer Fukare nisu ni bile blizu,a da su nekim slucajem i prisli mislim da bi hi rasturili jer nas je bilo puno vise.Sto se tice murije tu je bilo problema i batina na obje strane! :idea:[/quote]

daj ba januar kako nisu kamenice letile FKR prvo bile na A tribini i onda svi dosli na C i stali na ogradu ja bila na ogradiii....vi bacili baklju i onda smo se medjusobno kamenovali....ccccc....ti si onda corav ako nisi vidio....a zua rasturili to je suvisno da pricammm hahah.... :D :) ;) :P

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 11 sep 2010, 22:06

Van Klomp je napisao/la:

Upravu si ,samo smo prosle god.imali problema jer smo igrali na dva fronta sa SPARTAKOM,HELSINGBERGOM;CLUJ i radi toga smo zaostali jer je Evropa bila prioritet,pa Vedran i mnoge druge stvari.Da nije bilo ovog navedenog pobjegli bi Zelji barem 5-6 bodova,a da smo bili bolji od njih pokazali smo im to na Grbavici!Ove godine uz dobru upravu i finu logistiku ne vidim sta nas moze zaustaviti prema TITULI! ;),osim Ajlini kamenica!! :cry:

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 11 sep 2010, 22:11

januar je napisao/la:
Van Klomp je napisao/la:

Upravu si ,samo smo prosle god.imali problema jer smo igrali na dva fronta sa SPARTAKOM,HELSINGBERGOM;CLUJ i radi toga smo zaostali jer je Evropa bila prioritet,pa Vedran i mnoge druge stvari.Da nije bilo ovog navedenog pobjegli bi Zelji barem 5-6 bodova,a da smo bili bolji od njih pokazali smo im to na Grbavici!Ove godine uz dobru upravu i finu logistiku ne vidim sta nas moze zaustaviti prema TITULI! ;)
Kakvih li ce te imati "problema"na kraju ove sezone. Upamti ove rijeci: Prvenstvo se osvaja po nacionalnom kljucu. Kad ga niste uzeli prosle godine, morate cekati jos dvije da se izredaju Hrvati i Srbi (ili obratno).
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 22:41

Sta raspravljate kad nas ode u Banovice 1200 pa njih toliko nema i da hoce da se skupe,kad god hocete mozete pokusati doci do HZ a znate kako smo vam oteli sve salove kad ste dosli na Kosevo!P.S zar je moguce da ova balavica nekom kaze da nece da prica sa djecom haha za tvoju info ja sam 82 godiste balavice!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 11 sep 2010, 22:54

van klomp grijesis pogledaj malo ranije tabele ;)

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 11 sep 2010, 22:59

Hairlija je napisao/la:
koji si ti glupan jarane
prosle godine vam covijeka ubiju (no hejt) nista ne uradite
ultrasi vas izderu trans vam uzmu i murija vam vrati
mi vas poderemo ovde i mozes pricat sta oces isao sam u bolnicu poslije tekme vidio sve i kako hordasi muriju zovu da ih vracaju , manijaci vas svaki dan jebu al imate pare i brojnost za uzimanje bodova .
kopirate pjesme neke ,
zalosno zar ne .
a hairlija pokri se i tisu matere ti

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 11 sep 2010, 23:02

Hajde ba dosta toga o navijacima i ja sam skonto da su BH navijacke skupine zesce sranje.Sport BH je jos vece al eto.Dosta o tome mozel ;) .
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 sep 2010, 23:04

Ovaj Januar je moj kralj bio je on u Tuzli al mozda prije jedno 5 godina,ups opet nemoguce jer je dijete neko nema ni 18,a prosle godine da si bio letilo je od kamenja do stolica,neko je i pare baco,pa upaljaci kisobran jedan itd.Osto vam je usput jedan bar sal kod nas koji je uzela vasa policija jer nasa ne bi dozvolila onakve nerede.I kakve transove dijete spominjes kad mi u Ugljevik nismo ni isli niti su oni prosli kroz Tuzlu tako da su vam sumnje neosnovane.Pomirite se s tim na sake kamenje prangije na sta god hocete smo jaci od vas kad god i gdje god,a vi mozete samo na alkohol boyse naletit i tu bi vam gusto bilo jer je cinjenica da svugdje primite.
Od mene dosta
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 11 sep 2010, 23:05

Slatinash_7 je napisao/la:Ovaj Januar je moj kralj bio je on u Tuzli al mozda prije jedno 5 godina,ups opet nemoguce jer je dijete neko nema ni 18,a prosle godine da si bio letilo je od kamenja do stolica,neko je i pare baco,pa upaljaci kisobran jedan itd.Osto vam je usput jedan bar sal kod nas koji je uzela vasa policija jer nasa ne bi dozvolila onakve nerede.I kakve transove dijete spominjes kad mi u Ugljevik nismo ni isli niti su oni prosli kroz Tuzlu tako da su vam sumnje neosnovane.Pomirite se s tim na sake kamenje prangije na sta god hocete smo jaci od vas kad god i gdje god,a vi mozete samo na alkohol boyse naletit i tu bi vam gusto bilo jer je cinjenica da svugdje primite.
Od mene dosta
jarane ja govorim za horde a ne za nas :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 sep 2010, 23:11

brcanska_malta je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
koji si ti glupan jarane
prosle godine vam covijeka ubiju (no hejt) (1) nista ne uradite
ultrasi vas izderu trans vam uzmu (2) i murija vam vrati
mi vas poderemo ovde i mozes pricat sta oces(3) isao sam u bolnicu poslije tekme vidio sve i kako hordasi muriju zovu da ih vracaju , manijaci vas svaki dan jebu al imate pare i brojnost (4) za uzimanje bodova .
kopirate pjesme neke , (5)
zalosno zar ne .
a hairlija pokri se i tisu matere ti
NEVJEROVATNO,NEVJEROVATNO,NEVJEROVATNO!!!!!!!!
Kakve ti nebuloze pricas.
(1) Pa sta trebamo uradit,vratit im. Doci dole sa pistoljem i ubit nekoga opet? JE LI TO ?
(2) 100 ultrasa napalo 1 kombi i 1 auto. I to sto je najgore debili udarali vozaca(covjeka preko 55 godina).na kraju ni jedan navijac nije bio teze ozljedjen. I cim nam se pridruzila druga grupa,i kad nas je bilo oko 25 ukupno vam stajemo na CRTU (opet smo u manjem broju 25:100) i vi nista...
(3) poderali ste nas pravo..DOslo nas je toliko u tuzlu da vas stadion to nije mogao da primi tako da smo morali na glavnu tribinu. Belaj nastao. par baklji i stolica se razmjenilo. par nasih momaka dobilo degenek od drotova i to je to..vi nas razbili...? :O Ubiji se kume
(4) ne razumjem na sta mislis to "imamo pare" Ako mislis na klub.Fala bogu da imamo(sponzori su nam telekom,fds,sparkasse,avaz,nike...) imamo extra upravu(sposobnu) i posjetu na stadionu
Ako si mislio da mi kao navijaci imamo pare,,i tu si u pravu.Kad imas 1500 clanova koji mjesecno daju 5 maraka normalno da ces imati pare... ;)
Nas manijaci udaraju??? :O :O :O :O :O U zadnjih par dana njima su prekrizena 2 grafita a nama 7(jedan skroz precrtan njihovim) to je kukavicluk. Izbodu momka u tramvaju sa majcom Vedran Puljic. Udaraju nas jelde???
Znas onu njihovu pjesmu: ...pitari,tatini ste sinovi,...sve cemo vas izbosti..
Znas onu nasu: ...nozeve nosite ne smjete na sake...
Toliko o manijacima i njihovom "udaranju" nas
(5) Mi kopiramo? :O :O :O :O :O ...pa svak objektivan i UPUCEN zna da smo mi jedni od rjetkih koji nemaju skoro pa ni jednu pjesmu kopiranu(bar ne od grupa sa balkana) Mi smo orginalni kume!
Kad budes imao dokaze za bilo sta gore navedeno javi se na PM !

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 11 sep 2010, 23:15

za ono sto se desilo niste vi krivi nego murija,nemoj potencirati da ste nekoga namlatili,dovoljno vam je reci da vam Vukovi iz Zvornika uzimaju transove :lol:[/quote]
koji si ti glupan jarane
prosle godine vam covijeka ubiju (no hejt) (1) nista ne uradite
ultrasi vas izderu trans vam uzmu (2) i murija vam vrati
mi vas poderemo ovde i mozes pricat sta oces(3) isao sam u bolnicu poslije tekme vidio sve i kako hordasi muriju zovu da ih vracaju , manijaci vas svaki dan jebu al imate pare i brojnost (4) za uzimanje bodova .
kopirate pjesme neke , (5)
zalosno zar ne .
a hairlija pokri se i tisu matere ti[/quote]
NEVJEROVATNO,NEVJEROVATNO,NEVJEROVATNO!!!!!!!!
Kakve ti nebuloze pricas.
(1) Pa sta trebamo uradit,vratit im. Doci dole sa pistoljem i ubit nekoga opet? JE LI TO ?
(2) 100 ultrasa napalo 1 kombi i 1 auto. I to sto je najgore debili udarali vozaca(covjeka preko 55 godina).na kraju ni jedan navijac nije bio teze ozljedjen. I cim nam se pridruzila druga grupa,i kad nas je bilo oko 25 ukupno vam stajemo na CRTU (opet smo u manjem broju 25:100) i vi nista...
(3) poderali ste nas pravo..DOslo nas je toliko u tuzlu da vas stadion to nije mogao da primi tako da smo morali na glavnu tribinu. Belaj nastao. par baklji i stolica se razmjenilo. par nasih momaka dobilo degenek od drotova i to je to..vi nas razbili...? :O Ubiji se kume
(4) ne razumjem na sta mislis to "imamo pare" Ako mislis na klub.Fala bogu da imamo(sponzori su nam telekom,fds,sparkasse,avaz,nike...) imamo extra upravu(sposobnu) i posjetu na stadionu
Ako si mislio da mi kao navijaci imamo pare,,i tu si u pravu.Kad imas 1500 clanova koji mjesecno daju 5 maraka normalno da ces imati pare... ;)
Nas manijaci udaraju??? :O :O :O :O :O U zadnjih par dana njima su prekrizena 2 grafita a nama 7(jedan skroz precrtan njihovim) to je kukavicluk. Izbodu momka u tramvaju sa majcom Vedran Puljic. Udaraju nas jelde???
Znas onu njihovu pjesmu: ...pitari,tatini ste sinovi,...sve cemo vas izbosti..
Znas onu nasu: ...nozeve nosite ne smjete na sake...
Toliko o manijacima i njihovom "udaranju" nas
(5) Mi kopiramo? :O :O :O :O :O ...pa svak objektivan i UPUCEN zna da smo mi jedni od rjetkih koji nemaju skoro pa ni jednu pjesmu kopiranu(bar ne od grupa sa balkana) Mi smo orginalni kume!
Kad budes imao dokaze za bilo sta gore navedeno javi se na PM ![/quote]
ti si glup pravo vidim da neznas kakva pravila na ulici vladaju normalno da ces nozit sa sobom nosit i bit spreman
1) ne budi glup da se kojoj grupi desilo ono kosto je vma palo bi jos mrtvih glava
2) bilo vas je vise nego njih
3) letilo je kamenje sto ste vi na nas bacali pa smo vam vracali rodjak
4) ponosis se kuopovinom utakmica ?
5) ARGENTINA .

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 11 sep 2010, 23:18

Koja djeca Boze sacuvaj. :( :( :(

Ma hajde nemoramo mi znat da ste vi djeca.Kamuflirajte se malo. :lol:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 23:23

SPAM SPAM SPAM!!!

Ljudi smirite ganglije, dobicete nervni slom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.