Culic, Beganovic i Bosnjak ce svrsit od srece ako izgubimo.emir79 je napisao/la:Pa sto se cudis kad si to sve citao i za vrijeme Susica. Zna se od koga to dolazi i zasto. Taj trend ce se nastavljati jos vise i mnogo dublje.Evander je napisao/la:Da. I Dzekin menadzer je isto dao pare, jer ce Robi zvati Edina da igra.sekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Joj kakve sve gluposti necete upakovati Robertu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zamisli ako izgubi ove dvije utakmice protiv Amera i Meksikanaca sa U21 igracima i igracima Premijer Lige. Ima da gori. Pripremi se na to.
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma dobro i treba da bude opozicije, ne mozemo i ne trebamo svi isti razmisljati, ali podmetanja, plasiranje lazi i dezinformacija, nacionalizam...bi trebali prestati. Nadam se da namjera opzicije nije da se Prosinecki srusi skupa s reprezentacijom, pa onda instalira neko drugi, to nece proci.
Sto se Osima tice, najbolje mu je da nadje trenerski angazman i u ponovnu trku za selektora udje u formi, inace ce imati manje sansi nego ovaj put.
Sto se Osima tice, najbolje mu je da nadje trenerski angazman i u ponovnu trku za selektora udje u formi, inace ce imati manje sansi nego ovaj put.
Mediji su jedan od najvecih neprijatelja bh sporta, a narocito fudbala. Kada njima nesta ne odgovara, dat ce sve od sebe da to pokopaju. Stvorila se citava negativna atmosfera oko Safeta, pa se u dobrim dijelom zanemaruje sta se sve tada pisalo, ali je ono bio najbolji primjer piskarala na djelu. Kakve su se sve price izmisljale u 2014. godini, to je za plakati. Spahic pretukao Ibisevica, Dzeko i co. gadjali Hajrovica na treningu, Hajrovic se oprostio od repke itd. Svakakve gluposti samo sa ciljem da zakuhaju i vise nego stocje vec kuhalo. Ja se i dalje sjecam kad je Hajrovic opovrgnuo navode da se oprasta, samo kako bi na avazu izasao clanak "Hoce li se odluciti - Zasto se Hajrovic premislja?"
A kao izvor stavili - osoba bliska Hajrovicu
Najbolja stvar koja je proizasla iz tog ljeta je kada su igraci iskulirali bht novinare
Helem, treba zanemariti njihova naklapanja, i odrzati pozitivnu atmosferu. Oni su vec pripremili podlogu za narednu rundu pljuvanja, i treba se pripremiti da se to stavi na ignore.
Helem, treba zanemariti njihova naklapanja, i odrzati pozitivnu atmosferu. Oni su vec pripremili podlogu za narednu rundu pljuvanja, i treba se pripremiti da se to stavi na ignore.
Sto je najgore ti idioti ne mare za time da to utice na atmosferu unutar reprezentacije. Igraci to sve citaju, onda moraju da se pravdaju. Bas kao 2014. i ne samo to nego stosta sto je besmisleno bilo.mire96 je napisao/la:Mediji su jedan od najvecih neprijatelja bh sporta, a narocito fudbala. Kada njima nesta ne odgovara, dat ce sve od sebe da to pokopaju. Stvorila se citava negativna atmosfera oko Safeta, pa se u dobrim dijelom zanemaruje sta se sve tada pisalo, ali je ono bio najbolji primjer piskarala na djelu. Kakve su se sve price izmisljale u 2014. godini, to je za plakati. Spahic pretukao Ibisevica, Dzeko i co. gadjali Hajrovica na treningu, Hajrovic se oprostio od repke itd. Svakakve gluposti samo sa ciljem da zakuhaju i vise nego stocje vec kuhalo. Ja se i dalje sjecam kad je Hajrovic opovrgnuo navode da se oprasta, samo kako bi na avazu izasao clanak "Hoce li se odluciti - Zasto se Hajrovic premislja?"A kao izvor stavili - osoba bliska Hajrovicu
Najbolja stvar koja je proizasla iz tog ljeta je kada su igraci iskulirali bht novinare
![]()
Oduprijeti se treba time na sve nacine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
jolicnikola
- Kontakt:
demokratija moze, ali bez nacionalizma, previse lazi, podmetanja itd.DrFilgud je napisao/la:Ma dobro i treba da bude opozicije, ne mozemo i ne trebamo svi isti razmisljati, ali podmetanja, plasiranje lazi i dezinformacija, nacionalizam...bi trebali prestati. Nadam se da namjera opzicije nije da se Prosinecki srusi skupa s reprezentacijom, pa onda instalira neko drugi, to nece proci.
Vjerovali ili ne, ja sam ti otacsekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne mozes im se iscuditi, ali oni bi radije slabu repku po njihovom ukusu, nego jaku koja nije. Safet nije odgovarao, pa su izmisljali sve i svasta da ga skinu, pri tome im i on davao povoda, a Mesu su nakon Grcke i Kipra branili kao oca rodjenog, jer je on odgovarao. Neki dan frajer u tekstu jos brani Mulaomerovica i govori kako se ne treba pljuvati svoje, a stid ga valjda bilo spomenuti kako je Dusko Vujosevic, inace strucnjak iz Srbije, naslijedio Mulaomerovica, i vratio je u respektabilne vode. Ne bi islo u prilogu njegovom kontekstu kako se trebalo birati Amara umjesto Robija.emir79 je napisao/la:Sto je najgore ti idioti ne mare za time da to utice na atmosferu unutar reprezentacije. Igraci to sve citaju, onda moraju da se pravdaju. Bas kao 2014. i ne samo to nego stosta sto je besmisleno bilo.mire96 je napisao/la:Mediji su jedan od najvecih neprijatelja bh sporta, a narocito fudbala. Kada njima nesta ne odgovara, dat ce sve od sebe da to pokopaju. Stvorila se citava negativna atmosfera oko Safeta, pa se u dobrim dijelom zanemaruje sta se sve tada pisalo, ali je ono bio najbolji primjer piskarala na djelu. Kakve su se sve price izmisljale u 2014. godini, to je za plakati. Spahic pretukao Ibisevica, Dzeko i co. gadjali Hajrovica na treningu, Hajrovic se oprostio od repke itd. Svakakve gluposti samo sa ciljem da zakuhaju i vise nego stocje vec kuhalo. Ja se i dalje sjecam kad je Hajrovic opovrgnuo navode da se oprasta, samo kako bi na avazu izasao clanak "Hoce li se odluciti - Zasto se Hajrovic premislja?"A kao izvor stavili - osoba bliska Hajrovicu
![]()
Oduprijeti se treba time na sve nacine.
Kme,kme...forumasi su toliko strucni da su Susica proglasili ublehom,a covjek nas odveo na WC, a svrsavamo na jednog R.P. kojem je najveci uspjeh 5.mjesto u kvalifikacijama. Hahahahaha
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve se sve bljuvotine pisu u medijima protiv Prosineckog, nadao sam se da ce prestati kad vec bude izabran, ali ovo je dno dna. Kakve gluposti i nebuloze.
Najjace mi je bilo kad je par dana prije izbora selektora neko izmislio pricu da se Prosinecki povlaci iz selektorske utrke pa plasirao tu vijest u medijima.
Najjace mi je bilo kad je par dana prije izbora selektora neko izmislio pricu da se Prosinecki povlaci iz selektorske utrke pa plasirao tu vijest u medijima.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sve se vraća sve se plaća. Svaka laž iznešena od strane novnara se vrati na loš način istom tom novinaru ili još gore, njegovoj djeci, porodici...
Znam par novinara koji žive od plaćenih članaka zasnovanih na lažima, a ovamo im ni naopako ne ide u životu, udario im Bog po porodici. I kreteni nikako da se opamete.
Laž je laž, gdje god bila napisana i rečena, a ko hoće slagat hoće i ...
Znam par novinara koji žive od plaćenih članaka zasnovanih na lažima, a ovamo im ni naopako ne ide u životu, udario im Bog po porodici. I kreteni nikako da se opamete.
Laž je laž, gdje god bila napisana i rečena, a ko hoće slagat hoće i ...
Idi cmizdri sto je Amar izvisio i ni jedne vise.sekretar je napisao/la:Kme,kme...forumasi su toliko strucni da su Susica proglasili ublehom,a covjek nas odveo na WC, a svrsavamo na jednog R.P. kojem je najveci uspjeh 5.mjesto u kvalifikacijama. Hahahahaha
Nadji post gdje ja hvalim Amara Osima i za nagradu ces dobiti bananu. Potrudi se.Willer je napisao/la:Idi cmizdri sto je Amar izvisio i ni jedne vise.sekretar je napisao/la:Kme,kme...forumasi su toliko strucni da su Susica proglasili ublehom,a covjek nas odveo na WC, a svrsavamo na jednog R.P. kojem je najveci uspjeh 5.mjesto u kvalifikacijama. Hahahahaha
Da li si hvalio Prosineckog? Potpuno sam zbunjen.sekretar je napisao/la:Nadji post gdje ja hvalim Amara Osima i za nagradu ces dobiti bananu. Potrudi se.Willer je napisao/la:Idi cmizdri sto je Amar izvisio i ni jedne vise.sekretar je napisao/la:Kme,kme...forumasi su toliko strucni da su Susica proglasili ublehom,a covjek nas odveo na WC, a svrsavamo na jednog R.P. kojem je najveci uspjeh 5.mjesto u kvalifikacijama. Hahahahaha
Nadji post gdje ja hvalim Amara Osima i za nagradu ces dobiti bananu. Potrudi se.[/quote]
Da li si hvalio Prosineckog? Potpuno sam zbunjen.[/quote]
Ne. Jer ni on nije za Bog zna kakvu pohvalu. Ali je bolji izbor nego Osim. Samo ne toliko bolji kako se ovdje predstavlja. Nikakvog iskoraka nije imao u karijeri, srednja zalost. Zvezda,Turci,Azeri...nista vrijedno. Price za malu djecu su da je odbio milionske ugovore s Azerima, ponudu NS Slovenije isto tri put jacu financijski nego nasu, kao i taj neki belgijski klub. Cisti profesionalizam, da je imao bolju ponudu nabio bi nas nogom u dupe. Buduci da nije prihvatio je ovo.
Da li si hvalio Prosineckog? Potpuno sam zbunjen.[/quote]
Ne. Jer ni on nije za Bog zna kakvu pohvalu. Ali je bolji izbor nego Osim. Samo ne toliko bolji kako se ovdje predstavlja. Nikakvog iskoraka nije imao u karijeri, srednja zalost. Zvezda,Turci,Azeri...nista vrijedno. Price za malu djecu su da je odbio milionske ugovore s Azerima, ponudu NS Slovenije isto tri put jacu financijski nego nasu, kao i taj neki belgijski klub. Cisti profesionalizam, da je imao bolju ponudu nabio bi nas nogom u dupe. Buduci da nije prihvatio je ovo.
treba probat vratit salihamidzica na desnog beka
Zarathustra
Da li si hvalio Prosineckog? Potpuno sam zbunjen.[/quote]sekretar je napisao/la:Nadji post gdje ja hvalim Amara Osima i za nagradu ces dobiti bananu. Potrudi se.
Ne. Jer ni on nije za Bog zna kakvu pohvalu. Ali je bolji izbor nego Osim. Samo ne toliko bolji kako se ovdje predstavlja. Nikakvog iskoraka nije imao u karijeri, srednja zalost. Zvezda,Turci,Azeri...nista vrijedno. Price za malu djecu su da je odbio milionske ugovore s Azerima, ponudu NS Slovenije isto tri put jacu financijski nego nasu, kao i taj neki belgijski klub. Cisti profesionalizam, da je imao bolju ponudu nabio bi nas nogom u dupe. Buduci da nije prihvatio je ovo.[/quote]
Razlog je Ivica Osim,razlog je što će ovaj pristati raditi za znatno manju platu nego ova dva gore, razlog je što je to Begićev igrač. Jednom Robiju ne možes srati, Mehi Kodri također,ali Amar će dudlati i titrati... samo da je tu gdje jest. Iskreno, koje su prednosti Amara Osima?
Pa ovo je tvoj post hebo te. Ne razumijem tvoje drasticne promjene misljenja u roku 2 mjeseca a nijedna utakmica se nije odigrala. Ja sam bio veliki zagovornik Robijevog angazmana ali ako uvidim da mu lose ide necu ga braniti. Zbunjuju me kompletne promjene stava bez ikakvih novih cinjenica. Ako pod njih ne racunas objavljene fotografije naravno. Promjeniti misljenje je legitimno ali mi je u ovoj situaciji cudno. Mislim nema veze nego eto...
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 07 jan 2018, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ove Culice, Beganovice itd. treba jednom sacekati pa im par po glavi dati pa ce se brzo smititi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne. Jer ni on nije za Bog zna kakvu pohvalu. Ali je bolji izbor nego Osim. Samo ne toliko bolji kako se ovdje predstavlja. Nikakvog iskoraka nije imao u karijeri, srednja zalost. Zvezda,Turci,Azeri...nista vrijedno. Price za malu djecu su da je odbio milionske ugovore s Azerima, ponudu NS Slovenije isto tri put jacu financijski nego nasu, kao i taj neki belgijski klub. Cisti profesionalizam, da je imao bolju ponudu nabio bi nas nogom u dupe. Buduci da nije prihvatio je ovo.[/quote]dubrovnik je napisao/la:Da li si hvalio Prosineckog? Potpuno sam zbunjen.sekretar je napisao/la:Nadji post gdje ja hvalim Amara Osima i za nagradu ces dobiti bananu. Potrudi se.
Razlog je Ivica Osim,razlog je što će ovaj pristati raditi za znatno manju platu nego ova dva gore, razlog je što je to Begićev igrač. Jednom Robiju ne možes srati, Mehi Kodri također,ali Amar će dudlati i titrati... samo da je tu gdje jest. Iskreno, koje su prednosti Amara Osima?
Pa ovo je tvoj post hebo te. Ne razumijem tvoje drasticne promjene misljenja u roku 2 mjeseca a nijedna utakmica se nije odigrala. Ja sam bio veliki zagovornii Robijevog angazmana ali ako uvidim da mu lose ide necu ga braniti. Zbunjuju me kompletne promjene stave bez ikakvih novih cinjenica. Ako pod njih ne racunas objavljene fotografije naravno. Promjeniti misljenje je legitimno ali mi je u ovoj situaciji cudno. Mislim nema veze nego eto...[/quote]
To je sve istina i sto sam napisao. I dalje mi nije jasno da je Begic izigrao Ivicu Osima. Robi jest bolja opcija u odnosu na Amara. Ali nije toliko bolja koliko ga ovdje predstavljamo. Nit je odbio silne ponude, kako se pise, da bi vodio nas. Narocito da je odbio milione od Azera, Sloveniju jer su puno losiji od nas,iako su ljudi igrali baraz za svjetsko,mi ne...itd itd. Robi je goli mrtvi prosjek od trenera,Amar ni to, sto se tice nase reprezentacije. Ali nismo dovoljno mocni dovestj neko jako ime. Samo ne volim sto R.P.dizemo u nebesa, a Amara Osima pravimo totalnim amaterom. Nije tolika razlika kako se predstavlja. I ovo malo angazmana dobio je na svoje igracko ime i nista nije opravdao.
To je sve istina i sto sam napisao. I dalje mi nije jasno da je Begic izigrao Ivicu Osima. Robi jest bolja opcija u odnosu na Amara. Ali nije toliko bolja koliko ga ovdje predstavljamo. Nit je odbio silne ponude, kako se pise, da bi vodio nas. Narocito da je odbio milione od Azera, Sloveniju jer su puno losiji od nas,iako su ljudi igrali baraz za svjetsko,mi ne...itd itd. Robi je goli mrtvi prosjek od trenera,Amar ni to, sto se tice nase reprezentacije. Ali nismo dovoljno mocni dovestj neko jako ime. Samo ne volim sto R.P.dizemo u nebesa, a Amara Osima pravimo totalnim amaterom. Nije tolika razlika kako se predstavlja. I ovo malo angazmana dobio je na svoje igracko ime i nista nije opravdao.[/quote]
OK. Nisam se mislio prepucavati nego sam se zacudio jer mi se ucinilo da si kompletno promjenio stav. Ne moramo se slagati po tom pitanju.
OK. Nisam se mislio prepucavati nego sam se zacudio jer mi se ucinilo da si kompletno promjenio stav. Ne moramo se slagati po tom pitanju.
Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nema se šta zamišljati, sa selekcijom koja će ići u Ameriku, sve drugo je fantasticno.emir79 je napisao/la:Pa sto se cudis kad si to sve citao i za vrijeme Susica. Zna se od koga to dolazi i zasto. Taj trend ce se nastavljati jos vise i mnogo dublje.Evander je napisao/la:Da. I Dzekin menadzer je isto dao pare, jer ce Robi zvati Edina da igra.sekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Joj kakve sve gluposti necete upakovati Robertu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zamisli ako izgubi ove dvije utakmice protiv Amera i Meksikanaca sa U21 igracima i igracima Premijer Lige. Ima da gori. Pripremi se na to.
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 07 jan 2018, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, guillermo, HariTz i 34 gosta.