Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 11 sep 2010, 22:34

[youtube][/youtube] gol carvalha

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2010, 22:42

Odlična pobjeda :D
Nisu mi jasni ovi naši napadači Higuainu baš ko da je cvjećko zabranio da bude bolji od Ronalda odnosno više golova da daje,a Benz nezainteresovan u reprezentaciji igra ko lav,a vamo se povlači po terenu :shock:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 11 sep 2010, 22:48

vasa pobjeda je slicna onoj Liverpoola protiv WBA....nigdje veze sa igrom a ipak pobjedaa... :mrgreen: :mrgreen: ...jedina razlika sto smo mi imali dvije sanse vi 5 izuzmemo li 10 promasaja Higuaina... :mrgreen: :mrgreen:
You'll never walk alone.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 22:54

LBJ MVP je napisao/la:Odlična pobjeda :D
Nisu mi jasni ovi naši napadači Higuainu baš ko da je cvjećko zabranio da bude bolji od Ronalda odnosno više golova da daje,a Benz nezainteresovan u reprezentaciji igra ko lav,a vamo se povlači po terenu :shock:
Stvar je u tome sto su nasi slabi..kakav Spahic kao dijete ga otresao :mrgreen: :mrgreen: ebiga mora se priznati istina..a i u RM ima drukciju ulogu u napadu nego kod Blanca sada ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 22:56

Raul_64 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:cestitke
hvala...valda....netreba tražiti loše strane danas...Barcelona je izgubila kod kuče nakon 100 godina a mi smo sa pobjedom otišli na +1....

Cuj 100g :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 sep 2010, 22:58

Mourinho ko Mourinho, rutinski! 8-)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 sep 2010, 22:58

Treba sad prizeljkivati pobjedu nasih gradskih rivala, jer ako i veceras pobjede, tesko se Barceloni na Vicente Calderonu u narednom kolu. Imam osjecaj da ce ovo biti nasa sezona iz snova, ali isti sam imao u zadnje dvije godine :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2010, 23:00

Brnjoo je napisao/la:Treba sad prizeljkivati pobjedu nasih gradskih rivala, jer ako i veceras pobjede, tesko se Barceloni na Vicente Calderonu u narednom kolu. Imam osjecaj da ce ovo biti nasa sezona iz snova, ali isti sam imao u zadnje dvije godine :lol:
Ma pusti ti to saad i ja osjećam nešto Madrid uzima sve,ali ovim redom mi LP I Kup Kralja, Atletivo primeru imaju strašnu ekipu :twisted: :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 sep 2010, 23:01

bparena je napisao/la:cestitke na bodu - sad vam predstoji ganjanje citave sezone. ;)
Blaugrana vec nemilosrdno melje
:lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 sep 2010, 23:03

Los*Blancos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Odlična pobjeda :D
Stvar je u tome sto su nasi slabi..kakav Spahic kao dijete ga otresao :mrgreen: :mrgreen: ebiga mora se priznati istina..a i u RM ima drukciju ulogu u napadu nego kod Blanca sada ;)
To si u pravu lahko je protiv nas igrati .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 23:03

Higain 3 100% prilike neiskoristene.dok vamo u Arg zabija iz 1 sanse u RM ga neide..ali dobro nadje se momak u sansi ipak 8-) bice i golova od Pipite ;) imamo sjajne napadace Higuain, CR, Benzema..krenut ce ih tako da Ricardo nemora zabijati :mrgreen: :mrgreen: Ozil sjajna tekma na Santiago.B ;) Hala Madrid

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 sep 2010, 23:08

Kako su igrali jesu li imali šansi i jesu li bili nadmoćniji nad Osasunom .
Ko je bio najbolji od igrača .
I kako je funkcionisao tandem zadnjih veznih Xabi- Kedira pošto je to za nas najbitnije go će se već nekako dati.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 23:17

Protiv Ajax napad nam mora biti efikasan Higuain i C.Ronaldo( mada nije spreman jos ni 90 % ali..mora :mrgreen: ) Hala Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 sep 2010, 01:03

Nadam se da ce Higuain u srijedu iskoristit jednu od 10 100%-tnih prilika i da cemo slaviti - minimalno.

Ono sto me takodjer veseli jeste to da je Iker mogao komotno vecerati na golu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 10:59

Mene je Ozil odusevio. Kakva kontrola lopte, kakav pas :o Sta reci za Higuaina. Il' je kanta il' je odlican. Sredine nema.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 sep 2010, 11:00

Nail for Real je napisao/la:Mene je Ozil odusevio. Kakva kontrola lopte, kakav pas :o Sta reci za Higuaina. Il' je kanta il' je odlican. Sredine nema.
Nesto ko u Maradone, postoje samo napad i obrana :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 sep 2010, 11:35

slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 11:39

Portillo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Mene je Ozil odusevio. Kakva kontrola lopte, kakav pas :o Sta reci za Higuaina. Il' je kanta il' je odlican. Sredine nema.
Nesto ko u Maradone, postoje samo napad i obrana :mrgreen:
ne izvrci mi rijeci, znas ti dobro sta ja mislim :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 sep 2010, 11:44

R.Carvalho: "Sretan sam sto sam debitovao na Santiago Bernabeu i pored toga zabio gol"

M.Ozil: "Cast mije igrati u najboljoj ekipi na svijetu, s Mourinhom sam vrlo sretan ne pricam puno spanjolski sada ali se snalazim, kad sam zamijenjen ovacije navijaca sa trebina puno emocija je probudilo u meni"

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 sep 2010, 11:48

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.