FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Obradovic nepotreban skroz. Imamo Ahmetovica, Velkoskog i Hadzica, sasvim dovoljno. Jos je plus i stranac i tako da je po meni po svemu visak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma trebaju ovi amateri iz saveza uvest pravilo ko i Srbiji,da srbi i hrvati,makedonci i slovenci i ostali narodi iz ex Yu nisu stranci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi se slozio. Potreban je tako dobar i iskusan napadac u tandemu sa Ahmetovićem. Velkoski nije nadapac a Hadžić svakako ne dobija priliku kod Husrefa sad za sad, u ovoj situaciji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nema sanse da ce koristit obojicu u isto vrijeme, mozda ako se neko bas zabunkera ali sumnjam, rotirat ce ih, voli Hus visoke spiceve, uvijek je imao 2 visoka napadaca gdje god je trener bio....sumnjam da ce Krstu dirat...MortemHz je napisao/la:Ne bi se slozio. Potreban je tako dobar i iskusan napadac u tandemu sa Ahmetovićem. Velkoski nije nadapac a Hadžić svakako ne dobija priliku kod Husrefa sad za sad, u ovoj situaciji.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda Velkoski ostane na krilu jer nismo doveli Ofosua? A nece trener da se osloni samo na Hadzica u spicu? Uz to, mozda Ahmetovica stane na proljece? Mozda i promijenimo formaciju u romb na sredini i dva napadaca naprijed?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trebamo se odlicno pojacati, jer na kraju krajeva trebamo se dobro potuci da Evropu izborimo...
A nadam se i tituli..
Moguce je da ce samk tri ekipe iz prve stva ici u Evropu, ne smijemo se opuatiti...
A nadam se i tituli..
Moguce je da ce samk tri ekipe iz prve stva ici u Evropu, ne smijemo se opuatiti...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma po meni Obradović nije prioritet. Mi pričamo šta ako stane Ahmetovića, ali niko ne priča šta ćemo ako se Hodžić recimo povrijedi, koji baš nema zamjene. Ahmetovića mogu zamijeniti i Krste i Hadžić, Hodžića nema ko.
Mi u odbrani imamo Bekića, Ivetića (priča se da je pitanje vremena kada nas napušta), Mihojevića, Novakovića (isto kao za Ivetića), Mujakića (koji je premlad i za očekivati je dosta oscilacija od njeg) i Hodžića. Šest (6) igrača i od tog nas dvojica trebaju napustiti. Čak i ako Adukora računamo kao stopera to je i dalje premalo za neku ozbiljnu ekipu.
Najmanje jedan stoper (zavisi šta će biti sa Novakovićem) i polivalentan bek. I to mislim da je minimum neki. Kasnije razmišljati o krilu i tek na kraju možda o napadaču..
Mi u odbrani imamo Bekića, Ivetića (priča se da je pitanje vremena kada nas napušta), Mihojevića, Novakovića (isto kao za Ivetića), Mujakića (koji je premlad i za očekivati je dosta oscilacija od njeg) i Hodžića. Šest (6) igrača i od tog nas dvojica trebaju napustiti. Čak i ako Adukora računamo kao stopera to je i dalje premalo za neku ozbiljnu ekipu.
Najmanje jedan stoper (zavisi šta će biti sa Novakovićem) i polivalentan bek. I to mislim da je minimum neki. Kasnije razmišljati o krilu i tek na kraju možda o napadaču..
-
belosevic28
- Kontakt:
Husrefova zelja je stoper, jer na Novakovica vise ne racuna...to je ono sto je sef naglasio kao prioritet, i vjerujem da ce stoper ubrzo i potpisati. Sve ostale pozicije zavise od onoga sto bude na trzistu...ako ''izleti'' kakav dobar igrac, dovesti ce se iako mozda nije prioritetna pozicija. Kazem opet, svakakvih igraca nam se nudi, medjutim Husrefova je zadnja. Redžo je dobio sve sto je trazio ali se ''prepao'' lige i drzave, i predomislio se, mada je bio jako blizu potpisa. Menadzeri guraju svoje igrace, nudili su nam beka, Husref hladno odbio jer smatra da nije kvalitet za nas ( neki iz 1. lige C.Gore ). Sabura, ja ocekujem 2-3 igraca i tjt.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne trebaju nam igrači tipa Lelić(nargila) i livak(nije ni imao šansu). Treba nam neko ko će stvarno će biti u rosteru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ofosu, Šofranac i Obradović = titula 
Ako dodje, a ne dodje kod nas, ja cu uginuti. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Osttribine
- Kontakt:
I po meni je najprioritetnija ta pozicija desnog beka, Dusan je tanak fkt, a ni konkurenciju nikakvu nema sem tog nekog juniora sad, hajde Bekic i nekako na lijevoj strani, ako nista u ofanzivi tu i tamo nesta napravi ovo kako je Husref dosao. Jedino ako smo fkt u mogucnosti da dovedemo i tog Obradovica onda ok, obzirom da znamo kako nam je Ahmo na polen alergicanharis004 je napisao/la:Ma po meni Obradović nije prioritet. Mi pričamo šta ako stane Ahmetovića, ali niko ne priča šta ćemo ako se Hodžić recimo povrijedi, koji baš nema zamjene. Ahmetovića mogu zamijeniti i Krste i Hadžić, Hodžića nema ko.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ima humanitarac desno na beku ako zatreba 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Humanitarac kad je igrao beka rijetko kad smo odigrali utakmicu bez da primimo gol.
DuplaMortemHz je napisao/la:Ofosu, Šofranac i Obradović = titula
Obradović je klasa, sad kako bi ih Husref uklopio, njega i Mersu ne znam, s druge strane Ofosu(ili drugo kvalitetno krilo) je pod muss.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:DuplaMortemHz je napisao/la:Ofosu, Šofranac i Obradović = titula![]()
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Osttribine
- Kontakt:
Hebib zadnji put kad je kod nas na beku igrao poslali smo ga na posudbu u Olimpik, toliko je dobro tu poziciju igraomuhamedhulk je napisao/la:Ima humanitarac desno na beku ako zatreba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navikli smo na duple svakako.rasavoje je napisao/la:bodi123 je napisao/la:DuplaMortemHz je napisao/la:Ofosu, Šofranac i Obradović = titula![]()
Osttribine je napisao/la:Hebib zadnji put kad je kod nas na beku igrao poslali smo ga na posudbu u Olimpik, toliko je dobro tu poziciju igraomuhamedhulk je napisao/la:Ima humanitarac desno na beku ako zatreba