Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kaže Robi kod Senada da je zabio Saudijskoj Arabiji gol na SP 1990.
Kako se možeš ne sjećati kome si zabio prvi gol na SP?!
Walk on, with hope in your hearts.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad obavis 20 intervjua u roku od dva dana, i u tome odgovaras u 95% slucajeva stalno na ista pitanja, vjerujem da se covjek vise zbunio i ne zna sta prica.artemis77 je napisao/la:Kaže Robi kod Senada da je zabio Saudijskoj Arabiji gol na SP 1990.Kako se možeš ne sjećati kome si zabio prvi gol na SP?!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Takes one to know one.emir79 je napisao/la:Hrvati i Srbi generalno imaju tu neku drčnost koja ih tjera naprijed i koji ne respektuju nikog u bilokojem sportu.Evander je napisao/la:Gledam izjavu Roberta za FTV.
Meni on vise na Ivicu lici nego Amar, kao da mu je sin [emoji23][emoji23][emoji23]
P.S. Malo mi je ljigavo ono njegovo ofirno hvaljenje svega i svacega. Nekako, imam osjecaj da ne prica sta misli, nego sta javnost zeli cuti. Stani malo, ne pricas o Belgiji ili Njemackoj, nego o BIH. Nema potrebe za uljepsavanjem. Mozda neki vole slatke lazi i lazne nade, ali mislim da ipak vecina nas vise cijeni iskrenost.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ne vjerujem niti sekunde da Prosinečki govori tuđe misljenje. Nije tip koji takve stvari dopusta. Tip vjeruje u sebe. Niti mi imamo losu reprezentaciju u koju se ne treba vjerovati.
Salu na stranu, ali ove izjave su ciljane od strane Prosineckog. Ovo je prva faza njegovog rada, ako uspije prenjeti na igrace, mogli bi igrati kao 1. poluvrijeme u Parizu, sto smo odigrali.
Mozda je u tvom svijetu novac na prvom mjestu, Robertu sigurno ne trebaju. Drugo, ni 30.000 km mjesecno nije za baciti. Vise vjerujem jednom gospodinu poput Prosineckom koji kaze da je odbio te ponude nego tebi, iskompleksiranom mahalasu virtuelnog svijeta. Stvarno vjerujes da bi stavljao obraz i lagao o takvim stvarima koje je lako provjeriti i demantovati, ako su neistinite?sekretar je napisao/la:Robert Prosinecki odbio 1,5 miliona Eura godisnje, a kod nas prihvatio 180 000 Eura godisnje.Willer je napisao/la:Stani, ti znas 100% da Robert laze kad kaze da je odbio slovence i azere? Si to imao kontakte sa ta dva saveza pa ti oni rekli info iz prve ruke? Iii po obicaju laprdas mahalse i info iz kasabe 123 provjerena ruka?sekretar je napisao/la: To je sve istina i sto sam napisao. I dalje mi nije jasno da je Begic izigrao Ivicu Osima. Robi jest bolja opcija u odnosu na Amara. Ali nije toliko bolja koliko ga ovdje predstavljamo. Nit je odbio silne ponude, kako se pise, da bi vodio nas. Narocito da je odbio milione od Azera, Sloveniju jer su puno losiji od nas,iako su ljudi igrali baraz za svjetsko,mi ne...itd itd. Robi je goli mrtvi prosjek od trenera,Amar ni to, sto se tice nase reprezentacije. Ali nismo dovoljno mocni dovestj neko jako ime. Samo ne volim sto R.P.dizemo u nebesa, a Amara Osima pravimo totalnim amaterom. Nije tolika razlika kako se predstavlja. I ovo malo angazmana dobio je na svoje igracko ime i nista nije opravdao.
Znaci, da ne vjerujemo Robertu nego tebi? I vjerovatno si veci strucnjak od Ivice i Cire, kad kazes da je Robert prosjek a oni jamce da ima najfudbalskiji mozak od svih bivsih igraca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko jak strucnjak da je od napustanja Azera imao milion ponuda na stolu, klubova,reprezentacija, ali eto ipak se odlucio za BiH, jer voli burek sa carsije, mantije sa preljevom.
Jarane, nit ga je ko zvao, nit ga je ko trazio. Jedino mi.
P.S. na iduce evropsko idu svi osim Malte,San Marina, Lux i Lihtenstajna, s obzirom da je prosireno. Da je i dalje Euro 16 ekipa koliko i treba biti, znas kad bi ga vidjeli...
Covjek je vodjen ambicijama, procijenio je da je bolje za njegovu trenersku karijeru da bude selektor BiH, koja je jaca i od slovenske i azerske i sa kojom ima vece sanse da ostvari rezultat. Nije imao 100 ponuda, nego tri. Prihvatio onu za koju smatra da mu najbolje pase, to ako si ti goljo kojem su pare na prvom mjestu, ne znaci da su i jednoj ostvarenoj osobi kao sto je Robert. Ne znam sta je tu toliko tesko shvatiti?
- svrakino1921
- Kontakt:
tesko je shvatit gdje su pare daj pare hocu pare a mi nemamo para a opet dode stranac za selektora kako zasto pa tako zato sto mi imamo savez zato sto u tom savezu sjedi Ivica Osim pocasni predsjednik to je nasa SNAGA i zato oni hoce kod nas
Sve i da osporite sve te detalje oko Robija o kojim pričate, neće vam ništa u životu donijeti nego ličnu satisfakciju, satisfakciju hinje koji je nečiju nacionalnost stavljao kao glavni kriterij za izbor na mjesto selektora nacionalne reprezentacije.
A moj savjet je ipak da se saberete, da prestanete da kukate i da pljujete selektora, jer je izbor završen i izabran je, mogli bi malo progresivnije razmišljat na ovoj temi, evo skoro 30 stranica tapkamo u mjestu s glupim diskusijama.
A moj savjet je ipak da se saberete, da prestanete da kukate i da pljujete selektora, jer je izbor završen i izabran je, mogli bi malo progresivnije razmišljat na ovoj temi, evo skoro 30 stranica tapkamo u mjestu s glupim diskusijama.
Polako, što više hvali, jače će ga po glavi spucat na kraju...Evander je napisao/la:Gledam izjavu Roberta za FTV.
Meni on vise na Ivicu lici nego Amar, kao da mu je sin [emoji23][emoji23][emoji23]
P.S. Malo mi je ljigavo ono njegovo ofirno hvaljenje svega i svacega. Nekako, imam osjecaj da ne prica sta misli, nego sta javnost zeli cuti. Stani malo, ne pricas o Belgiji ili Njemackoj, nego o BIH. Nema potrebe za uljepsavanjem. Mozda neki vole slatke lazi i lazne nade, ali mislim da ipak vecina nas vise cijeni iskrenost.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Koliko su jadni ovi Amarovci, jedva cekaju da Robi ne uspije nebi li im se nesposobni idol uhljebio kao selektor. Koje hinje, obozavati jednog covjeka ispred reprezentacije. Tacno vas treba isamarati sve.
-
sukrijadino
- Kontakt:
Jedva cekam da uvezemo nekoliko poraza , nadam se sto prije pa da ovu ublehu otjeramo sa pozicije sleektora i da dodje Amar. Jedini Amar moze ustrojiti ovu bagru kako im treba . valjda otpocnemo sa porazima sa prvim utakmicama
Robi ce uspjeti uvjeren sam, a Amarovci ce zavrsiti u rupetini, trenutno su na vrhu rupe.Willer je napisao/la:Koliko su jadni ovi Amarovci, jedva cekaju da Robi ne uspije nebi li im se nesposobni idol uhljebio kao selektor. Koje hinje, obozavati jednog covjeka ispred reprezentacije. Tacno vas treba isamarati sve.
Jedan Amar Osim zvani morz da nesto pametno kaze Dzeki,Pjanicu, Kolasincu.
Robi povedi nas i odvedi na EP 2020-te godine.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Imam i ja osjecaj da je Robert ono sto nam treba.ANTIFA ! je napisao/la:Robi ce uspjeti uvjeren sam, a Amarovci ce zavrsiti u rupetini, trenutno su na vrhu rupe.Willer je napisao/la:Koliko su jadni ovi Amarovci, jedva cekaju da Robi ne uspije nebi li im se nesposobni idol uhljebio kao selektor. Koje hinje, obozavati jednog covjeka ispred reprezentacije. Tacno vas treba isamarati sve.![]()
Jedan Amar Osim zvani morz da nesto pametno kaze Dzeki,Pjanicu, Kolasincu.![]()
![]()
Robi povedi nas i odvedi na EP 2020-te godine.
Prizeljkivao sam stranca al posto nas savez nit je sposoban nit zna dovesti kvalitetnog selektora stranca,Robert je ono sto nam treba.
Bar smo do komsiluka uspjeli dobaciti.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Gdje ces im ovo ovako direktno reci, moras malo prikriti. Uvrijedit ces ove sto su ubijedjeni da "Robiju" novac ne treba da te mu je draze nasih 180 000 eura godisnje nego li 1,5 milion eura.sekretar je napisao/la:
Robert Prosinecki odbio 1,5 miliona Eura godisnje, a kod nas prihvatio 180 000 Eura godisnje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko jak strucnjak da je od napustanja Azera imao milion ponuda na stolu, klubova,reprezentacija, ali eto ipak se odlucio za BiH, jer voli burek sa carsije, mantije sa preljevom.
Jarane, nit ga je ko zvao, nit ga je ko trazio. Jedino mi.
Tek dosao a vec poceo valjati gluposti te pricati ono sto narodu uhu prije. Mani nas toga, Roberte.. Vise iskrenost ili sutnju cijenimo. Cuj mi medju najboljim europskim reprezentacijama..
Životni saputnik! 1921
Idi onda prati Zeljeznicar ako neces reprezentaciju. Ovo je vec 28 stranica gdje se spominje Morz a nema veze sa temom.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Osjecam neopisivu bol u kur.cu sto je tebi zasmetalo nesto iz prethodnog posta. Evo, i on je suzu pustio.Vucevich je napisao/la:Idi onda prati Zeljeznicar ako neces reprezentaciju. Ovo je vec 28 stranica gdje se spominje Morz a nema veze sa temom.
Životni saputnik! 1921
Uz dužno poštovanje, mislim da je Robi naš drugi najbolji selektor od nezavisnosti pa sve do danas. Jedino je Ćiro stigao sa boljim pedigreom na klupu reprezentacije.
Zaista mislim da nema potrebe da ga se napada, a čovjek nije ni pet yebenih dana selektor reprezentacije, pogotovo u sve to ne treba uvlačiti Amara i dijeliti se na "Amarov" i "Robijev" tim, to je najgore što mi, kao navijači, možemo uraditi u ovom trenutku. Dajte da čovjeku dadnemo šansu da se pokaže i dokaže, najlakše će kasnije biti popljuvati njegov eventualni neuspjeh, razmislite šta će biti ako čovjek napravi uspjeh?
Zaista mislim da nema potrebe da ga se napada, a čovjek nije ni pet yebenih dana selektor reprezentacije, pogotovo u sve to ne treba uvlačiti Amara i dijeliti se na "Amarov" i "Robijev" tim, to je najgore što mi, kao navijači, možemo uraditi u ovom trenutku. Dajte da čovjeku dadnemo šansu da se pokaže i dokaže, najlakše će kasnije biti popljuvati njegov eventualni neuspjeh, razmislite šta će biti ako čovjek napravi uspjeh?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Uz dužno poštovanje, mislim da je Robi naš drugi najbolji selektor od nezavisnosti pa sve do danas. Jedino je Ćiro stigao sa boljim pedigreom na klupu reprezentacije.
Druze nije valjda i ti ode u mornare. Cc
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Iskreno, od prvog trenutka sam bio za Prosinečkog. Dok se biralo između Kodre i Osima, "navijao" sam za Amara, u onom trenutku kada se umjesto Kodre kao opcija pojavio Robert, instant sam "prešao" na njegovu stranu.MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Uz dužno poštovanje, mislim da je Robi naš drugi najbolji selektor od nezavisnosti pa sve do danas. Jedino je Ćiro stigao sa boljim pedigreom na klupu reprezentacije.
I u suštini apsolutno nije bitno ko je za koga, bitno je da se novom selektoru dadne neophodna podrška, da je Amar novi selektor apsolutno bih imao isti stav. Prije svega gledam dobrobit reprezentacije, pa tek onda neke lične stavove ili satisfakcije ako se to može tako nazvati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Steta sad te moram dugacije gledatiRaonffa je napisao/la:Iskreno, od prvog trenutka sam bio za Prosinečkog. Dok se biralo između Kodre i Osima, "navijao" sam za Amara, u onom trenutku kada se umjesto Kodre kao opcija pojavio Robert, instant sam "prešao" na njegovu stranu.MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Uz dužno poštovanje, mislim da je Robi naš drugi najbolji selektor od nezavisnosti pa sve do danas. Jedino je Ćiro stigao sa boljim pedigreom na klupu reprezentacije.
I u suštini apsolutno nije bitno ko je za koga, bitno je da se novom selektoru dadne neophodna podrška, da je Amar novi selektor apsolutno bih imao isti stav. Prije svega gledam dobrobit reprezentacije, pa tek onda neke lične stavove ili satisfakcije ako se to može tako nazvati.
Oči mi se zatvaraju momentalno, idem spavati, tako da sad ne mogu diskutovati. Al' ti slobodno navedi sve stvari, izvagaj i napiši, pa ću ti ja vrlo rado odgovoriti šta mislim o tome i napisati svoje mišljenje zašto je po meni Robert po bolja opcija od Amara, tu smo da diskutujemo, pogotovo ako je diskusija normalna i kvalitetna, yebo ove dječije zayebancije koje se pišu već par dana unazad na ovoj temiMocMahale444 je napisao/la:
Steta sad te moram dugacije gledatihajde sretno vam bilo s zutokljuncem. Ima nekih drugih stvari koje bi se trebale uzeti u obzir.
- MocMahale444
Ti si brat, nema sanse da cu raspravljati s Zeljinim vojnikom ovdje gdje dusmani citaju. Da ti hvalis robija a kudis Amara.Raonffa je napisao/la:Oči mi se zatvaraju momentalno, idem spavati, tako da sad ne mogu diskutovati. Al' ti slobodno navedi sve stvari, izvagaj i napiši, pa ću ti ja vrlo rado odgovoriti šta mislim o tome i napisati svoje mišljenje zašto je po meni Robert po bolja opcija od Amara, tu smo da diskutujemo, pogotovo ako je diskusija normalna i kvalitetna, yebo ove dječije zayebancije koje se pišu već par dana unazad na ovoj temiMocMahale444 je napisao/la:
Steta sad te moram dugacije gledatihajde sretno vam bilo s zutokljuncem. Ima nekih drugih stvari koje bi se trebale uzeti u obzir.
Postujem tvoje misljenje, mir napolju.
Trenutno korisnika/ca: General505, James1987, jasmin10, Micron, MiranGlasnic, Muumii, nebeskasila, soccerfan i 64 gosta.