NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Manu

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Kako lijepo viditi kako se stara skola zapisava po ovom napuhanom Portlandu na celu s ovim nasim seljacinom!Bassha je napisao/la:Manu![]()
![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Bravo Juka!
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Rick Carlisle: "Disgrace" that ESPN published LaVar Ball ripping Luke Walton. “They should look at their **** and do a better job of determining whether they have any merit or any validity. Or are they just blowhard loudmouths?”
Sarmelino je napisao/la:Mogao bi Westbrook opet na TD prosjek i to ovako tiho, perfektan mvp kandidat. Pa jel moguce da Roberson ne suta ni 35% ft, kad god ga gledam mislim da je malo bolji.
da,i ono malo s. bacanja sto dobije jedva da pogodi,misterija
AirMike je napisao/la:Hahaha ipak bi je Hibertu daoBrokula je napisao/la:Ako postoji zlatna malina u košarci, to Westbrooku treba dodijelit
šta je sa njim,završio karijeru?
Effenberg je napisao/la:Kako lijepo viditi kako se stara skola zapisava po ovom napuhanom Portlandu na celu s ovim nasim seljacinom!Bassha je napisao/la:Manu![]()
![]()
a na kraju ipak izgubiše
Effenberg je napisao/la:Kako lijepo viditi kako se stara skola zapisava po ovom napuhanom Portlandu na celu s ovim nasim seljacinom!Bassha je napisao/la:Manu![]()
![]()
Definitivno svakog dana mu se sve vise divim, jednostvano Majstor
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ball i dalje ispod 50 % sa s. bacanja,nestvarno loše
westbrook usao u top 40 asistenata svih vremena
@filip
5 od 13 i nije tako lose...
u 4 igraca sa najvise odigranih minuta u sezoni ,trojica su iz timberwolwesa,wiggins,towns i buttler
lumani je napisao/la:@filip
ja sam napisao da je ispod 50 % sa s. bacanja a ovo što si ti naveo sinoć je imao iz igre,38 % je loše,istina za njega je to odličan procenat
S obzirom da u prosjeku puca 1,5 slobodnih bacanja po utakmici, to posebno ni ne utiče na njegovu ukupnu statistiku.filip13 je napisao/la:ball i dalje ispod 50 % sa s. bacanja,nestvarno loše
Recimo da nije imao priliku izvesti nijedno slobodno bacanje otkako se vratio nakon povrede, pa nije mogao ni popraviti. Dovoljno je da pogodi naredna dva bacanja i imaće 50%.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:S obzirom da u prosjeku puca 1,5 slobodnih bacanja po utakmici, to posebno ni ne utiče na njegovu ukupnu statistiku.filip13 je napisao/la:ball i dalje ispod 50 % sa s. bacanja,nestvarno loše
Recimo da nije imao priliku izvesti nijedno slobodno bacanje otkako se vratio nakon povrede, pa nije mogao ni popraviti. Dovoljno je da pogodi naredna dva bacanja i imaće 50%.
sve ok,samo sam konstatovao da je i dalje na ispod 50 % sa s. bacanja
da je SA pobjedio, stavio bih NEZALAGANJE na ignore, na nekome bi se kola morala slomit :mrgreen:
jebt, prvo nas 37-godisnji Crawford ubije, nocas Manu napravi isto sa 40 na ledjima, pa da smo izgubili, popizdio bih samo tako
LMA unclutch kao sto je uvijek i bio, choker, al kako ga je Juka zakljucao, nije imao izbora osim bacit ciglu :lol:
jebt, prvo nas 37-godisnji Crawford ubije, nocas Manu napravi isto sa 40 na ledjima, pa da smo izgubili, popizdio bih samo tako
LMA unclutch kao sto je uvijek i bio, choker, al kako ga je Juka zakljucao, nije imao izbora osim bacit ciglu :lol:
Vidite da oni ne žele više igrati za Lukea. On nema kontrolu nad ekipom. Lakersi imaju dobru ekipu, ali niko ne želi igrati za njega, vidim to. Nema pozdrava kada izlaze iz igre.
Momci ne znaju zašto su na parketu. On je previše mlad, ne uspijeva se povezati sa njima. Pogledajte svakog igrača zasebno, on ni sa jednim nema dobru konekciju. Lonzo je dio dobar, ali je izgledao kao da mu se sve to gadi.
Ako date mom sinu najboljeg igrača u ligi možete očekivati pobjede. Otarasite se svih ovih igrača. Dajte mu LeBrona i LiAngela. To je to, potrebna su im još samo dva dobra skakača - Julius Randle i Larry Nance Jr.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kolko je Kawhi out?
I nije injury prone ha?
I nije injury prone ha?
Rose bi uskoro mogao nazad na parket. 
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.