FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dje je igro ovaj Nichtim Kader?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Zaboravio si tri igračabordobijeli je napisao/la:golmani - pavlovic - adilovic - kovačević
bekovi- hodzic-bekic - pidro - šabanović
stoperi - mihojevic-sofranac-mujakic-sadiku (adukor)
vezni - saric-stanojevic- radovac- adukor-said-rahmanovic,heric - mustafić
krila - krste-hebibovic-lelic-andjusic-kuzmanovic
napad - ahmetovic-hadzic,smajlagic (krste )
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, on je bosanski pravoslavac pa je dobio 2 dana slobodno radi Božića.BordoSarajevo je napisao/la:Nije bilo Miće na današnjem treningu, sad ne znam jel zbog praznika ili..? Volio bi da taj momak ostane kod nas.
Stojčev dogovorio uslove sa Sarajevom?
08.01.2018 u 15:57
Fudbalski klub Sarajevo veoma je aktivan u januarskom prijelaznom roku.
Kako smo uspjeli saznati, Miloš Stojčev bi mogao da se vrati na stadion Asim Ferhatović Hase i pojača ekipu Husrefa Musemića. Nekadašnji fudbaler Sarajeva, prema našim saznanjima, dogovorio je sve uslove oko povratka na Koševo. Miloš Stojčev bi do petka trebao finalizirati svoj prelazak u Fudbalski klub Sarajevo i dodatno pojačati Bordo tim. Podsjetimo, Stojčev je bio dio generacije Sarajeva kada su posljednji put osvojeni Kup BiH i Premijer liga.
Sport.1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fc ablosefreialenpitar je napisao/la:Dje je igro ovaj Nichtim Kader?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zaboravio si tri igračaMemara je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:golmani - pavlovic - adilovic - kovačević
bekovi- hodzic-bekic - pidro - šabanović
stoperi - mihojevic-sofranac-mujakic-sadiku (adukor)
vezni - saric-stanojevic- radovac- adukor-said-rahmanovic,heric - mustafić
krila - krste-hebibovic-lelic-andjusic-kuzmanovic
napad - ahmetovic-hadzic,smajlagic (krste )
greska
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E pa vjeruj mi da smo tako "popunjeni" na svim pozicijama da bi daleko više imali trofeja. Ne moraju to biti kapitalci i preskupi igrači. Nema opuštanja ni kod kog, svi moraju ginut i davat sve od sebe od prve do zadnje minute treninga/utakmice. Ne bi se greške i kur.cobolja opraštale, ne bi Hebibović igrao nakon 300 promašaja toliko često, odmorio bi i Bekić nakon onih njegovih centaršuteva, ne bi ni Hodžić bio nezainteresovan kao što zna biti itd..DenchiNL je napisao/la:Zadnji vezni - Adukor, Stanojević, HerićBordoSarajevo je napisao/la:Joj onda gužve u vezi ako dođe "šestar" - Stojčev, Sarić, Husejnović, Stanojević, Rahmanović, Adukor, Herić, Radovac, Mustafić.. a Hodžić sam![]()
Centralni - Sarić, Radovac
Ofanzivni - Rahmanović, Stojčev, Said
s tim da Said može i Lijevo krilo i Ofanzivni a tako i Stojčev i Krste...
tek bi se zagužvalo ako dođe i Redžo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bekić šarno do 01.20-te
Memara ti reče ode
nikad ti ovo neću oprostit 

Memara ti reče ode
fino haj Sarić još da šarne...Nezvanično, pozivu se mogu nadati najbolji fudbaleri Premijer lige BiH kao što su Menalo, Ćavar, Bekić, Sarić, Ahmetović, Zakarić, Mihojević, Koljić, Graovac, Bilbija, Pirić..., dok je trenutno jedino sigurno ime na spisku Haris Medunjanin...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 jan 2018, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Burberry46
- Kontakt:
Dobre vijesti danas, amidza je odobrio neke pare za pojacanja, Ahmet produzio, Šof potpisao, Stojcev abd u petak potpisuje. Sve su se uslovi ispunili Ofosuu ali nije potpisao, da li ce ne znam iskreno sumnjam.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Halalit cu im zariju...Inijesta je napisao/la:Ako Milos potpise, hocemo li im halaliti Ofosua
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nece. Zena nas je odbila nije onBurberry46 je napisao/la:Dobre vijesti danas, amidza je odobrio neke pare za pojacanja, Ahmet produzio, Šof potpisao, Stojcev abd u petak potpisuje. Sve su se uslovi ispunili Ofosuu ali nije potpisao, da li ce ne znam iskreno sumnjam.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
sofranac je već ozbiljno pojačanje ja msm, a tek ako bi i stoje došao.....
o yebo yoj ja matter
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fina sedmica je ispred nas, nadam se da ce se zavrsiti ovi igraci sto.se spominju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Treca poruka danas
Bekic produzio ugovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A što su dosadni ovi iz kluba, non-stop šalju poruke

Ovoliko poruka za Novu nisam dobio. 
Hajmo još lošMi, pa da se igra romb, yebo krila, to je prevaziđeno.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Hajmo još lošMi, pa da se igra romb, yebo krila, to je prevaziđeno.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma losmi je majstor, jedan od najboljih igraca ce bit u ligi hladno, samo da ga ne bude mucila kurcobolja koa sto ga je znala mucit kod nas.. tu se nadam da ce mu Husref bit pencilin.moj uzor-S.G je napisao/la:Ne znam, meni ide na qrac vracanje starih igraca.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Titula braćo.
Odakle vade ove motivacione poruke, garant imaju dobrog dobavljaca kolacica srece...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.