Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

coelho41
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la coelho41 » 08 jan 2018, 21:05

Moggi je napisao/la:oćemol ga mi vidit danas
javi mi se u PP vidjećeš ga do večeras

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 08 jan 2018, 21:13

coelho41 je napisao/la:
ovo mescini nije spisak
Zarathustra

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 jan 2018, 21:26

Moggi je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
ovo mescini nije spisak
nit je spisak nit je dug, jbg.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jan 2018, 02:09

Moggi je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Bajic je u Sarajevu, vjerujem da ce razgovarati sa Robijem
moze u strucni stab
:rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jan 2018, 02:15

JavierBosnia je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Spisak Amera:
golmani - Bono, Hamid, Cropper, Steffen
stoperi - Glad, Parker, Zimmerman, Opara
bekovi - Morrow, Vincent, Acosta, Polster, Lima
vezni - Trapp, Adams, Roldan, Canouse, Harkes
krila - Arriola, Delgado, Rowe, Hairston
napadaci - Dwyer, Sapong, Zardes, Agudelo, Ramirez, Morris, Lennon, Rubin

https://www.transfermarkt.de/vereinigte ... erein/3505

Gotovo svi su iz MLS-a i na papiru jaci od nas. Ako pretpostavimo da cemo ici sa PL igracima.
Ma ne bih ja rekao, talentovaniji smo mi, još kad nasi dodju na normalan teren ljudi se razigraju.
Ako pozive dobiju Sehic, Medunjanin, Gojak, Hodzic, pa Besic ili Hajrovic, razvalili bi ih
Dosta ovih igraca je bilo na spisku i igralo u zadnjem prijateljskom mecu protiv Portugala gdje je bilo 1:1 tako da su sigurno jaci i uigraniji od nas u kakvom god da sastavu da odemo, pohvalno je to sto ce biti Medunjanin, nadam se jos par iskusnijih igraca da ce ici jer ce i ovi mladi tipa Cavar,Menalo,Serbecic doci do izraja bolje ako imaju nekog da ih vodi na terenu a ne da izgore od prevelikih ocekivanja.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jan 2018, 03:12

Znaci ovo ce prakticki bit MLS against Sirova snaga Premijer Lige :tokralju: :tokralju:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 jan 2018, 09:11

soccerfan je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Willer je napisao/la:Koliko su jadni ovi Amarovci, jedva cekaju da Robi ne uspije nebi li im se nesposobni idol uhljebio kao selektor. Koje hinje, obozavati jednog covjeka ispred reprezentacije. Tacno vas treba isamarati sve.
Robi ce uspjeti uvjeren sam, a Amarovci ce zavrsiti u rupetini, trenutno su na vrhu rupe. :cool:
Jedan Amar Osim zvani morz da nesto pametno kaze Dzeki,Pjanicu, Kolasincu. :lol: :lol:
Robi povedi nas i odvedi na EP 2020-te godine. :thumbup:
Imam i ja osjecaj da je Robert ono sto nam treba.
Prizeljkivao sam stranca al posto nas savez nit je sposoban nit zna dovesti kvalitetnog selektora stranca,Robert je ono sto nam treba.
Bar smo do komsiluka uspjeli dobaciti. :mrgreen:
Mislis susjedstva hehe.
Slazem se sa tobom,mozda ce Robi biti bas ta karika koja nedostaje,aBd..
Znamo svi da nece biti lahko al nemamo izbora nego biti sttpljivi..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jan 2018, 09:44

DevilsAdvocate je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Spisak Amera:
golmani - Bono, Hamid, Cropper, Steffen
stoperi - Glad, Parker, Zimmerman, Opara
bekovi - Morrow, Vincent, Acosta, Polster, Lima
vezni - Trapp, Adams, Roldan, Canouse, Harkes
krila - Arriola, Delgado, Rowe, Hairston
napadaci - Dwyer, Sapong, Zardes, Agudelo, Ramirez, Morris, Lennon, Rubin

https://www.transfermarkt.de/vereinigte ... erein/3505

Gotovo svi su iz MLS-a i na papiru jaci od nas. Ako pretpostavimo da cemo ici sa PL igracima.
Ma ne bih ja rekao, talentovaniji smo mi, još kad nasi dodju na normalan teren ljudi se razigraju.
Ako pozive dobiju Sehic, Medunjanin, Gojak, Hodzic, pa Besic ili Hajrovic, razvalili bi ih
Dosta ovih igraca je bilo na spisku i igralo u zadnjem prijateljskom mecu protiv Portugala gdje je bilo 1:1 tako da su sigurno jaci i uigraniji od nas u kakvom god da sastavu da odemo, pohvalno je to sto ce biti Medunjanin, nadam se jos par iskusnijih igraca da ce ici jer ce i ovi mladi tipa Cavar,Menalo,Serbecic doci do izraja bolje ako imaju nekog da ih vodi na terenu a ne da izgore od prevelikih ocekivanja.
Ćavar neće ništa dok ne šarne za Maribor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 jan 2018, 11:55

Selektor Robert Prosinečki je danas objavio širi spisak na kojem se nalazi sljedećih 28 igrača:

Kenan Pirić (Zrinjski), Ibrahim Šehić (Qarabag, Azerbejdžan), Nemanja Trkulja (Borac), Darko Todorović (Sloboda), Srđan Stanić (Zrinjski), Daniel Graovac (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Besim Šerbečić (Radnik), Elvis Sarić (Sarajevo), Dino Beširević (Radnik), Zoran Kvržić (Rijeka, Hrvatska), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Goran Zakarić (Željezničar), Ognjen Todorović (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Luka Menalo (Široki Brijeg), Amer Ordagić (SK Brann, Norveška), Elvir Koljić (Krupa), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Jasmin Mešanović (Maribor, Slovenija), Mersudin Ahmetović (Sarajevo), Adnan Šećerović (Mladost DK), Haris Medunjanin (Philadelphia Union, SAD), Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija), Toni Šunjić (Dinamo Moskva, Rusija).

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za 21. januar 2018. u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 jan 2018, 11:59

Moje mišljenje je da nije trebao pozvati nikoga ko je stariji od 23 ili 24 godine iz naše BH Premijer lige. :roll:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jan 2018, 12:01

Adnan Secerovic :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2018, 12:07

topnik1 je napisao/la:Moje mišljenje je da nije trebao pozvati nikoga ko je stariji od 23 ili 24 godine iz naše BH Premijer lige. :roll:
Normalno ! Sta ce nam oni? Ovo je reprezentacija a ne Zirkus.. vidi se da ovo nije robijev spisak..sta ce nam starohani bilbija ahmetovic zakaric stanic,saric koji nemaju nikakve veze sa repkom nit ce nam kad trebat ,nit ih trebamo gledat da se uvjerimo u njihove kvalitete..onda su trebali zakazat allstar mec usa protiv premijer lige a ne vodit se pod imenom Bh.repke ,a vodis neke istrosene igrace iz Bh lige na turneju :urnebes: jer ovo treba sluzit za to da vidimo neke mlade igrace na djelu, da se razviju da vidimo mozel na njih repka racunat u buducnosti. Totalni apsurd, samo ce se pare stavit u dzep a koristi nemamo nikakve sto se tice sportskog aspekta .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2018, 12:08

Fakat cirkus, znaci pocelo je, Robi ko Robi ne smeta tu puno, ali sad se oko njega nakupilo menadzera i menadzercica koji ce gurati svoje pulene.
Primjera je bezbroj na spisku a sada se vidi i zasto je Stanic presao u Zrinju.
Stanic prije Markovica ili Jasarevica je cirkus, pozivanje Ahmetovica isto tako, ima godina i godina, opet se trazi klub za Kvrzica, Todorovic iz Slobode nista pokazao nije...
helem sretno Roberte ako te uzjasu menadzeri nema te na mapi.
Sta kazes sad @bhfanatic14, sad ti je cirkus a prije par dana si orgijao na temi. Trazili ste i gledajte.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 jan 2018, 12:10

Zašto nema Salihovića ?

Robi odlazi !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2018, 12:10

irfo je napisao/la:Adnan Secerovic :rol:
:rol: :rol: ovaj je šlag na tortu..rezerva bio u austrijskoj drugoj ligi :rol: sada ide skupit nastup za reprezentaciju hahaha
Stadion Koševo

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 09 jan 2018, 12:10

Kvrzic. :rol:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 jan 2018, 12:12

JavierBosnia je napisao/la:Selektor Robert Prosinečki je danas objavio širi spisak na kojem se nalazi sljedećih 28 igrača:

Kenan Pirić (Zrinjski), Ibrahim Šehić (Qarabag, Azerbejdžan), Nemanja Trkulja (Borac), Darko Todorović (Sloboda), Srđan Stanić (Zrinjski), Daniel Graovac (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Besim Šerbečić (Radnik), Elvis Sarić (Sarajevo), Dino Beširević (Radnik), Zoran Kvržić (Rijeka, Hrvatska), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Goran Zakarić (Željezničar), Ognjen Todorović (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Luka Menalo (Široki Brijeg), Amer Ordagić (SK Brann, Norveška), Elvir Koljić (Krupa), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Jasmin Mešanović (Maribor, Slovenija), Mersudin Ahmetović (Sarajevo), Adnan Šećerović (Mladost DK), Haris Medunjanin (Philadelphia Union, SAD), Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija), Toni Šunjić (Dinamo Moskva, Rusija).

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za 21. januar 2018. u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.
Kjosevski je bolji od Trkulje, Sabanadzovic je svemirski brod za Secerovica. Uz to je punih 8 godina mladji. Ne kontam pozivanje ovih starohana od 29-30 godina. Umjesto Kvrzica trebao je biti pozvan Hajrovic, a umjesto Ahmetovica Bajic. Ali dobro.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jan 2018, 12:12

bhsport je napisao/la:Trazili ste i gledajte.
To je to
menadzerski spisak
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2018, 12:17

irfo je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Trazili ste i gledajte.
To je to
menadzerski spisak
Samo mi nije jasno cemu sada pretvaranje o nekom iznenadjenju, cuj menadzerski spisak.
Pogledajte ko je doveo Robija u Zenicu pa razmislite jos jednom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2018, 12:17

bhsport je napisao/la:Fakat cirkus, znaci pocelo je, Robi ko Robi ne smeta tu puno, ali sad se oko njega nakupilo menadzera i menadzercica koji ce gurati svoje pulene.
Primjera je bezbroj na spisku a sada se vidi i zasto je Stanic presao u Zrinju.
Stanic prije Markovica ili Jasarevica je cirkus, pozivanje Ahmetovica isto tako, ima godina i godina, opet se trazi klub za Kvrzica, Todorovic iz Slobode nista pokazao nije...
helem sretno Roberte ako te uzjasu menadzeri nema te na mapi.
Sta kazes sad @bhfanatic14, sad ti je cirkus a prije par dana si orgijao na temi. Trazili ste i gledajte.
Isto ovako bi bilo i sa amkom i gore... nemoj bit smjesan , normalno da sam bio za robija ispred amke to je sasvim normalno Ako si ciste glave.. moj je prvi izbor bio kodro, Ali posto je meho izigran onda sam bio za roberta kada su ostala ova dvojca. Radi se o tome da se znalo za ovu turneju da ce igrat b-c sastav, Ali onda zovi igraci iz u21 repke i mlade neke nade iz premijer lige a ne istrosene stanica sarica, secerovica itd ... odma se tu vidi ko je sastavljo spisak , robi nezna mozda 1 igraca od ovog spiska to je besic i Jos mozda hareta poznaje i to je to. Svi mi znamo da je glavni problem savez i ljudi koji tamo sjede i dominiraju. Tek njih kad se rijesimo mozemo gledat sergeja kodru spahu rahimica bajramovica itd ,profesionalce kako vode svoju zemlju !
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, alacious, Anoniman, bordocrveni, guillermo, HariTz, Jarodwest, Muumii, Sheyi i 106 gostiju.