To ti je to, i onda se kao cudimo zasto nam je liga na dnu Evrope...hskzmostar je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Ovaj Sofranac odigrao svega 100 minuta u belgijskoj DRUGOJ diviziji ali naravno da je za ovu jadnu ligu pojacanje
Pa pise da je i Siroki doveo tri pojacanja a dvojica otisla iz Zrinjskog jer nisu imali minutazu Peko i Bandic ,novinari bi trebali poceti koristiti rijec PRINOVA a ne pojacanje u odredjenim slucajevima.
Svrsava se i na Stojceva a lik u zadnjem klubu grcke lige propale ne moze skupiti niti tih 100min.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo bi se moglo žestoko obiti Čeliku i Zenici o glavu. Ovi meni brke od prvog dana smrde, nisu ovo čista posla. Jednostavno, zašto bi iko ulagao u najzaduzeniji klub u državi koji je na ivici ponora? Toliko ima boljih prilika a oni baš u Čelik. Vjerovatno jer su oni očajni pa nemaju izlaza i pristati će na sve. Čelik jednostavno nije imao izbora, ali možda su ovim sami sebi presudili. Nadam se da ne, ali ovi meni smrde.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I vi ste doveli Bilbiju i Todorovica kao otpad iz Sarajeva pa vam postadoše najbolji igrači...hskzmostar je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Ovaj Sofranac odigrao svega 100 minuta u belgijskoj DRUGOJ diviziji ali naravno da je za ovu jadnu ligu pojacanje
Pa pise da je i Siroki doveo tri pojacanja a dvojica otisla iz Zrinjskog jer nisu imali minutazu Peko i Bandic ,novinari bi trebali poceti koristiti rijec PRINOVA a ne pojacanje u odredjenim slucajevima.
Svrsava se i na Stojceva a lik u zadnjem klubu grcke lige propale ne moze skupiti niti tih 100min.
Čudna je ovo liga,ne sudi prerano[emoji6]
EKONNP
- hskzmostar
- Kontakt:
Nisam bas u tijeku ali vidim da ozbiljni forumasi se protive ulaganju ovih investitora sa ne bas lijepim CV-m!Addict je napisao/la:Ovo bi se moglo žestoko obiti Čeliku i Zenici o glavu. Ovi meni brke od prvog dana smrde, nisu ovo čista posla. Jednostavno, zašto bi iko ulagao u najzaduzeniji klub u državi koji je na ivici ponora? Toliko ima boljih prilika a oni baš u Čelik. Vjerovatno jer su oni očajni pa nemaju izlaza i pristati će na sve. Čelik jednostavno nije imao izbora, ali možda su ovim sami sebi presudili. Nadam se da ne, ali ovi meni smrde.
No kada gledas sa neutralnog stajalista bolja im je i ova opcija nego da ostane ime Celik a igra drugu ili trecu ligu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Samo da im se lopine ne priblize sada klubu jer znaju da ce biti para, pa da preko kojeakvih menađera, igraca, ugovora, pokradu, nesto kao sto su uradili FK Sarajevo, Ibrakovic, Selimovic, Kusturica i kompanija.
- Zeljeznicar -
@hskzmostar ide li Cavar u Maribor ili ne?
Skupština je glasala i za potpisivanje protokola prema kojem se osniva novo preduzeće u sklopu Udruženja građana Čelik, na principu d.o.o., a upravljačka prava se raspoređuju na sljedeći način: 70% investitor, po 5% Grad Zenica i NK Čelik, te 20 posto povjeriocima kojima je Čelik dužan.
Sta uradise.
- Zeljeznicar -
- hskzmostar
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:@hskzmostar ide li Cavar u Maribor ili ne?
Cavaru se ide ali menadzer koji je inace i menadzer Branimira Hrgote oteze stvar,sad se pojavila i zainteresiranost Rijeke koja slaze momcad na novo pa vidjet cemo ja vjerujem do kraja prijelaznog roka da ce potpisati za Maribor ili Rijeku.
Ponuda npr Sloge uopce nije stigla u klub toliko o tajkunu Husicu
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
narodniheroj
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Vucevich je napisao/la:@hskzmostar ide li Cavar u Maribor ili ne?
Cavaru se ide ali menadzer koji je inace i menadzer Branimira Hrgote oteze stvar,sad se pojavila i zainteresiranost Rijeke koja slaze momcad na novo pa vidjet cemo ja vjerujem do kraja prijelaznog roka da ce potpisati za Maribor ili Rijeku.
Ponuda npr Sloge uopce nije stigla u klub toliko o tajkunu Husicu
- prisonbreak
- Kontakt:
Turci su dobili poprilocno cist klub. Reprogram ce im grad dat, javna preduzeca su vec neka otpisana i odluka je donesena i ostaju povjerioci koji imaju sad 20% upravljavki prava tj dobili su radi dugovanja, ostaju neki sitni dobavljaci i to je to. Dobijaju Bilino, dobili zemljiste za izgradnju stadiona za akademiju, ako budu imali volje i ako ovo sve ne bude ubleha kao sto nas vecina misli moglo bi se ovdje dosta dobrog posla uraditi.Addict je napisao/la:Ovo bi se moglo žestoko obiti Čeliku i Zenici o glavu. Ovi meni brke od prvog dana smrde, nisu ovo čista posla. Jednostavno, zašto bi iko ulagao u najzaduzeniji klub u državi koji je na ivici ponora? Toliko ima boljih prilika a oni baš u Čelik. Vjerovatno jer su oni očajni pa nemaju izlaza i pristati će na sve. Čelik jednostavno nije imao izbora, ali možda su ovim sami sebi presudili. Nadam se da ne, ali ovi meni smrde.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Recimo da imaju najbolje namjere investitori, ja mislim da vam je veci problem ova banda domaca sto ostaje, a pogotovo ovi sto ce se priljepiti jer znaju da ce biti para.prisonbreak je napisao/la:Turci su dobili poprilocno cist klub. Reprogram ce im grad dat, javna preduzeca su vec neka otpisana i odluka je donesena i ostaju povjerioci koji imaju sad 20% upravljavki prava tj dobili su radi dugovanja, ostaju neki sitni dobavljaci i to je to. Dobijaju Bilino, dobili zemljiste za izgradnju stadiona za akademiju, ako budu imali volje i ako ovo sve ne bude ubleha kao sto nas vecina misli moglo bi se ovdje dosta dobrog posla uraditi.Addict je napisao/la:Ovo bi se moglo žestoko obiti Čeliku i Zenici o glavu. Ovi meni brke od prvog dana smrde, nisu ovo čista posla. Jednostavno, zašto bi iko ulagao u najzaduzeniji klub u državi koji je na ivici ponora? Toliko ima boljih prilika a oni baš u Čelik. Vjerovatno jer su oni očajni pa nemaju izlaza i pristati će na sve. Čelik jednostavno nije imao izbora, ali možda su ovim sami sebi presudili. Nadam se da ne, ali ovi meni smrde.
Sad vam je glavni cilj preziviti u PL, ostalo ce potrajati.
- Zeljeznicar -
- prisonbreak
- Kontakt:
# Zenzo vec su poceli. Moje neko misljenje nije niko lud da daje novac a neko trosi. Fakticki sada je njegov klub i on ce gledati da zaradi, ne da mu kradu, svoje ljude ce sam postavljati i ostalo. Vidjeg cemo, zanimljivo da se prati : D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
belosevic28
- Kontakt:
Bivsi omladinac Besiktasa, nije se mnogo naigrao kasnije u Drugoj slovenskoj ligi, bio na probi par dana, i Sabljarka odlucila da ga zadrzi. Mni vise lici na nekog bjelosvjetskog probisvijeta
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zar nije onaj klub u Slovenskoj trecoj ligi?belosevic28 je napisao/la:Bivsi omladinac Besiktasa, nije se mnogo naigrao kasnije u Drugoj slovenskoj ligi, bio na probi par dana, i Sabljarka odlucila da ga zadrzi. Mni vise lici na nekog bjelosvjetskog probisvijeta
- akisarajevo92
- Kontakt:
neki klub ocito isplatio Valjica pa ovaj proputovao skoro cijeli svijet u zadnjih mjesec dana 
Don't believe the hype.
Siroki najvjerovatnije.akisarajevo92 je napisao/la:neki klub ocito isplatio Valjica pa ovaj proputovao skoro cijeli svijet u zadnjih mjesec dana
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Siroki mu moze platiti jedino put u neku provaliju.Sabinho je napisao/la:Siroki najvjerovatnije.akisarajevo92 je napisao/la:neki klub ocito isplatio Valjica pa ovaj proputovao skoro cijeli svijet u zadnjih mjesec dana
Igraj Široki ti si najbolji!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledao sam ga na treninzima, tu je već mjesec dana. Momak izgleda dobro. Kod ovih crnih uvijek igra neki x faktor. Što nije bio dobar negdje ne mora da znači da ne valja, ali ni da valja. Zato je dobio ugovor do kraja sezone a ako se pokaže da nešto vrijedi dobije dvije godine, tako stoji u ugovoru. Strašno je brz, ima slifa, neka ga.belosevic28 je napisao/la:Bivsi omladinac Besiktasa, nije se mnogo naigrao kasnije u Drugoj slovenskoj ligi, bio na probi par dana, i Sabljarka odlucila da ga zadrzi. Mni vise lici na nekog bjelosvjetskog probisvijeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.