Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Sofranac, Bekic, Adukor, Saric, Stanojevic, Stojcev, Velkoski, Ahmetovic.
Pervezno izgleda
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moj kraljulavova zivi bili pa vidjeliDenchiNL je napisao/la:kraljlavova je napisao/la:Istina je da ga naši zovu ali nista sad na zimu ima dobr ugovor u grčkoj ne isplati se raskidat a naši ne mogu mu toliko daticrnehorde je napisao/la:pregovara se sa milosem aBd da nas pojaca,ovo sto ovaj pise da nece sto posto doci nije tacno,vidjet cemo sta ce bit![]()
E svaka čast za ovo. Ovo je u rangu s onim kad fudbaler odigra loše, pa mu se izvuče fotografija s intagrama gdje se zeza. Nigdje veze.
nema smisla. ne možeš nanizat sve jedan za drugim miloša, krstu i Ahmeta preko sredinebelosevic28 je napisao/la:Eventualni dolazak Milosa i ostanak Sarica mi "vuce" na igru bez krila, sa rombom u veznom redu, Velkoskim poluspicem i Ahmetovicem u napadu.
Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Sofranac, Bekic, Adukor, Saric, Stanojevic, Stojcev, Velkoski, Ahmetovic.
Pervezno izgleda
jel ti fakat vjeruješ u slučajnostimuhamedhulk je napisao/la:Hoce sad Saric produziti i otici na okupljanje ili ga Klub nece pustiti?
Sve se dogadja sa razlogom...DenchiNL je napisao/la:jel ti fakat vjeruješ u slučajnostimuhamedhulk je napisao/la:Hoce sad Saric produziti i otici na okupljanje ili ga Klub nece pustiti?
26.januara nasi idu u Tursku. Iskreno ne bi mi bilo zao kad bi svi otisli, mozda da ostane barem jedan od ova 4. Kontam taman da se da prilika nekim mlađim il prinovama...BosnianKingdom je napisao/la:21. Januara okupljanje repke, a gdje ce nasa ekipa tada biti? Kojeg mi idemo za Antaliju?
Ne'am.zlo87 je napisao/la:iskoristi privilegijerasavoje je napisao/la:Sta da ti ka'em, osim, moze mi se.
Nema mu Rustema i Amera, pa se prepolovio.hz033 je napisao/la:Vjerovatno je vec neko spomenuo! Ko je ovo nasikirao Husejinovica. Pa nema ga pola, istopio se
BelminM23 je napisao/la:Mala plata, a kolači skupi. Istrošio se na popravku auta i odjeću.
Ovo je dobra ali I losa vijest za nas. 4 standardna prvotimca nece obaviti sve pripreme I pitanje je u kakvoj ce se formi vratiti iz USA, jer ne vjerujem da ce oni tamo bas nesto pretjerano trenirati. Ali lijepo je reci da imamo 4 A reprezentativca BiH, plus Velkoski, Stanojevic, Adukor i Sofranac su takodje A reprezentativci svojih zemalja. Znaci iz prvih 11 samo Hodzic nije reprezentativac. Pa jaci smo od Reala jbtmiky_hz je napisao/la:Mihojevic,Bekic,Saric,Ahmetovic na sirom spisku repke za ove dvije tekme u Americi.
Sretan Božić bratealenpitar je napisao/la:Ovo je dobra ali I losa vijest za nas. 4 standardna prvotimca nece obaviti sve pripreme I pitanje je u kakvoj ce se formi vratiti iz USA, jer ne vjerujem da ce oni tamo bas nesto pretjerano trenirati. Ali lijepo je reci da imamo 4 A reprezentativca BiH, plus Velkoski, Stanojevic, Adukor i Sofranac su takodje A reprezentativci svojih zemalja. Znaci iz prvih 11 samo Hodzic nije reprezentativac. Pa jaci smo od Reala jbtmiky_hz je napisao/la:Mihojevic,Bekic,Saric,Ahmetovic na sirom spisku repke za ove dvije tekme u Americi.
Hvala brate, Allah te nagradioMortemHz je napisao/la:Sretan Božić bratealenpitar je napisao/la:Ovo je dobra ali I losa vijest za nas. 4 standardna prvotimca nece obaviti sve pripreme I pitanje je u kakvoj ce se formi vratiti iz USA, jer ne vjerujem da ce oni tamo bas nesto pretjerano trenirati. Ali lijepo je reci da imamo 4 A reprezentativca BiH, plus Velkoski, Stanojevic, Adukor i Sofranac su takodje A reprezentativci svojih zemalja. Znaci iz prvih 11 samo Hodzic nije reprezentativac. Pa jaci smo od Reala jbtmiky_hz je napisao/la:Mihojevic,Bekic,Saric,Ahmetovic na sirom spisku repke za ove dvije tekme u Americi.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Laganini1986 i 19 gostiju.