Mogu li ja druze Tito negdje upasti123456 je napisao/la:Ostala su jos dva slobodna mjesta.Jedno u FC Grizzlies i jedno u Green Dragonsi-ma.Ima jos vremena da novi igraci odigraju KUP.Poslije Petka bit ce jos slobodni mjesta po mojoj procjeni.

Moderatori/ce: insider,deyo,KonjicBOY,defender,Mig_Mig
Mogu li ja druze Tito negdje upasti123456 je napisao/la:Ostala su jos dva slobodna mjesta.Jedno u FC Grizzlies i jedno u Green Dragonsi-ma.Ima jos vremena da novi igraci odigraju KUP.Poslije Petka bit ce jos slobodni mjesta po mojoj procjeni.
Hairlija je napisao/la:Mogu li ja druze Tito negdje upasti123456 je napisao/la:Ostala su jos dva slobodna mjesta.Jedno u FC Grizzlies i jedno u Green Dragonsi-ma.Ima jos vremena da novi igraci odigraju KUP.Poslije Petka bit ce jos slobodni mjesta po mojoj procjeni.![]()
A ko su kapiteni,nisam pratio ovu ligu jer nisam bio prikljucen!123456 je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Mogu li ja druze Tito negdje upasti123456 je napisao/la:Ostala su jos dva slobodna mjesta.Jedno u FC Grizzlies i jedno u Green Dragonsi-ma.Ima jos vremena da novi igraci odigraju KUP.Poslije Petka bit ce jos slobodni mjesta po mojoj procjeni.![]()
Ma bez tebe smo nulaZezam se.Naravno da mozes obrati se kapitenima ova dva tima i kad oni kazu moze ja te "tefterim"
LFC je napisao/la:al pise da ste vi pobjedili ustvari treba pisati da su oni dobili 2:1
Urban Batalion je napisao/la:Eboga ledara dado prvi gol i opet izgubismo.Imali ovdje lista strijelaca.
Aha OK.123456 je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:Eboga ledara dado prvi gol i opet izgubismo.Imali ovdje lista strijelaca.
Ima lista strijelaca.Ali ce biti uredjena tek u ponedeljk ujutro kao i tabele jer sutra nisam tu a veceras mi kasno.
Nemoj da nam zakazes od tolikog posla.123456 je napisao/la:senoRA je napisao/la:Imal kakva procjena ko je najskuplji igrac svih liga![]()
Trenutno nema ali bi od naredne sezone mogli i to uvesti.Joj sto ja sebi posla tovarim naglavu![]()
Naprimjer:
Odigrana utakmica =1KM
Postignut gool=3KM
Postignuta tri ili vise golova na jednoj utakmici=3+3+3+2KM bonusa=11KM
Pobjeda tima=2KM
Nerjeseno tim=1KM
Osvajanje ss.lige ili ss.kupa ili ss super kupa=5KM
I tako dobijemo najskupljega igraca ss.lige.Ha sta kazete.................
To je i po pravilima tako.Ti potrazi novoga igraca i malo ga pripremidrH je napisao/la:Dobro sam ga popusio u kupu sam protiv trojice i bivseg kapitena!
Sekretaru ako @adebisi propusti slijedece kolo izbaci ga! Pa cemo traziti novog igraca!
Tipovao na pogresnom mjestu.Poslao sam mu PP ali jos to nije prebacio.Omerbavarac je napisao/la:Jel' ovo moj tim dobio novog clana ili je bayer 04 tipovao na pogresnom mjestu?
skinusmo vas prvog mjesta fenjeras pobijedio lidera123456 je napisao/la:Tipovao na pogresnom mjestu.Poslao sam mu PP ali jos to nije prebacio.Omerbavarac je napisao/la:Jel' ovo moj tim dobio novog clana ili je bayer 04 tipovao na pogresnom mjestu?
csh je napisao/la:skinusmo vas prvog mjesta fenjeras pobijedio lidera123456 je napisao/la:Tipovao na pogresnom mjestu.Poslao sam mu PP ali jos to nije prebacio.Omerbavarac je napisao/la:Jel' ovo moj tim dobio novog clana ili je bayer 04 tipovao na pogresnom mjestu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.