Zach LaVine expected to make his season debut Saturday, per @KCJHoop
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sve ti je jasno kad shvatis da ce prva zvijezda tima biti Kevin Love. Nema nista od te ekipe. Mogao bi i IT zatraziti promjenu sredine sljedece sezone.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel to LeBron opet ima smece ekipu 
Smece je mala rijec za ove igrace.Jedini vrijedan pomena je Green koji je dobar na obje strane parketa.Nadam se samo da nece ici na zapad jer onda finale nece imat smisla a to je najveci uzitak za nas.Po meni najbolja opcija bi bila Toronto ili Phila.Epidaurus je napisao/la:Jel to LeBron opet ima smece ekipu
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Cijelu karijeru proveo sa losim igracima.
Bolje finale bi bilo GSW-SAS negoli GSW-CLE. To bi bio vrhunac kosarke, kao Miami-San Antonio 2013.
Bolje finale bi bilo GSW-SAS negoli GSW-CLE. To bi bio vrhunac kosarke, kao Miami-San Antonio 2013.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
GSW-Boston bi bilo odlično finale kad bi Boston znao držati isti intezitet kroz cijelu seriju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma SAS će izbaciti GSW ako Kawhi bude zdrav. Oh, wait...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lik ima jednu od najdubljih ekipa ikad sastavljenih al eto smece je. Petorka IT-JR-LeBron-Crowder-Love pa s klupe Rose-Wade-Korver-Green-TT. 10 kvalitetnih igraca od kojih dobar dio moze biti starter u dosta ekipa u ligi. Sad sto je trener smece i sto je LeBron takav igrac ciji brutalni kvaliteti dolaze do izrazaja do kraja tek kad se sve posveti njemu je druga stvar. Da nema ovog svemirskog GSWa koji je prekucao igricu, tesko da bi iko mogao dobiti Cavse u seriji na 4 dobijene.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ako je Cleveland smece onda kakvi su tek drugi i kakvu kosarku igraju. Ono kada je Love bio u Minnesotti tada je rasturao, kada je Thomas bio u Bostonu rasturao je. To ti je kada u nekoj drugoj ekipi koja ne puca na titulu neki igrac igra dobro odmah je bolji od svih igraca Clevelanda sto nije tacno. Sa Jamesom je tesko igrati i onda oni izgledaju losije, eto to je. I to bi mozda i dalo titulu da nema jedne ekipe kojoj se sve potrefilo (GSW).
Jel ima ovdje neko ko se sjeca kako se hvalio Love dok nije bio u Clevelandu? Pa dizao se u top10 igraca lige sigurno. Bukvalno bila je prica idi Love u neku jacu ekipu uzimaj titule. Tako bi bilo i sa 99% drugih igraca u ligi, kada dodjes kod Jamesa gdje su druga ocekivanja i samo se titula racuna pa se lopta raspodjeli i opadnu statsi odmah ides u onu kategoriju =smece od igraca.
Jel ima ovdje neko ko se sjeca kako se hvalio Love dok nije bio u Clevelandu? Pa dizao se u top10 igraca lige sigurno. Bukvalno bila je prica idi Love u neku jacu ekipu uzimaj titule. Tako bi bilo i sa 99% drugih igraca u ligi, kada dodjes kod Jamesa gdje su druga ocekivanja i samo se titula racuna pa se lopta raspodjeli i opadnu statsi odmah ides u onu kategoriju =smece od igraca.
Koga pobijate argumentima zaboga? Ne vrijedi im ni odgovarat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
10 vrhunskih igraca?IT jos nije poceo igrat ove sezone i kad udje u napadacku forum rupa je u odbrani,JR jedan od najvecih ciglara u odbrani i katastrofalan defanzivac,Crowder najvise promasenih zicera ove sezone u cijeloj ligi,Rose ne igra nikako i nije to onaj Rose od prije 7 godina,TT a sta da kazem za centra od kojeg curry ima duplo vise skokova u finalu.Dakle od tih 10 kvalitetnih sto si nabrojo ostaju cetvorica od kojih dvojica ne znaju igrat odbranu,wade i green jedini vrijedni lomena.E cuj 10 kvalitetnih igracaEpidaurus je napisao/la:Lik ima jednu od najdubljih ekipa ikad sastavljenih al eto smece je. Petorka IT-JR-LeBron-Crowder-Love pa s klupe Rose-Wade-Korver-Green-TT. 10 kvalitetnih igraca od kojih dobar dio moze biti starter u dosta ekipa u ligi. Sad sto je trener smece i sto je LeBron takav igrac ciji brutalni kvaliteti dolaze do izrazaja do kraja tek kad se sve posveti njemu je druga stvar. Da nema ovog svemirskog GSWa koji je prekucao igricu, tesko da bi iko mogao dobiti Cavse u seriji na 4 dobijene.
Toronto Minnesota bi bilo najbolje finale 
Love je do dolazka u klivlend imo oko 18 pts prosjek i sad je tu negdje,skokovi takodze ,procenat suta isto.Ko je reko da je smece?Nisam mislio na sve igrace Love je dobar u napadu u odbrani je jedan od najgorih igraca u ligi.Sta je sa Irvingom otiso od Jamesa da ima vece brojke a ono smanjise mu se brojke.Spominjes Thomasa koji je doso prije 6 dana jesil realan da to uzimas za primjer.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ako je Cleveland smece onda kakvi su tek drugi i kakvu kosarku igraju. Ono kada je Love bio u Minnesotti tada je rasturao, kada je Thomas bio u Bostonu rasturao je. To ti je kada u nekoj drugoj ekipi koja ne puca na titulu neki igrac igra dobro odmah je bolji od svih igraca Clevelanda sto nije tacno. Sa Jamesom je tesko igrati i onda oni izgledaju losije, eto to je. I to bi mozda i dalo titulu da nema jedne ekipe kojoj se sve potrefilo (GSW).
P.S Kolki je skor ti igraca u zadnje 3 godine kad James ne igra.Posto je tesko sa njim igrat pa kolko ima klivlend skor kad on nije na parketu.Jbt sta ljudi pisu na ovom forumu ja nmg da vjerujem gdje sam se ja registrovo.Kakve neznalice bozee
Zadnja izmjena: AirMike, dana/u 09 jan 2018, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ni Lebron ne igra odbranu ove godine. Tome svjedoci najgori on/off rating u njegovoj karijeri.
Prose sezone je imao +17.1, a ove -1.8 sto ce reci da je podrska bolja ove nego prosle sezone.
Prose sezone je imao +17.1, a ove -1.8 sto ce reci da je podrska bolja ove nego prosle sezone.
Da slazem se katastrofalan je ove sezone u odbrani al ne pricamo sad o njemu vec o saigracimaJeftha je napisao/la:Pa ni Lebron ne igra odbranu ove godine. Tome svjedoci najgori on/off rating u njegovoj karijeri.
Nema sta jadan LeBron, on citavu karijeru izgleda igra sa imbecilima i od njih pravi igrace. Ja se iskreno ne sjecam ekipe (osim ovog GSWa) koji je imao takav luksuz da im Wade, covjek koji jos uvijek ima 15+ poena u rukama svaku utakmicu, predvodi klupu il da na klupi ima sutera Korverove klase. LeBronov problem nisu suigraci, to je jako kvalitetna ekipa za neke normalne standarde, problem je sto igra u eri svemirskog GSWa koji je top 3 ekipa ikad.
Ja kad pricam koristim argumente.Reko si da ima 10 kvalitetnih igraca ja sam ti opiso svakog od njih i na kraju taj broj se sveo na 2-3.Mozes li porec to?Nije tacno da citavu karijeru igra sa losim igracima kad je pobjego u Heat imo je super momcad.Tad sam ga bas zamrzio i bilo mi je drago kad se dirkenstajn popiso po njima al eto ipak uzeli su 2 prstena jer su imali kvalitet a sad sa ovim panjevima nema sanse da osvoji.Epidaurus je napisao/la:Nema sta jadan LeBron, on citavu karijeru izgleda igra sa imbecilima i od njih pravi igrace. Ja se iskreno ne sjecam ekipe (osim ovog GSWa) koji je imao takav luksuz da im Wade, covjek koji jos uvijek ima 15+ poena u rukama svaku utakmicu, predvodi klupu il da na klupi ima sutera Korverove klase. LeBronov problem nisu suigraci, to je jako kvalitetna ekipa za neke normalne standarde, problem je sto igra u eri svemirskog GSWa koji je top 3 ekipa ikad.
Cleveland osim Jamesa nema igraca koji ce konstatno igrati na visokom nivou. Love odigra jednu extra onda 2 odigra katastrofa, ne moze otvoren sut pogodit. Crowder dobar u odbrani al u napadu mu treba zabraniti da suta. Smith isto kao Love. Ostale necu ni spominjati. TT posebna prica. Wade i Green su jedini igraci od kojih mozes ocekivati da nece igrati daleko ispod ocekivanja. ITa cemo sacekati pa cemo vidjeti.
15.10.2013.
Mislim, ova statistika ne pokazuje samo njegovu pad u odbrambenom dijelu nego u kompletnom uticaju na igru ekipe. Za skoro 20 poena na 100 posjeda je ogroman pad.AirMike je napisao/la:Da slazem se katastrofalan je ove sezone u odbrani al ne pricamo sad o njemu vec o saigracimaJeftha je napisao/la:Pa ni Lebron ne igra odbranu ove godine. Tome svjedoci najgori on/off rating u njegovoj karijeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.