Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Frajburg danas pobjedio Studgart..Mujdza odlican!
Tri susreta,kad je god Mujdza bio u igri Freiburg dobija.
Cak su i u prvoj tekmi imali nerijesen rezultat.Mujdza se povrijedi izadze i ovi im zabise tri gola.
Cak i prosle godine dok je sijedio na klupi.Freiburg je pored Herthe bio glavni za druge lige.
Cim je Mujdza postao standardan,ovi odigrase odlicne meceve i osigurase opstanak.
U odlicnoj je formi.
Cak su i u prvoj tekmi imali nerijesen rezultat.Mujdza se povrijedi izadze i ovi im zabise tri gola.
Cak i prosle godine dok je sijedio na klupi.Freiburg je pored Herthe bio glavni za druge lige.
Cim je Mujdza postao standardan,ovi odigrase odlicne meceve i osigurase opstanak.
U odlicnoj je formi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Dobro si to Harise skonto Mujdza je za Freiburg zlata vrijedan.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Da Mujdza drzi citavu odbranuharishp je napisao/la:Tri susreta,kad je god Mujdza bio u igri Freiburg dobija.
U odlicnoj je formi.

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Koja bukvalista u pm idi cjepaj onda te bukve.Los*Blancos je napisao/la:Da Mujdza drzi citavu odbranuharishp je napisao/la:Tri susreta,kad je god Mujdza bio u igri Freiburg dobija.
U odlicnoj je formi.![]()
Jos malo pa ce biti najbolji odbrebeni igrac
koji...l
Postaces ako ne popularan,onda bogat.Jer kod je tebe bukva na svakom koraku.Ali najgore je kad od svega toga i sam postanes bukva.Niko nije napisao da je najbolji,nego sve sto ti je napisano tako ti je i u stvarnosti.Rezultati i statistika sve govore.Cak i ocjene mu nisu bile sjajne,ali jednostavno sa njim i bez njega razlika je bila u rezultatima.Govorim to jel pratim BL a ne kao ti s neba pa u jedra.
Kako rekoh kad nadzes da je igdje napisano da je to samo Mujdzin ucinak.onda svaka cast,ovako ne bulazni.
Pojeo go-vno ko bude koga opet citirao,jer si poznata ''cesa'' Pa bujrum.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
najvece pojacanje za ove kvalifikacije...jos od salihamidzica nismo imali boljeg beka...
- Los*Blancos
- Kontakt:
@harishp smijesan si kakva bukva kakvi bakraci odma se uzima rijecnika starih drvosijeca
ja sam rekao jos malo pa ce biti najbolji odb.igrac..
da samo ti pratis BL
uzivaj

Jesi li se obrisao. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los*Blancos
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Jesi li se obrisao.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mujdža u prvoj postavi Freiburga u gostima protiv Frankfurta. Ispao je par puta, ali nijednom to nije bilo toliko opasno da Frankfurt zabije pogodak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mujdza sasvim dobro igra ovu tekmu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igrac utakmice,po svim kriterijumima 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mujdza majstor, zasluzuje sve pohvale. A svi ostali nisu vrijedni spomena, samo naprijed lave !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Mujdza daleko najbolji na terenu, al ipak bilo je tu jos igraca vrijedni pomena. Prije svega mudonja koji me pozitivno iznenadio i odigrao predobro. I Pjanic je mene zadovolji, sasvim korektno odigrao. I mozda jos je Ibisevic odigrao koliko toliko dobro, ostalo pod velikim upitnikom ?
Al Mravac, pored Safeta(ma u kakvoj formi bio) i Pandze(koji je u zivotnoj formi) ubaciti panja Mravca
Dzeko ? Miske ? Ni sam ne znam koja je ovo utakmica u nizu koju su dvojica spomenutih odigrala katastrofalno. Hitno se nesta mora mijenjati i radikalno, pa što ne bih slijedecu utakmicu poceli Muslimovic, Zec, Ibricic, a Dzeko, Miske nek se fataju klupe. Mislim da je vrijeme da im se da do znanja. Spahic takodje dugo dugo nije bio losiji i nesigurniji na terenu
Al Mravac, pored Safeta(ma u kakvoj formi bio) i Pandze(koji je u zivotnoj formi) ubaciti panja Mravca

Dzeko ? Miske ? Ni sam ne znam koja je ovo utakmica u nizu koju su dvojica spomenutih odigrala katastrofalno. Hitno se nesta mora mijenjati i radikalno, pa što ne bih slijedecu utakmicu poceli Muslimovic, Zec, Ibricic, a Dzeko, Miske nek se fataju klupe. Mislim da je vrijeme da im se da do znanja. Spahic takodje dugo dugo nije bio losiji i nesigurniji na terenu

Nakon Hasana, najbolji bek kojeg smo imali. Odlican i u odbrani i u napadu, jednostavno klasa za Dzemicu i ostale pokusaje na beku.demir44 je napisao/la:MUJDZA JE NAJBOLJI DESNI BOCNI KOJEG SMO DO SAD IMALI...
Cuva Bog Zelju svog!
Drago mi je što sam bio u pravu za ovog momka, u dvije utakmice koje je odigrao pokazao se kao pravo pojačanje. Jedna briga manje, desni bek, rješen. Nadam se samo da će ga povrede zaobić.
Lulić ima potencijala da odiga na lijevom beku, samo izgleda da će mu trebati vremena da se navikne na novu ulogu na terenu. Previše je bojažljiv, nekako.
Al opet, bolji od alternative. Konačno ćemo Seju gledati an poziciji u sredini, gdej može da pokaže sve svoje kvalitete na pravi način.
Kad već bodovni saldo ne, saznanje da smo konačno riješili bekovske pozicije, pričinjava mi zadovoljstvo.
Lulić ima potencijala da odiga na lijevom beku, samo izgleda da će mu trebati vremena da se navikne na novu ulogu na terenu. Previše je bojažljiv, nekako.
Al opet, bolji od alternative. Konačno ćemo Seju gledati an poziciji u sredini, gdej može da pokaže sve svoje kvalitete na pravi način.
Kad već bodovni saldo ne, saznanje da smo konačno riješili bekovske pozicije, pričinjava mi zadovoljstvo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hasan je igrao SVE,krpio gdje god zaskripi i vise je univerzalan igrac,dok je Mujdza klasicni desni bocni...A naravno da je Haso ne samo najbolji desni bocni,nego uz Barbareza najbolji poslijeratni igrac reprezentacije...mirzza je napisao/la:Nakon Hasana, najbolji bek kojeg smo imali. Odlican i u odbrani i u napadu, jednostavno klasa za Dzemicu i ostale pokusaje na beku.demir44 je napisao/la:MUJDZA JE NAJBOLJI DESNI BOCNI KOJEG SMO DO SAD IMALI...
Rotor Volgograd...
Ja kad sam otovrio temu "Hocemo Mensura Mujdzu u repku" doslo je do opsteg haosa. Svi su govorili da sam kreten i da nam ne trebaju ovakvi igraci jer ih imamo na izvoz. Danas je druga prica i tako ce uvjek biti u Bosni. Svaki dan druga prica i druga misljenja koja se brzinom svjetlosti mjenjaju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Isto tako ce se prica okrenuti kod Papeta, kada krenu dobri rezultati ...BIHfan je napisao/la:Ja kad sam otovrio temu "Hocemo Mensura Mujdzu u repku" doslo je do opsteg haosa. Svi su govorili da sam kreten i da nam ne trebaju ovakvi igraci jer ih imamo na izvoz. Danas je druga prica i tako ce uvjek biti u Bosni. Svaki dan druga prica i druga misljenja koja se brzinom svjetlosti mjenjaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 231983, budzak, sirBobbyMoore i 31 gost.