FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lendric nije za ove ekipe, ko je ikad gledao trening dok je Lendra bio kod nas mogli su vidjet da je veliki idiot a i na utakmici je isti takav, nikad vise u Zelju 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
To je tvoje licno misljenje treba ga postovati.. Lendric igracina kakvog svaka ekipa treba imati. Cisto sumnjam da bi se on vracao, al ako postoji sansa odmah ga dovesti. Majstor ove igrice.
Samo za nas i Lille moze igrat do kraja sezone, a tamo ga nema ni na klupi svakako, znaci ima opciju sjedit na tribinama ili igrati kod nas.halaliMi je napisao/la:To je tvoje licno misljenje treba ga postovati.. Lendric igracina kakvog svaka ekipa treba imati. Cisto sumnjam da bi se on vracao, al ako postoji sansa odmah ga dovesti. Majstor ove igrice.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sto se ublehasi javljaju,kakav li je njima zivot crn,ljudi dragi.
Ima covjek porodicne obaveze,i zna ko treba da zna.
A koliki je profesionalc,doći će spremniji od većine,u inat Aldinu
Ima covjek porodicne obaveze,i zna ko treba da zna.
A koliki je profesionalc,doći će spremniji od većine,u inat Aldinu

Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE
KRAJ PRIČE
Sigurno greska u Lensu mislis. Odmah ga dovesti ako se moze., svakako nemamo napadaca.irfo je napisao/la:Samo za nas i Lille moze igrat do kraja sezone, a tamo ga nema ni na klupi svakako, znaci ima opciju sjedit na tribinama ili igrati kod nas.halaliMi je napisao/la:To je tvoje licno misljenje treba ga postovati.. Lendric igracina kakvog svaka ekipa treba imati. Cisto sumnjam da bi se on vracao, al ako postoji sansa odmah ga dovesti. Majstor ove igrice.
ma ja lens, otkud mi lilehalaliMi je napisao/la:Sigurno greska u Lensu mislis. Odmah ga dovesti ako se moze., svakako nemamo napadaca.irfo je napisao/la:Samo za nas i Lille moze igrat do kraja sezone, a tamo ga nema ni na klupi svakako, znaci ima opciju sjedit na tribinama ili igrati kod nas.halaliMi je napisao/la:To je tvoje licno misljenje treba ga postovati.. Lendric igracina kakvog svaka ekipa treba imati. Cisto sumnjam da bi se on vracao, al ako postoji sansa odmah ga dovesti. Majstor ove igrice.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Smijali se Krupi da nikad igraca nece prodat a oni ga prodase za tacno onoliko koliko su i od nas trazili
svaka im cast 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Baš sad krenuh da postavim članak u vezi Krupe, tj. za kojim ćemo od ove trojice na ljeto kmečat na temi da ga treba dovest jer sva trojica imaju oko 20 godina.Zeljo92 je napisao/la:Smijali se Krupi da nikad igraca nece prodat a oni ga prodase za tacno onoliko koliko su i od nas trazilisvaka im cast

Pametno ljudi rade s ovim mladim što jest jest.
https://sportsport.ba/fudbal/krupa-poce ... ena/264495
Pored 18 fudbalera koji su u prethodnoj sezoni nastupali za prvi tim ekipi su priključena tri pojačanja, a radi se o Jovanu Lukiću (Radnički Kragujevac), Nemanji Mirosavljeviću (Radnik Surdulica) i Aleksi Matiću (Spisska).
Sto je najgore neko ce se naci pametan da kaze sto nasa uprava nije dala 150.000 €.
- Zeljeznicar -
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne znam iskreno, nema ga uglavnom, igrači ne znaju gdje je, ako kasni iz neopravdanih razloga, sankcionisat podhitno !irfo je napisao/la:.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Je li iko isao na neki trening ? Kakvi su ovi novi ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zar stvarno mozes pomisliti da neko ovdje prati utakmice, a ne jos treninge. Zamisli recenice, igrac kasni iz privatnih razloga, zna ko treba da znal i onda da ubjedljivije zvuci stavi na kraju da je aldinLjoZee je napisao/la:Je li iko isao na neki trening ? Kakvi su ovi novi ?

Koje seronje pišu ovdje ja ne mogu da vjerujem. Zašto mi se javlja ideja da su to mentalni patuljci tipa Hrasnog, Aldina, i ne znam koga već. Znam ko se krije iza tih nickova i pisanja, i jedna jasna poruka. Da li imate i malo mozga da se posvetite svom životu, da Želju ostavite na miru, jer nemate niti 1% šanse da priđete ne Želji, nego i Grbavici. Bili ste dio jedne neorganizovane strukture, koja je morala otići da ne bi naš Željo ličio na Čelik. Bogu fala danas smo najorganizovaniji klub u Bosni i Hercegovini, a malo je ovakvih klubova i šire. Što se transparentnosti tiče tu smo daleko ispred cijele regije, i to je jedini ispravan put koji je moguć.
Doći će i rezultati akoBogda, a onda ćete srati na visinu trave, i slične nebuloze...nema povratka, shvatite, istorija ste i to već sada daleka...gotovo i kraj...
Doći će i rezultati akoBogda, a onda ćete srati na visinu trave, i slične nebuloze...nema povratka, shvatite, istorija ste i to već sada daleka...gotovo i kraj...
Upravu si, nastaviti sa forsiranjem omladinaca i "strance" dovoditi po potrebi.nide je napisao/la:Moje lično mišljenje je da i za sljedeću sezonu imamo barem tri igrača iz juniora koja moraju da dobijaju minutažu ovu polusezonu. Oni će za narednu biti jako važni pa i ako bude odlazaka kompletiraj sa dva do tri sa strane ako treba a siguran sam ako ovi mladi igrači ostani koji su prvotimci sada i uz još tri nova juniora koja se trebaju kaliti ovu polu sezonu imat će mo najjaču ekipu u ligi stim što ćeš moći da prodaš jedno dva igrača sigurno preko 1mil. €. Ako nas sreća posluži i sada da kažemo da uzimamo jedan trofej po sezoni u naredne tri računajući i ovu imamo svoje igrače na koje bi se trebali moći osloniti i kvalitetno odigrati te sezone i uzeti barem jedan trofej. I da prodaješ 2 igrača podsezoni računajući od sljedeće sezone imali bi sa kvakom u Europi samo tu 5 milja KM. Mislim da to i nije loše samo se trebaju naša djeca forsirati. Imamo mi kvaliteta u op samo sto ih podcjenjujemoRaonffa je napisao/la:Nešto kontam, Blagojević je igrač sa najviše staža u klubu (ne računajući Bogičevića koji je odlazio pa se vraćao, kao i Zebu i Bekrića), na ljeto će biti tri godine kako je u klubu. Baš smo dosta mijenjali zadnjih godina...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto se tice transparentnosti, da pojednostavimo ljudima, konkurs za posao u drzavnim firmama izasao, a vec se zna ko je primljen. Tako je kod, transparentno sve a unaprijed se zna ko ce sta raditi. To sto navijace ne zanima ko ce praviti teren, prijave i slicne stvari nemaju veze s tim zbog cega smo svi tu. A to su igraci, titule i sve ostalo.
Nisi naucio nista izgleda opet, imas juniore igraju u Ligi prvaka, ti dovodis igraca iz Gorazda ala Zaimovic. Ti si iskomplemsirana osoba a to je najgore kad prosipas na forumu. To u privatnom zivotu rijesi.
Nisi naucio nista izgleda opet, imas juniore igraju u Ligi prvaka, ti dovodis igraca iz Gorazda ala Zaimovic. Ti si iskomplemsirana osoba a to je najgore kad prosipas na forumu. To u privatnom zivotu rijesi.
Kako ti se ba da više? Idi radi nešto u životu, nema ništa od vašeg povratka shvati to. Željo ima svoj put, sa djecom, sa igračima iz manjih sredina. Neki će biti pogodak, neki fula. Mnogo bolje nego fule pojedinih igrača koje smo Bgm i plaćali...i to debelo
Od kako su otisli @neandretalac i @virtual ovaj se pojavio da na sve lijepo sto se desava, unese neki nemir.
@Monic davno je on provaljen, vidi se sta mu je cilj.
@Monic davno je on provaljen, vidi se sta mu je cilj.
- Zeljeznicar -
Onaj bi sankcionisao,jer ne znaju igraci gdje drugi igrac
Ja cirkusanata ovde,mati mila.

Ja cirkusanata ovde,mati mila.
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE
KRAJ PRIČE
Pa igracina moze kasniti, nije mogao obaveze rijesiti za mjesec. Sigurno ganja da se raskine ugovor da nam plati.
- svrakino1921
- Kontakt: