BICE PRENOS NA OVU WEB STRANICU - http://bhsport.co.cc
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ako ovo nije p2p sistem nema sanse da radi. Kad se 10 hiljada dijasporaca prikopca na ovo u najboljem slucaju gledacemo tekmu u slikama velicine postanske marke. Nadam se da grijesim i u svakom slucaju hvala na linku.haris1812hz je napisao/la:EVO ZA DIJASPORI STO NEMAJU SATELITSKU OPREMU
BICE PRENOS NA OVU WEB STRANICU - http://bhsport.co.cc
danas u 11hNerko_Juventino je napisao/la:Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
Maššalah
jesu li sve prodane ili ce ih biti jos poslijeRoterdam je napisao/la:U Zenici vise karata NEMA....
zenicanin je napisao/la:jesu li sve prodane ili ce ih biti jos poslijeRoterdam je napisao/la:U Zenici vise karata NEMA....
ja kako sam skonto da se svaki dan pusti 500 karata i onda nestane pa opet sutra i takzenicanin je napisao/la:jesu li sve prodane ili ce ih biti jos poslijeRoterdam je napisao/la:U Zenici vise karata NEMA....
I meni brate nije jasno....samo da ovo izadje na dobro.starmo76 je napisao/la:nadao sam se da ce na teren izaci najzvucnija imena nase repke i da cemo ih poderati ko beba zvecku..ovako bez pjanica,stilica i vladavica primamo petardu.sreca tu je damjanovic pa nece biti preko 5 golova.koji djavo ciro forsira muratovica,ibru i topica koji nije igro 7 god za repku.dao mu jos lijevu stranu.nije nam trener normalan matere mi moje.na klupi ce sjediti jedan pjanic koji ima loptu u malom prstu,najbrzi igrac ikad-vladavic i trenutno najveca nada bih fudbala stilic....NARODE ovde nesto ne stima...umjesto da usaltamo u petu brzinu CIRO GA usalta u rikverc...
Dado je napisao/la:Rusi nam sude.ebali smo jeza
![]()
* Referee: Nikolai IVANOV (RUS)
* Assistant Referee 1: Nikolay GOLUBEV (RUS)
* Assistant Referee 2: Viatcheslav SEMENOV (RUS)
* Fourth official: Alexander GVARDIS (RUS)
starmo76 je napisao/la:nadao sam se da ce na teren izaci najzvucnija imena nase repke i da cemo ih poderati ko beba zvecku..ovako bez pjanica,stilica i vladavica primamo petardu.sreca tu je damjanovic pa nece biti preko 5 golova.koji djavo ciro forsira muratovica,ibru i topica koji nije igro 7 god za repku.dao mu jos lijevu stranu.nije nam trener normalan matere mi moje.na klupi ce sjediti jedan pjanic koji ima loptu u malom prstu,najbrzi igrac ikad-vladavic i trenutno najveca nada bih fudbala stilic....NARODE ovde nesto ne stima...umjesto da usaltamo u petu brzinu CIRO GA usalta u rikverc...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.