alemsa je napisao/la:Vainglorious je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Šta je to sa nba trenerima i debilnim izjavama
Bas bih volio cuti sta je debilno u Kerrovoj izjavi. Lik ub'o u srž.
Kakvu srz? Da drama, skandal, stvari koje su "mimo norme" prodaju? No shit je.bte. Normalno da ce ljudima to biti "zanimljivo" , ali to je shirom svijeta, nije odlik drustva u Americi ili da je drustvo krivo jebre. Gdje ce Zadruga i ovi Parovi biti odlik drustva na prostoru ex Yu. Daj ba ni u snu, ali prodaje. Treba neko izvadit jednu od tih budala poput eto one Mace i rechi da je ona neki odlik drustva i da prezentuje nesto, prezentuje ka.rinu
Poenta priće je da maca ne bi postojala da je drustvo ne zeli vidjeti. I maca, i LaVar i ta smeća. Ma koliko se opirao tome, to jeste odraz našeg društva, američkog posebno jer oni su pioniri u pušenju svakojakih zaglupljujucih gluposti, a globalizacija je to donjela i nama. A ako je tebi cinjenica da neko nazove stvari pravim imenom gluplja od cirkusanta poput Lavara, znaći samo da si jedan od konzumenata ovog i ovakvog smeća i da si se našao direktno prozvanim

A to me opet stavlja u situaciju da se zapitam sto mi je uopste trebalo da sta komentarisem na ovo, jer mi se ne da ulazit' u diskusije s takvima