FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad sam pisao da se teren moze uradit za 1,5 mil, ovdje se strucnjaci skupili da mi objasne kako ne moze, pa lupetali cifre. Otvorite dnevni avaz, pa pogledajte za koliko se moze uradit terena. Sve sami strucnjaci nema sta!
E zamisli u kakvom su qrcuirfo je napisao/la:Nego mi cudno u Slobodu da ode, Slavko da je osto nama trener ne bi Hrvanovic vidio prvog tima nikako a tamo ga dovodi
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bi Hrva vidio jedini od ovih malaca. U prvom kolu trebao dobit šansu jer je Zakarić bio umoran i debeloguzog nogiraju i postave Adzema.irfo je napisao/la:Trebali smo ga poslat na posudbu, al haj, najvaznije je u ovim godinama da igra, ako napreduje nek nam se vrati
Nego mi cudno u Slobodu da ode, Slavko da je osto nama trener ne bi Hrvanovic vidio prvog tima nikako a tamo ga dovodi
Računao je na njeg i na Hasanovića a ovo ostalo ništa.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
ZanimljivoJaozinho22 je napisao/la:Bi Hrva vidio jedini od ovih malaca. U prvom kolu trebao dobit šansu jer je Zakarić bio umoran i debeloguzog nogiraju i postave Adzema.irfo je napisao/la:Trebali smo ga poslat na posudbu, al haj, najvaznije je u ovim godinama da igra, ako napreduje nek nam se vrati
Nego mi cudno u Slobodu da ode, Slavko da je osto nama trener ne bi Hrvanovic vidio prvog tima nikako a tamo ga dovodi
Računao je na njeg i na Hasanovića a ovo ostalo ništa.

mogo bi onda i Hasanovic put Tuzle ako dobije raskid
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma ne vjerujem da ce ici Hasanovic. Bit ce zadnja opcija na zadnjem veznom iza Sabana, Hajdara i Celavog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jedan je Fico Bahtic, a jeko drugi?Zenzo je napisao/la:Dva nova igraca su na treningu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Evo i Voje
Nije valjda onaj Bahtic sto svako malo ide po pripremama slobode pa nestane pa opet?
Cubara mi djeluje nekako fizicki nespreman za ovaj nivo, treba mu jos dosta misicne mase.

Nije valjda onaj Bahtic sto svako malo ide po pripremama slobode pa nestane pa opet?
Cubara mi djeluje nekako fizicki nespreman za ovaj nivo, treba mu jos dosta misicne mase.
Nije to on,kazu dva forumasa da ne znaju igraci,gdje je on.LjoZee je napisao/la:
Stigao Vojo
Kakva dva bezobrazna lika,fuj

I nema niko novi na treningu
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE
KRAJ PRIČE
Jeste Bahtic i Janza izvjesni, ne znam detalje.TMovac je napisao/la:jedan je Fico Bahtic, a jeko drugi?Zenzo je napisao/la:Dva nova igraca su na treningu.
Cubara potpisuje danas.
- Zeljeznicar -

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
U narednim danima očekuje se i dolazak pojačanja na Bilino polje, a kao što smo već pisali na dugoj listi pojačanja su: Krpić, Rustemović, Škahić, Galešić, Gojković, Bureković, Nikolić, Bekrić...
https://sportsport.ba/fudbal/zvanicno-s ... ika/264594
Zvonimir Blaić, Luka Lučić, Josip Miketek i Mate Pehar će trenirati odvojeno dok ne definiraju svoje statuse, odnosno do raskida ugovora ili odlaska na posudbu.
https://sportsport.ba/fudbal/music-se-p ... aca/264599
https://sportsport.ba/fudbal/zvanicno-s ... ika/264594
Zvonimir Blaić, Luka Lučić, Josip Miketek i Mate Pehar će trenirati odvojeno dok ne definiraju svoje statuse, odnosno do raskida ugovora ili odlaska na posudbu.
https://sportsport.ba/fudbal/music-se-p ... aca/264599
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 11 jan 2018, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa nije lazan profil. Neki imaju previse slobodnog vremena izgleda.Zeljo92 je napisao/la:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-almir-cub ... ore/30218/ SRETNO MOMCI!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Čisto da se zna, Jusufi je bio prošle sezone treći naš najefikasniji igrač u ligi sa 13 postignutih golova. Prvi je bio Mujaga sa 19 i Šubo sa 18.
Sretno. Jusufi je lijevo krilo ?
Da.LjoZee je napisao/la:Sretno. Jusufi je lijevo krilo ?
Al je Mujaga nesto malo igrao za juniore prosle sezone, nije nikako skoro u prvom dijelubraco je napisao/la:Čisto da se zna, Jusufi je bio prošle sezone treći naš najefikasniji igrač u ligi sa 13 postignutih golova. Prvi je bio Mujaga sa 19 i Šubo sa 18.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Napaceni87 i 48 gostiju.