Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Barney Stinson » 12 sep 2010, 02:07

Prvi ht bolji Dinamo, drugi ht Hajduk... Sve u svemu realan rezultat... Iskreno govoreći nisam odavno ovako strepio za rezultat, nekako me strah bilo da ne primimo drugi gol pogotovo kada je nasa igra u sredini malo je reci stala... Moja želja je bila ne izgubiti i sve u svemu ja sam zadovoljan...
Što se tiče one bakljade meni se cini da se samo čekalo kada će zavrsiti onaj miting ccc koji debili... A i ona bakljada je samo pomogla dinamu da se malo pribere i krenu bolje kao sto je i bilo... Pa pali je jbo je ti ali kakav ti je gušt zveknuti je u teren ccc pa Bože moj dragi :roll:

@Mosby molim te poštedi nas u budućnosti svojih komentara... ;)

@Dubrava jesi ti primjetio kako je Andrić opao ove godine i to ne malo... :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 12 sep 2010, 02:32

prvi derbi koji sam propustio da pogledam na ovaj ili onaj nacin u dugo godina...jbga ljudi,bajram je,prijatelj slavi,i sta cu ja onda,odem kod njih danas oko 2 i zapijemo se i onda nas mo's **** :D
budem nesto konkretno napisao sutra ;)
torca opet originalna,markovicu jedi **** :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 12 sep 2010, 16:10

kad se sve pogleda,ne treba toliko biti nezadovoljan sa ovim bodom,utakmicu nisam gledao iz gore navedenih razloga ali imao je dinamo svoje prilike bas kao i mi...nama je poraz u ovoj utakmici mogao puno vise odnijeti nego sto nam je eventualna pobjeda mogla donijeti,ta navikli smo se vise dinama razvaljivat dole ko beba zvecku :mrgreen: :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 12 sep 2010, 16:16

Realan rezultat ali je evidentno da Dinamo ima puno veci broj kvalitetnih igraca od Hajduka. Sudija ponovo los. Previse je sjeckao igru

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 sep 2010, 16:25

Koju ste vi utakmicu gledali, osim onog pritiska na početku 2.poluvremena do vašeg gola a to je 15min vi niste ništa drugo pokazali, Dinamo je evidentno bio bolji u svim segmentima igre
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 12 sep 2010, 18:38

Žao mi Ibre i Hajduka, ali nemaju šanse upustit se u borbu za titulu. Jednostavno Dinamo je duplirao pozicije, niti jedna povreda ih ne može izbaciti iz takta. Doveli vrhunskog stopera onog portugalca i našeg Vahu imaju na klupi. Odbrane Cufre=Tonel=Bišćan=Vrsaljko ne bi postidio klub iz vrha tabele liga petice. Hajduk nema dobrog napadača, Vukušić će izgorit i podleći pritisku, nemaju desnog beka, Oremuš ima brzinu i ništa više, a stoperski tandem Buljat-Maloča je ispod razine potrebne da se parira Dinamu. Ovise o inspiraciji Ibre i Anasa, Imaju na klupi dobrog ali narcisoidnog trenera koji što je stariji to je blesaviji. Jednostavno ne vidim način na koji Hajduk može osvojiti titulu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 12 sep 2010, 18:44

Derbi koji je zadovoljio i igrom i navijanjem

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 sep 2010, 11:58

Eeh bliži se utakmica Hajuka u skupinama nakon dugo dugo vremena :) ... Ne znam što očekivati... Naravno da bih volio pobjedu ali mene osobno bi zadovoljila muška i hrabra igra pa što Bog dade... Ima nekih problema u sastavu Oremuš je napola ozljeđen, Brkljača ne igra zbog crvenog protiv Uniree... U igru ce najvjerovatnije Bulku koji ce ako nastupi imati prvi nastup za Hajduk... Ocekuje se i dobar broj Torcide, kako je najavljeno izmedju 1500-2000... Znači podrške nece nedostajati....
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 sep 2010, 16:53

AJMO BIJELI
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 17:17

Naprijed Bijeli, srušite ove cigane. :D
...što je više lome to je volim jače...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 sep 2010, 18:12

Da li će Bajević nadmudriti Špacu? Iskreno, AEK je veliki favorit u ovom susretu, ali volio bih da Hajduk uzme sa 3 boda(iako sam igrao na njihov poraz). Grci su poznati po tvrdoj igri(kao što je i njihova repka poznata), dakle ne bih se iznenadio da vidimo najviše 2 gola na meču.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 sep 2010, 21:03

Barney Stinson je napisao/la:AJMO BIJELI
Mogli bi se ovi Grci iznenaditi veceras, sigurno nisu protivnik od kojeg se treba us.rati u gace :D :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 21:08

Ajde Hajduče, oderite ih do kože...

Samo da Maloča i Buljat ne kiksaju u obrani kao protiv Dinama u Bukureštu, njih dvojica su po meni najslabija karika u Hajduku.

Evo sastava:

---------------------------------Subašić-------------------------------------

-----Buljat--------Vejić---------------------Maloča---------Strinić----------

----Tomasov---------Ljubičić----------Bulku--------------Sharbini----

---------------------Ibričić-----------------------------------------------

------------------------------------------Vukušić-----------------------------

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 16 sep 2010, 22:02

ibro ibro ;)
.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 22:54

Slabo Hajduk.

Mislim da je ovo jednostavno vrh koji može dostići Hajduk sa ovim kadrom. Očekivati prolazak skupine je nerealno.
Danas je se moglo bolje odigrati, AEK je tu negdje u rangu sa Hajdukom.. iako je Hajduk u 1. poluvremenu nakon primljenog gola vrlo dobro igrao, kasnije je sve nekako bilo "trulo".

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 sep 2010, 23:01

Gluposti moja... Toliko... :cry: :cry: :cry:
19 - ђ - 11

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 sep 2010, 23:03

A jbg, na kraju išli na sve ili ništa, i dobili veliko Ništa.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 sep 2010, 23:21

Ne mogu da ne napišem nesto konkretno... Nisam ljut što smo izgubili nisam bgmi, ljut sam kad vidim kako smo izgubili... Zbog jednog jedninog igrača a to je Subašić... Pa dokad više **** mater... Jebote penal, **** te sve one obrane kad primis dva gola ko da sam ja branio... Prvi gol Vejić usrao ok, ali onaj puca skoro pa iz mrtvog kuta a on se pomiče sa prve stative pa i beba mala kada se rodi zna da golmani pokriVaju prvu stativu iz tih situacija... Ajde bgti nekako cu preci i preko tog gola ali onaj drugi ooooooo Bože moj dragi paa... Ma ne znam, ne znam, ne znam nisam pametan... Ovo mu je vec 3 ili 4 gol ovakav ove sezone... Bola stavi Radoševića, spusti ovoga malo na zemlju da vidi da nije nezamjenjiv... Toliko o njemu... Igrači Hajduka su bili i škrti barem u 3 ciste situacije Tomasov u dvije i jos netko u jednoj ne mogu se sjetiti... Sudac onaj drugi gol je cisto zaledje... Minimalno pola metra je onaj bio u zaledju...
Na kraju izgubi se jbga sta ces, ovi jesu bolji ali ne može se u Europu pa se gubiti na glupostima... Nista idemo dalje, u nedjelju Rijeka... Igrači jesu umorni ali to im je posao tako da nema nikakvih opravdanja...Po pobjedu i prekinuti ovaj crni niz od 4 utakmice bez pobjede...

I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 16 sep 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 sep 2010, 23:25

Prvi gol na dušu Subašiću(pa lik ne mrda s gola, kao da je hokejaški golman), kod drugog gola AEK-a je 100% bio offside(ne bunim se, imao sam keca na kladionici). Hajduk od odlične do očajne igre na jednoj utakmici. No, za nadati se da ćete biti bolji u sljedećim utakmicama, a ovu treba zaboraviti čim prije, te se okrenuti HNL-u i sljedećem kolu Evropa lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 sep 2010, 23:26

Valjda je napokon vrijeme da Radosevic dobije sansu, Subasic katastrofalan, lik je u skoro svakoj utakmici krivac za gol.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []