FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kolika je plata Adukoru. Valja platit kartu do Gane, Londona i prehranit familiju onoliku. Vidim po Gani vec nose dresove Sarajeva. Ne vjerujem da ima ispod 5k..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Vratio se Memisevic u Celik,treba ista trojka da krene put Celika pa sadTHEC je napisao/la:prosle sedmice je na ovom portalu bilo(cini mi se) da otpadaju te posudbe jer je dosla nova uprava u celik ili novi predsjednik nemam pojma, ugl ta opcija je otpalaDenchiNL je napisao/la:? a objavili da idu u Čelik ?Zukanovic je napisao/la:Semir Smajlagic ide sutra u spaniju (pripreme) na probu kod St.Gallena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vi se cudite kako neko dobije nas pasos?!?

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Joj jestalenpitar je napisao/la:Vi se cudite kako neko dobije nas pasos?!?![]()
ovde samo pošten svijetalenpitar je napisao/la:Vi se cudite kako neko dobije nas pasos?!?![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ma jasno je da vise nema para ko recimo 2015. godine ali jos uvijek sasvim dovoljno da se bude jaci od konkurencijeAmca007 je napisao/la:Kolika je plata Adukoru. Valja platit kartu do Gane, Londona i prehranit familiju onoliku. Vidim po Gani vec nose dresove Sarajeva. Ne vjerujem da ima ispod 5k..
@miky_hz fino onda, valjalo bi da dobiju priliku odigraju sto vise utakmica
Pyro is not a crime !
miky_hz je napisao/la:Vratio se Memisevic u Celik,treba ista trojka da krene put Celika pa sadTHEC je napisao/la:prosle sedmice je na ovom portalu bilo(cini mi se) da otpadaju te posudbe jer je dosla nova uprava u celik ili novi predsjednik nemam pojma, ugl ta opcija je otpalaZukanovic je napisao/la:Semir Smajlagic ide sutra u spaniju (pripreme) na probu kod St.Gallena
tako i ja viđohTri fudbalera Sarajeva u Čeliku
Januar 11, 2018 10:04
Slijede bolji dani za Čelik, barem ako je vjerovati ishodu sjednice Skupštine održane ove sedmice.
Turski investitori će definitivno ući u klub, pa se uskoro očekuje imenovanje novog trenera te dovođenje prvih pojačanja.
Kako sada stvari stoje na Bilinom polju će na proljeće igrati tri fudbalera Sarajeva: Nemanja Anđušić, Semir Smajlagić i Zoran Blagojević.
Sve trojica će u redove zeničkog kluba stići na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Halal mu je svaki fening kolika god jeAmca007 je napisao/la:Kolika je plata Adukoru. Valja platit kartu do Gane, Londona i prehranit familiju onoliku. Vidim po Gani vec nose dresove Sarajeva. Ne vjerujem da ima ispod 5k..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- escobarpablo
- Kontakt:
Ja sam baš suprotnog mišljenja, i mislim da je ovo sasvim ok, i akademci će dobiti dosta minuta na ovaj način. Imaš Bekića i Hodžića na bekovima, a alternativu akademce koji ili znaju ili ne znaju, pokazat će se. Igrač se postaje kroz utakmice. Imamo dosta kvaliteta u timu, tako da mislim da je ovo za bekove mjera.BordoSarajevo je napisao/la:Mene brinu bekovske pozicije.
Svaka čast Šabanoviću i Pidru, ali oni nemaju sekunde u zvaničnim utakmicama prvog tima i na njih ozbiljno ni Husref, vjerovatno, ne računa.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A šta ako ne znaju? A šta prepadnu se, pritisak... a sve jake utakmice.. pravo na kiks nemamo ako hoćemo konkurisat za prvo mjesto, potreban nam je kvalitet i iskustvo, ako budemo pravi, možemo dosta toga dobiti. Mi svakako imamo i previše mladih igrača, treniraju svaki dan i igraju redovno prijateljske, ko se pokaže da može unaprijediti igru dobit ce i priliku.escobarpablo je napisao/la:Ja sam baš suprotnog mišljenja, i mislim da je ovo sasvim ok, i akademci će dobiti dosta minuta na ovaj način. Imaš Bekića i Hodžića na bekovima, a alternativu akademce koji ili znaju ili ne znaju, pokazat će se. Igrač se postaje kroz utakmice. Imamo dosta kvaliteta u timu, tako da mislim da je ovo za bekove mjera.BordoSarajevo je napisao/la:Mene brinu bekovske pozicije.
Svaka čast Šabanoviću i Pidru, ali oni nemaju sekunde u zvaničnim utakmicama prvog tima i na njih ozbiljno ni Husref, vjerovatno, ne računa.
Mihojević, Mujakić, Herić, Hodžić, Kuzmanović, Radovac, Lelić... sve su to mladi igrači koji su dobili i dobijaju minutažu, ne možemo svima davati priliku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- saskend444
- Kontakt:
Raja samo da znate da je Stojčev 100% propao. Razlog nisu bili uslovi njega kao igrača, već njegovih zastupnika koji htjeli finu komisiju/ pare za sebe što su Husref i klub glatko odbili. Stojčev je ovlastio da u njegovo ime pregovaraju sa klubom njegov dobar drug s kojim je dijelio svlačionicu kad smo bili prvaci, a koji je trener sad u našoj školi fudbala i dva naša navijača, koji su htjeli proviziju za sebe što će Stojčev doći. Tačno nam ne trebaju neprijatelji kakvi smo sami. "Svaka čast" tim navijačima!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne bi Dzemica...nije on takavsaskend444 je napisao/la:Raja samo da znate da je Stojčev 100% propao. Razlog nisu bili uslovi njega kao igrača, već njegovih zastupnika koji htjeli finu komisiju/ pare za sebe što su Husref i klub glatko odbili. Stojčev je ovlastio da u njegovo ime pregovaraju sa klubom njegov dobar drug s kojim je dijelio svlačionicu kad smo bili prvaci, a koji je trener sad u našoj školi fudbala i dva naša navijača, koji su htjeli proviziju za sebe što će Stojčev doći. Tačno nam ne trebaju neprijatelji kakvi smo sami. "Svaka čast" tim navijačima!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- saskend444
- Kontakt:
Tugo je što odeš u kafanu gdje oni sjede i to saznaš, a možda još veća što će isti ti prvi popljuvati klub kad bude loš rezultat ili prvi potrčati da se slikaju sa Husrefom kad osvojimo trofej.FrancescoTotti je napisao/la:Ne bi Dzemica...nije on takavsaskend444 je napisao/la:Raja samo da znate da je Stojčev 100% propao. Razlog nisu bili uslovi njega kao igrača, već njegovih zastupnika koji htjeli finu komisiju/ pare za sebe što su Husref i klub glatko odbili. Stojčev je ovlastio da u njegovo ime pregovaraju sa klubom njegov dobar drug s kojim je dijelio svlačionicu kad smo bili prvaci, a koji je trener sad u našoj školi fudbala i dva naša navijača, koji su htjeli proviziju za sebe što će Stojčev doći. Tačno nam ne trebaju neprijatelji kakvi smo sami. "Svaka čast" tim navijačima!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Simba=Dzemicajoker90 je napisao/la:Znači, Simba pogodio..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kraljinsajdera
FK Sarajevo
konacno dobra vijest, nece doci Stojcev
...nek Ofosu dodje, dosta nam 
Pyro is not a crime !
Za kockara i klosara Dzemu nije iznenadjenje, a ko su ta dva velika navijaca ??saskend444 je napisao/la:Tugo je što odeš u kafanu gdje oni sjede i to saznaš, a možda još veća što će isti ti prvi popljuvati klub kad bude loš rezultat ili prvi potrčati da se slikaju sa Husrefom kad osvojimo trofej.FrancescoTotti je napisao/la:Ne bi Dzemica...nije on takavsaskend444 je napisao/la:Raja samo da znate da je Stojčev 100% propao. Razlog nisu bili uslovi njega kao igrača, već njegovih zastupnika koji htjeli finu komisiju/ pare za sebe što su Husref i klub glatko odbili. Stojčev je ovlastio da u njegovo ime pregovaraju sa klubom njegov dobar drug s kojim je dijelio svlačionicu kad smo bili prvaci, a koji je trener sad u našoj školi fudbala i dva naša navijača, koji su htjeli proviziju za sebe što će Stojčev doći. Tačno nam ne trebaju neprijatelji kakvi smo sami. "Svaka čast" tim navijačima!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Evolution87
- Kontakt:
Pa valjda Stojcev ima menadzera, koji qrac ima ovlastavati bivseg saigraca i pazi sad, dva navijaca
Nekako mi to djeluje previse amaterski, pa na taj nacin se ne pregovara ni u kantonalnoj ligi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Pitaristok i 65 gostiju.