La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

CROtorious
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la CROtorious » 09 jan 2018, 16:28

Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jan 2018, 17:19

Diario Gol ti je u rangu Avazovog Expressa. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jan 2018, 22:55

:tokralju:
Ali komentator :lol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 jan 2018, 22:58

Kako me trznu ovo sa Icardijem i onda skontam da niko osim njih nije objavio i vratim se u depru

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jan 2018, 23:02

MElloo je napisao/la:Kako me trznu ovo sa Icardijem i onda skontam da niko osim njih nije objavio i vratim se u depru
slika
:mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 jan 2018, 12:05

:mrgreen:

slika
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jan 2018, 12:12

Čekaj, ovi sinoć nisu uspjeli pobijedit Numanciju? :bow:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 jan 2018, 12:28

Lillard je napisao/la:Čekaj, ovi sinoć nisu uspjeli pobijedit Numanciju? :bow:
Kako bi moj frend rekao, igrao je drugi sastav :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2018, 15:27

jopaa7 je napisao/la:
Prosli dalje. Sta bi vi? Da se igra fudbal nekad?
:plac:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2018, 15:31

Btw gledam snimak Sevilla-Betis uz kafu i kontam kako ce Montella doci ko kurban Jozunu. Obrukace se toliko da ih nece pustiti u LP sljedecih 10 godina.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 jan 2018, 15:33

Kawhi je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:
Prosli dalje. Sta bi vi? Da se igra fudbal nekad?
:plac:
Zaganjajte Alexis ba, covjek klasa a 20M ccc. Vi mrtvo hladno posmatrate samo, a covjek bolji napadac od svakog vaseg trenutno :kafa:

Pero mi nikako nije jasan, zadnjih godina je odradio maestralne transfere u vidu Modrica, Isca sto mu je i donijelo titule i kad ste bili najjaci, covjek odjednom stao, prodao svu klupu skoro sto mu se sad i obija o glavu.

Mislim, nije ni pod moranje da se titule uzimaju svake godine, ali za sramocenje u Ligi sa onakvim igracima jednostavno nema opravdanja.

Covjek ceka kraj SP kad ce svakom igracu cijena skociti za bar 30 %. :mrgreen: Kad ga zidov opete za 300M za Kanea :rol:
27.10.2020

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jan 2018, 15:45

leorey je napisao/la: Zaganjajte Alexis ba, covjek klasa a 20M ccc. Vi mrtvo hladno posmatrate samo, a covjek bolji napadac od svakog vaseg trenutno :kafa:

Pero mi nikako nije jasan, zadnjih godina je odradio maestralne transfere u vidu Modrica, Isca sto mu je i donijelo titule i kad ste bili najjaci, covjek odjednom stao, prodao svu klupu skoro sto mu se sad i obija o glavu.

Mislim, nije ni pod moranje da se titule uzimaju svake godine, ali za sramocenje u Ligi sa onakvim igracima jednostavno nema opravdanja.

Covjek ceka kraj SP kad ce svakom igracu cijena skociti za bar 30 %. :mrgreen: Kad ga zidov opete za 300M za Kanea :rol:
Pa i jeste plan da uzima igrace nakon svjetskog kad ce ih moci preplacivati. Mislim da dobije napad kad vidi listu najskupljih transfera. Nekad dominirali tu, a sad nijednog u top 5. Trenutno nema izgovor da skine Neymara, a nakon SPa ce imati. Koga je jos briga sta je dobro za ekipu.

Jos ga yebe Zidane, koji ima uspjeha, i koji se previse vezao za igrace pa ne da nikog prodati, a bez prodaje nema kupovine.

Za mene ce svako rusenje rekorda u transferima osim za Neymara (ili Messija :mrgreen: ) biti idiotsko, ali ce sigurno doci do njega. Harry Kane 250 miliona vjerovatno.

Samo da ne prodaje veznjake i defanzivce. Mislim da je konacno vrijeme da napadaci i golmani plate. I da ne krene po Salaha sto se spominje. Njemu dosta bolje odgovara Premiership od Primere.

Ja bih iste sekunde doveo Alexisa. I na ljeto sam bio za to. Prodas Balea i Benzemu i dovedes Alexisa. Napad Alexis, Ronaldo i Morata bi bio odlican. Jos bi bilo minuta za njih 3 i za Asensia i za veznjake. Ovako ni za kog nema minuta jos Morata otisao.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 11 jan 2018, 19:34

Novi ugovor Zidaneu garantuje ludilo na tržištu. Milijardu će da stuku.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jan 2018, 19:42

Pogresno.
Ako propadne i u City onda mozemo ocekivat da predje u PSG i utuce milijardu.
A koliko je Zidane potrosio u 2 godine?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 11 jan 2018, 20:01

Kakve veze imaju City i PSG sa La Ligom i planiranim remontom u Madridu? Jedini koji ovdje griješi si ti, osim ako... O da, rane od Guardiolinog ispisivanja stranica povijesti iste su još uvijek svježe. Duboke pa teško zacjeljuju. Vjerovatno si na to aludirao. U tom slučaju ću te ostaviti da boluješ. Jasno, uvijek si možeš ubrizgati malo morfija kakvim zgodnim razlomkom. Mašem! Podsjeti me, manita se ono taj potez zove u Španiji? Nije ni bitno.

Čestitke Perezu, fino je da najvećim klubom na svijetu napokon ne upravlja neko ko liči i povlači poteze poput Zamparinija. Što se tiče potrošnje, puca mi krasni qrac za lovom koja nije moja. Kao što rekoh, lijepo je vidjeti promjenu paradigme i zanima me šta će uraditi ovo ljeto, jer ovo što trenutno rade je ispod svakog standarda.

Prepucavanja u buduće traži na drugom mjestu.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jan 2018, 20:12

Cekaj malo...na osnovu cega si bazirao ideju o trosenju milijarde.
Znam da znas podatke i kako pozitivno i pametno Madrid posluje od 2009 naovamo a ti si svojom izjavom implicirao da je Madrid rastrosnim trosenjem osvojio 3 lige prvaka u 4 godine i obranio naslov .
A Pep ima vezu cisto jer je on ogledni primjer rasipanja tudjih miliona ili stotina miliona da bi dokazao da je tikataka ziva :mrgreen:
I nema prepucavanja nikakvih.
Samo totalni laik nije ocekivao pad nakon ovakve 4 zadnje godine i u trenutcima kad Cristiano ulazi u 33 godinu.
Remont ce da bude naravno sa Zidaneom na klupi ili ne ali milijarda nece biti potrosena,nema potrebe. Zivio.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 11 jan 2018, 20:40

bogami Felde nervozniji si mi otkako si ispušio titulu forumaša godine

#samokažem

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 jan 2018, 20:46

Blejzer10 je napisao/la:bogami Felde nervozniji si mi otkako si ispušio titulu forumaša godine

#samokažem
:rol:
To je bila krađa veća nego dvomeč Real - Bayern prošle sezone. :mrgreen:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 jan 2018, 20:49

Lijepo je znati da je Gvardiolitis još uvijek živ slika

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 11 jan 2018, 20:51

Ne impliciram ništa, nego spinuješ. Ne valja ti spin, trošenje koje predstoji nikako ne može biti uzrok rezultata u prošlosti.

Madrid će morati trošiti svejedno ko sjedio na klupi. Radi ukazanog povjerenja Zidaneu koji ne može postaviti klub ponovo na noge sa postojećom ekipom to je sigurno. Ova sezona to pokazuje, iako ne isključujem mogućnost da se na kraju iste nekim čudom dokopa još jedne LP. Ideja o postepenoj smjeni generacija po kojoj su Theo, Vallejo, Ceballos, Llorente i Kovačić trebali peglati minute prvotimcima ne ide baš najbolje. Svi zajedno imaju minutažu jednog prvotimca, dok se Ronaldo, Benzema ili Modrić ne daju prepoznati. Jedan pogled na današnje tržište i jasno je koliko će koštati njihove zamjene.

Juventus i Bayern rade vrhunski posao sa nedokazanom i robom iz druge ruke, ali od Reala se ne može očekivati da se dugoročno okrene takvoj strategiji. Real je glamur i težit će to dokazati pogotovo sad kad su svjetla pozornice uperena u poslove najvećeg rivala. Povjerenje u Zidanea je potez kojem aplaudiram, ali zabluda je vjerovati da bez ogromnog ulaganja može biti konkuretan Barceloni.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.