Znači Wall ili Beal, ja kao lik koji navijam i pratim skoro svaku utakmicu Wizardsa, dvojica njih ne zaslužuju da budu na allstaru ove godine. Samo jedan.Epidaurus je napisao/la:Kyrie, Derozan, Wall, Beal i Oladipo bi trebali biti sigurni na AS ove sezone sto se vanjskih pozicija tice. Svi ispred Simmonsa sigurno. Sad ne znam da li ce se ici 5+7 (5 bekova i 7 "unutrasnjih") ili ce drugaciji raspored biti.
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Prije Beal
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Obojica su ispred Bena po meni svakako.Ziggs je napisao/la:Znači Wall ili Beal, ja kao lik koji navijam i pratim skoro svaku utakmicu Wizardsa, dvojica njih ne zaslužuju da budu na allstaru ove godine. Samo jedan.Epidaurus je napisao/la:Kyrie, Derozan, Wall, Beal i Oladipo bi trebali biti sigurni na AS ove sezone sto se vanjskih pozicija tice. Svi ispred Simmonsa sigurno. Sad ne znam da li ce se ici 5+7 (5 bekova i 7 "unutrasnjih") ili ce drugaciji raspored biti.
Beal bi trebao upasti. Kyrie, DDR, Dipo, Beal i Lowry mojih 5. Mislim da ne treba biti dileme izmedju Walla i Beala.Ziggs je napisao/la:Neće imati, ide ovo jedno mjesto bekovsko na klupi ili Wallu ili Bealu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Na zapadu Westbrook,Steph,Harden,Klay,Lillard
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Beal je zaslužio radi onog perioda kad je Wall bio vani sa povredom. Da naglasim da su obojica loša u clutchu pogotovo Beal. Wall je sinoć nešto pokušao izvući, dok Beal vazda usere u zadnje dvije minute tj. ne može bazen pogoditi.
Izbor publike prilično realan. Ionako se biraju samo starteri, ovo ispod nije relevantno. Treneri ce izabrati izmjene.
Istok: James, Ante, Embiid, Irving, DeRozan. 4 zasluzeno. Embiid/Kristaps? Ja biram Joela.
Zapad: Durant, Davis, Draymond, Curry, Harden. 4 zasluzeno. Jedino Green nije bas za startera. No, konkurencija mu je Cousins, a osma ekipa zapada ne bi trebala imati dva startera. Ja bih stavio Aldrigea.
Istok: James, Ante, Embiid, Irving, DeRozan. 4 zasluzeno. Embiid/Kristaps? Ja biram Joela.
Zapad: Durant, Davis, Draymond, Curry, Harden. 4 zasluzeno. Jedino Green nije bas za startera. No, konkurencija mu je Cousins, a osma ekipa zapada ne bi trebala imati dva startera. Ja bih stavio Aldrigea.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
I Jimmy!Sarmelino je napisao/la:Na zapadu Westbrook,Steph,Harden,Klay,Lillard
Najgore što će OKC imat 3 AS, a Portland jedva jednog. I Minnesota će imat dvojicu sigurno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tu je negdje sa Dameom, mozda prije on zbog toga sto su bolji.Kawhi je napisao/la:I Jimmy!Sarmelino je napisao/la:Na zapadu Westbrook,Steph,Harden,Klay,Lillard
A ostali
KD,PG,LMA,DMC,Green,KAT i jos 1
Adams je na AS levelu, ali je i dalje underrated.
Jos gore je sto ce 3. biti Melo, a ne AdamsLillard je napisao/la:Najgore što će OKC imat 3 AS, a Portland jedva jednog. I Minnesota će imat dvojicu sigurno.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
I Jimmy i Dame. To je taman 12.Sarmelino je napisao/la:Tu je negdje sa Dameom, mozda prije on zbog toga sto su bolji.Kawhi je napisao/la:I Jimmy!Sarmelino je napisao/la:Na zapadu Westbrook,Steph,Harden,Klay,Lillard
A ostali
KD,PG,LMA,DMC,Green,KAT i jos 1
Adams je na AS levelu, ali je i dalje underrated.Jos gore je sto ce 3. biti Melo, a ne AdamsLillard je napisao/la:Najgore što će OKC imat 3 AS, a Portland jedva jednog. I Minnesota će imat dvojicu sigurno.
Zar nemaju neki limit za fronrcourt i backcourt po broju igraca?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nema šanse da će Melo biti allstar.
Svi ce imati po jednoga, iako Jimmy zasuzuje vjerojatno nece upasti zbog prejake konurencije (mozda ako Hardena ne bude).Lillard je napisao/la:Najgore što će OKC imat 3 AS, a Portland jedva jednog. I Minnesota će imat dvojicu sigurno.
Medju bekovima bi Steph, Harden, Russ i Paul trebali biti 100% sigurni. Ako je izmedju Lillarda i Jimmyja dilema za to zadnje mjesto, Jimmy je sigurno ispred.
nista novo kod Sixersa, opet prokockali veliku predonst
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Drummond je na istoku najbolji centar, a nigdje ga
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 11 jan 2018, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Tito Horford 
- majestic24
- Kontakt:
koliko su puta ove sezone 76ersi prosuli vodstvo od 15-20 koseva
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Filadelfija vodila 21 razlike, sad gube trenutno 15

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.