Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Bundesliga nastavlja sa ludim rezultatima. Bit ce interesantna tabela nakon ovog kola, a BGM i nakon vise kola, jer nekim ekipama je potrebno nesto vise od uigravanja.
#divovi
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ccccccccc onaj trener tek nakon 1 1 u 86 minuti dvostruku izmjenu pravi, to im se dogodi kad hoce da cuvaju rezultat kako su samo bezobrazniAdmir_Sa je napisao/la:pleme im usranoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja hamburga i govana ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tabela je strasna.
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Hoffenheim je sjajan ove sezone. Mislim da im je najvece pojacanje bilo odlazak ufuranih brazilaca Eduarda i Maicosuela.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
I liga je sama od sebe "strasna"....Omerbavarac je napisao/la:Tabela je strasna.![]()
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
Chelsea F.C.
More'l bez tih kamikaza komentaraBlue_He4rt je napisao/la:I liga je sama od sebe "strasna"....Omerbavarac je napisao/la:Tabela je strasna.![]()
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam sta podrazumijevas pod strasna?Blue_He4rt je napisao/la:I liga je sama od sebe "strasna"....Omerbavarac je napisao/la:Tabela je strasna.![]()
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma stela sve
Mislim da to misli pod rijeci "strasna" 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka, zelim da cujem njegovo misljenje.bavarian_bk je napisao/la:Ma stela sveMislim da to misli pod rijeci "strasna"
mozda ima namjestanja ali je po meni najbolja liga na svijetu,najatraktvnija
po meni liga u kojoj se najvise igra napadacki fudbal
po meni liga u kojoj se najvise igra napadacki fudbal
There is no good and evil,only power and those too week to seek it...
ovaj k"lautern igra odlicno evo protiv mainza vodi 0:1 podsjecaju me na hofenhaim prve sezone u bundesligi 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako Lakić trese mreže, ovo mu je već 4 gol u ovoj sezoni a sezona je još mlada, sjajan je Kaiserslaurten
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Mainz ponovo preokrenuo rezultat i došao do treće pobjede.
....Golove su postigli Bungert i Schurrle u periodu od 71' do 74'....Odličan je ovo tim, ja sam ih malo podcijenio pred početak sezone, ali izgleda da će ove sezone biti možda čak i bolji neg' lani...Ovaj Schurrle će biti strašan igrač, momak ima samo 19 godina i već je i Bayo ozbiljno zagrizao za njim. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ja sam prije sezone rekao da ce pored standardnih osam ekipa koje se bore za vrh biti jos tri "veoma opasne" ekipe po velike klubove, a da su to Mainz, Gladbach i Frankfurt. Ovo ostalo ukoliko zelis biti u vrhu moras pobjedjivati, naravno uz derbije s direktnim konkurentima, sto se pocelo i dokazivati u ova prva tri kola. Gladbach mrtav hladan uzme tri boda protiv Leverkusena i postigne onako sest golova, da bi nardeno kolo s 4-0 kod kuce izgubio od Frankfurta.
Inace pored HSV-a za kojeg navijam Mainz mi je uvijek bila draga ekipa i radujem se njihovom uspjehu. Kupili su moje simpatije nakon dva veoma teska i emotivna desavanja u "cvajti" kada su u posljednjim trenutcima ostali bez plasmana u Bundesligu, i time sto trenerima mladjih kategorija bez nekih vecih problema prepuste klupu prvog tima i to u veoma mladim godinama kao sto je bio slucaj s Kloppom, a sada s Tuchelom. Isto tako imaju kvalitetnog sportskog direktora Christiana Heidela koji je napravio odlicnu skolu fudbala i vecina igraca igra u prvom timu, koji od malih mogucnosti zajedno s trenerom napravi jednu odlicnu ekipu za njihove uslove. Iskreno bi volio kada bi Tuchel sljedece sezone preuzeo moj HSV. Izgleda da Mainz pored odlicnih igraca izbacuje i odlcne trenere.
Sto se tice trenera odgovorno tvrdim da ce sljedecih godina odlicne karijere napraviti Tuchel i Holger Stanislawski trener St.Paulija.
Inace pored HSV-a za kojeg navijam Mainz mi je uvijek bila draga ekipa i radujem se njihovom uspjehu. Kupili su moje simpatije nakon dva veoma teska i emotivna desavanja u "cvajti" kada su u posljednjim trenutcima ostali bez plasmana u Bundesligu, i time sto trenerima mladjih kategorija bez nekih vecih problema prepuste klupu prvog tima i to u veoma mladim godinama kao sto je bio slucaj s Kloppom, a sada s Tuchelom. Isto tako imaju kvalitetnog sportskog direktora Christiana Heidela koji je napravio odlicnu skolu fudbala i vecina igraca igra u prvom timu, koji od malih mogucnosti zajedno s trenerom napravi jednu odlicnu ekipu za njihove uslove. Iskreno bi volio kada bi Tuchel sljedece sezone preuzeo moj HSV. Izgleda da Mainz pored odlicnih igraca izbacuje i odlcne trenere.
Sto se tice trenera odgovorno tvrdim da ce sljedecih godina odlicne karijere napraviti Tuchel i Holger Stanislawski trener St.Paulija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sjajniji je Mainz.Ted Mosby je napisao/la:Kako Lakić trese mreže, ovo mu je već 4 gol u ovoj sezoni a sezona je još mlada, sjajan je Kaiserslaurten
Kaizer bi mogao lako popusiti i slijedecu tekmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mainz je prosle sezone bio pravo osvjezenje lige, a evo i ove igraju na istom nivou. Ako se ne varam prosle godine su bili u borbi za Europu do samog kraja, a vec ove bi istu mogli izboriti. Imaju dosta mladih igraca, vrlo kvalitetnih sa naglaskom na Schurllea, koji opet ispoljava svoj talenat u velikim dozama.
Izgleda u "cvajti" nakon tri odigrana kola polahko se pocinju iskritalizirati dva glavna favorita za Bundesligu, a to su Hertha i Augsburg. Hertha je danas na svom terenu bez vecih prblema dobila Bielefeld, dok je Augsburg veoma lagano rjesio gostovanje kod Bochuma. Inace moj glavni favorit za povratak u Bundesligu pored Augsburga, ekipa Fortune, je krenula lose u novu sezonu s cak tri uzastopna poraza. Dakle moje simpatije ove sezone u "cvajti" su na strani Fortune i Augsburga, gdje se nadam da ce ova dva tima direktno izboriti plasman u Bundesligu, a Hertha nek igra baraz protiv 16 ekipe iz Bundeslige.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Ne znam sta podrazumijevas pod strasna?Blue_He4rt je napisao/la:I liga je sama od sebe "strasna"....Omerbavarac je napisao/la:Tabela je strasna.![]()
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
Nemoj se plasiti,kada sam rekao strasna nije se podrazumijevalo losa po kvaliteti vec evo npr.Vukovi osvajaju trofej sljedece 2 sezone kanta za nabijanje,jedan Mainz,K`Lautern haraju,Borussia.M daje 6 golova u gostima a kod kuce fasuje 0-4,Borussia izgubi kod kuce od Leverkusena onda reda pobjeda,dok Leverkusen biva silovan od raznih Hannovera i Gladbacha....Pogled na samu tabelu trenutno
1 Hoffenheim
2 FSV Mainz 05
3 Hamburger SV
4 Hannover 96
5 1. FC Kaiserslautern
6 Borussia Dortmund
7 SC Freiburg
8 Bayer Leverkusen
9 Bor. Mönchengladbach
Cudna liga jare do jaja...
Chelsea F.C.
Jah a Duizburga ni za glave.amerosm je napisao/la:Izgleda u "cvajti" nakon tri odigrana kola polahko se pocinju iskritalizirati dva glavna favorita za Bundesligu, a to su Hertha i Augsburg. Hertha je danas na svom terenu bez vecih prblema dobila Bielefeld, dok je Augsburg veoma lagano rjesio gostovanje kod Bochuma. Inace moj glavni favorit za povratak u Bundesligu pored Augsburga, ekipa Fortune, je krenula lose u novu sezonu s cak tri uzastopna poraza. Dakle moje simpatije ove sezone u "cvajti" su na strani Fortune i Augsburga, gdje se nadam da ce ova dva tima direktno izboriti plasman u Bundesligu, a Hertha nek igra baraz protiv 16 ekipe iz Bundeslige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da ce oni kao i Fuerth opet zakazati kada bude najpotrebnije. Augsburg je prethodnih godina radio ciljano i dovodio kvalitetna pojacanja, napravili novi stadion imaju odlicnu uprave i odlicne igrace i vec prethodne sezone su bili sreli za ulazak u Bundesligu. Fortuna je prosle godine uradila vise od ocekivanog i odmah zavrsila na poziciji broj cetiri, ove godine opet doveli kvalitetna pojacanja, i imaju sve uslove, no niko nije ocekivao ovakav start sezone. Hertha je pod moranjem da se vrati zbog raznih faktora i mislim da ce na kraju uspjeti jer za uslove "cvajte" imaju odlicne uslove i odlicne igrace. Takodjer mislim da ce Duisburg i Fuerth biti tu na poziciji cetiri i pet, ali da ce u odlucujucim trenutcima zakazati, a licno volio bi malo promjene u Bundesligi i malo tradicije. Kada se sjetim Fortune sredinom 90 tih u Bundesligi i naboja u utakmicama opet to pozelim, a Augsburg iz razloga sto nikad nisu igrali Bundesligu i imam osjecaja bili bi pravo osvjezenje kao Mainz kada je usao prvi put u istu. Dakle ja ovo gledam kroz simpatije, i malo kroz igracki kadar, ali po svemu top pet bi trebalo biti ovih pet spomenutih ekipa, gdje se nadam da ce ekipe koje ja simpatisem uci u Bundesligu.harishp je napisao/la:Jah a Duizburga ni za glave.amerosm je napisao/la:Izgleda u "cvajti" nakon tri odigrana kola polahko se pocinju iskritalizirati dva glavna favorita za Bundesligu, a to su Hertha i Augsburg. Hertha je danas na svom terenu bez vecih prblema dobila Bielefeld, dok je Augsburg veoma lagano rjesio gostovanje kod Bochuma. Inace moj glavni favorit za povratak u Bundesligu pored Augsburga, ekipa Fortune, je krenula lose u novu sezonu s cak tri uzastopna poraza. Dakle moje simpatije ove sezone u "cvajti" su na strani Fortune i Augsburga, gdje se nadam da ce ova dva tima direktno izboriti plasman u Bundesligu, a Hertha nek igra baraz protiv 16 ekipe iz Bundeslige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.