LIJEPI STRAHrossoner je napisao/la:Osta mi zdravo, pozdravi ostale navijače i želim vam da odbranite titulu, a dogodine, akobogda, da se što duže zadržite u Evropi, pa makar ponovo morali ići preko Azije.
F.
Eto lika... Sta navijaci urade od covjeka)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
vjeran1987
- Kontakt:
jeste vi bolesni ili sta,ja sam rekao da je zeljo tv vec pocela,ja sam juce bas i gledao epizoda na vogosci oko podne cini mi se
sumnjam da bi ga amar uzeo, nezz sto al sumnjamOmar500 je napisao/la:Na ljeto mu ističe ugovor, dođe nama za džabe, jer pravo slabo igra. Amar ga uigra i vrati ga u top formu i počasti nas sa 30-tak golova po sezoninime_tm87 je napisao/la:Da nam je ....
Hoćemo linkvjeran1987 je napisao/la:jeste vi bolesni ili sta,ja sam rekao da je zeljo tv vec pocela,ja sam juce bas i gledao epizoda na vogosci oko podne cini mi se
-
bekrija1990
Tacno je da samo Sarajevo ima puno clanstvo u ECA-i ove godine. Isto tako je tacno da je samo Željo predstavljao BiH u ECA-i 2009 godine i imao puno clanstvo. Tacno je i to da je Željo otvorio vrata za Sarajevo i Siroki, a isto je tako tacno da ce doci do rotacije iduce godine te da ce Siroki imati pravo glasa 2011 godine. Pogadjate da ce i Borac biti clan ECA-e od 2012 godine...dobro je sto su na izvoru svega i Željo i Sarajevo, a najvise zahvaljujuci Nijazu Brkovicu. Ko ne vjeruje neka pita Blekica..
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
A na osnovu cega Borac majke ti 
Što smo mi u svemu prvi. Fakat nije interesantno. Malo ih ljudi puste i odmah mitovi nastaju. Divovi su to nije šala, stara mitološka bića. **** Zagora iz Darkvuda, čuj divovi pa taj termin ni djeca više ne koriste. Je.bo TLN kakav je gore cirkus već decenijama. Divovi sa Mare Head-a nije ti šala. Lješevo je slijedeće
Torpedo i Divovi, nema dalje
Sretno nam sutra u škutoriji, bod dosta.
Sretno nam sutra u škutoriji, bod dosta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
idemo dalje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
I ja se nadam bodovima sa pecare. Ona 8-ca mi daje nadu da mozemo svakoga pobijediti. Fin teren, dobro sudjenje, dosta nasih navijaca, tv prijenos = 2. 
ps. Ako neko moze na privat, ako je ovdje zabranjeno da objasni sta je bilo to s robijasima, pretpostavljam da je bila i neka slika koja je uklonjena, tamo se na njihovoj temi komentarise, a ja nisam bas imao vremena posljednjih dana za citanje foruma, pa nisam u toku
Hvala!
ps. Ako neko moze na privat, ako je ovdje zabranjeno da objasni sta je bilo to s robijasima, pretpostavljam da je bila i neka slika koja je uklonjena, tamo se na njihovoj temi komentarise, a ja nisam bas imao vremena posljednjih dana za citanje foruma, pa nisam u toku
-
bekrija1990
Na osnovu nacionalne zastupljenosti...znas kako to kod nas ide. Medjutim, bitno je da je Zeljo pogurao stvari...junuz23 je napisao/la:A na osnovu cega Borac majke ti
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Nema BHT1 u danskoj
, ima li neko link? Ako ima daj, hvala 
Mislim da smo puno pod uticajem rezultata od prosle godine i ove pobjede nad Leotarom,i da necemo pobjedit nego 1 bod ko kuca.Pozdrav.
imas veceras na Tv VogoscaAdisManiacZ je napisao/la:Nema BHT1 u danskoj, ima li neko link? Ako ima daj, hvala
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nadam se da će ovo kolo proći bez pobjede domaćina. Dobro je počelo, neka tako nastavi. 
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Nemozem gledati niti TV Vogoscutm87gigo je napisao/la:imas veceras na Tv VogoscaAdisManiacZ je napisao/la:Nema BHT1 u danskoj, ima li neko link? Ako ima daj, hvala
ja bihtebi preporucio da nabavis Dreambox i imas sta hoces, kanali nikad zakljucani i slicno, zato potrudise da nabavis dreambox reciver, sateltisku antenusa motorom i rjesio si sve problemeAdisManiacZ je napisao/la:Nemozem gledati niti TV Vogoscutm87gigo je napisao/la:imas veceras na Tv VogoscaAdisManiacZ je napisao/la:Nema BHT1 u danskoj, ima li neko link? Ako ima daj, hvala
Mes Que Un Club
Kako ba nemas BiH tv na satelitu.Okreni na W2 satelit i tu ti je BiH tv.
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
BHT1 JE ISKLJUCEN U DANSKOJ, IMAM BOX I HAYAT AL NEMA BHT1
Trenutno korisnika/ca: kontra, perodeformero i 25 gostiju.