Naravno. Anđušić je pravi sportista + U21 reprezentativac.avenija je napisao/la: Moze li pomoci za opstanak protiv Viteza Goska i Slobode bez preuvelicavanja ?
Ni meni ova opcija oko ugovora nije dobra...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno. Anđušić je pravi sportista + U21 reprezentativac.avenija je napisao/la: Moze li pomoci za opstanak protiv Viteza Goska i Slobode bez preuvelicavanja ?
Ma nema veze neka ga kod nas nek se pokaze pa da vam ga onda udamo za dobre pare.Lakoste je napisao/la:Za male klubove kao sto je Celik ubio se.jagamu je napisao/la:Pozz pitari valjal ovaj Andjusic sta??
Kadetski nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine će se okupiti u ponedjeljak, 15. januara, u Trening centru NSBiH u Zenici gdje će u četiri dana obaviti šest treninga.
Selektor Sakib Malkočević je na okupljanje pozvao 32 igrača, najviše iz FK Sarajevo (sedam)
alenpitar je napisao/la:Kadetski nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine će se okupiti u ponedjeljak, 15. januara, u Trening centru NSBiH u Zenici gdje će u četiri dana obaviti šest treninga.
Selektor Sakib Malkočević je na okupljanje pozvao 32 igrača, najviše iz FK Sarajevo (sedam)
on nema prostora kod nas jbg, čak i da bude odličan u Čeliku, ako ne prodamo Hebiba njemu je klupa, jedino da se dogovorimo sa Čelikom ili da ga neko vidi i kupi...u šta sumnjam...ide nova generacija Akademaca...šteta jer je uzor profi igrača i primjer ovim Akademcima što dolaze...haris004 je napisao/la:Mislim da ni naši nisu ludi da puste Anđušića tako lako, pogotovo ako se pokaže u dobrom svjetlu u Zenici.
Meni je on uvijek bio dobar igrač, možda trenutno nije za Sarajeva zbog nedostatka utakmica i iskustva, ali u budućnosti bi mogao biti itekako koristan igrač za nas.
Također u ovoj objavi na službenoj nije navedeno da ide uz mogućnost otkupa od strane zeničana, jedino da ga mi pustimo za dž što sumnjam da će se desiti.
Nije igrac za Sarajevo, ali moze vam pomoci i on je pojacanje za vas igracki kadar sigurno.jagamu je napisao/la:Pozz pitari valjal ovaj Andjusic sta??
Pa brate dodje na forum i nakon 15 dana imaju ljudi sve informacije o klubu, ne samo ova ubleha nego ima nekoliko njih primjetio sam u zadnje vrijeme.DenchiNL je napisao/la:samo obični navijač provokativnih oblina jelBosnianKingdom je napisao/la:Pa upravo je problem sto se zna.crnehorde je napisao/la:
jeste drug ali sta da se ne pise nista,bilo bi joj niko nista ne zna,pa jel forum ili nije svako nesto sto sazna kaze medju rajom ovdje,sad sta bude bude
Ko si ti pa imas te informacije, eto ko si?![]()
![]()
evo izgleda samo Lija ode u Zenicu...
Skupa je zajebancija Stojcev.crnehorde je napisao/la:Stojcev trazi puno para na ruke,i rekao klubu da nece pristat na fening manje,koliko smo mu mi valjali dobro bezobrazno od njega a sam se nudio,nije nesto pretjerano da je Husref bio zainteresovan
Neće nas koštatisarajlija je napisao/la:Skupa je zajebancija Stojcev.crnehorde je napisao/la:Stojcev trazi puno para na ruke,i rekao klubu da nece pristat na fening manje,koliko smo mu mi valjali dobro bezobrazno od njega a sam se nudio,nije nesto pretjerano da je Husref bio zainteresovan
Kostat ce nas oko 12 milja na mjesecnom nivou.
Pisaj sirotinju.
E to je to, potpisujem sve od doBosnianKingdom je napisao/la:
Pa brate dodje na forum i nakon 15 dana imaju ljudi sve informacije o klubu, ne samo ova ubleha nego ima nekoliko njih primjetio sam u zadnje vrijeme.
Opet poceli kao onaj KenChoo, sto smo ga na forumu sahranili, da izmisljaju nekakve plate igracima, nekakve zastupnike lupetaju, u kafanama pregovori i sl. Koliko im je mal mozak pa moze reci onu izmisljotinu juce za Stojceva.
Pa idi na pijacu, pitaj trgovca koliko dnevno zaradi, 10h ces provesti peglajuci se, on nece da ti kaze, iako kaze lupi najmanje moguce, a je Stojcev da dodje u kafanu i ti se zadesio u kafani i znas ko koliko nudi i da nasi ne mogu ni blizu. Ma bjezi ba. Poceo se praviti cirkus od teme.
RSDsarajlija je napisao/la:Trazio 15 nasi ponudili 12.
Zrinjski skuplje plaća lošije igrače.... dobro možda ne plaća doprinose na to jbgsarajlija je napisao/la:Skupa je zajebancija Stojcev.crnehorde je napisao/la:Stojcev trazi puno para na ruke,i rekao klubu da nece pristat na fening manje,koliko smo mu mi valjali dobro bezobrazno od njega a sam se nudio,nije nesto pretjerano da je Husref bio zainteresovan
Kostat ce nas oko 12 milja na mjesecnom nivou.
Pisaj sirotinju.
Igrač koji je relativno otpisan u slaboj Grčkoj ekipi traži da mu debelo platimo da mu oživimo karijeru.(ako je istina što pišete)emir79 je napisao/la:Evo mu qurac. Ko ga yebe.
Sta on misli da vrijedi vise nego 3-4 igraca u Sarajevu.
Radije cu gledati Husejinovica nego njeg, koji igra jednu dobru 5 se ne vidi.