Mozes dobiti goataTracy3McGrady je napisao/la:Kawhi povrijeđen, ako opstanem u prvoj biće uspjeh
Penny Hardaway #1

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Mozes dobiti goataTracy3McGrady je napisao/la:Kawhi povrijeđen, ako opstanem u prvoj biće uspjeh
Penny Hardaway #1

Neka ja vjerujem ovaj svoj tim. U slučaju da uhvatim play off i svi budu zdravi, ovo je pobjednički tim.Scof1eld je napisao/la:Mozes dobiti goataTracy3McGrady je napisao/la:Kawhi povrijeđen, ako opstanem u prvoj biće uspjeh
Penny Hardaway #1![]()
Rule_hz je napisao/la:djeste momcii ajde bacite tabelu da vas vidim??? jel jos moja raja dise:D

Protiv Grea sad igram. Ako izgubim mislim da ce 5 tekmi vec biti previse za stici. S obzirom da sam vec izgubio dvije tekme KDa i da Favors veceras ne igra velike su sanse da cu izgubiti.Sarmelino je napisao/la:Kavaje izdrzi!
Čak je i Always uradio 9 izmjena, iako inače uradi max. 2 movesa tokom sezone.SiamoNoi je napisao/la:Bome se ovdje radi više zamjena nego u drugoj.
Startao sam 0-4, previse rizika na draftu, sastavljam kraj sa krajem.jose je napisao/la:Čak je i Always uradio 9 izmjena, iako inače uradi max. 2 movesa tokom sezone.SiamoNoi je napisao/la:Bome se ovdje radi više zamjena nego u drugoj.
Uvijek blizu vrha a nikako da osvojim prvo mjesto. Ne da mi se. Ovu sam sezonu krenuo sa 2 poraza i remijem. Onda niz 9 kola, 8 pobjeda. Jedan samo trade odradio. Tmac imao najbolju ekipu i onda se mijenjao sad evo gubi 3 zaredom ako ne griješim inače je dugo bio prviRule_hz je napisao/la:Òoo dema moj dobri ubija gdje je stao tu je i nastavio vidim puno novih momaka tu sretno vidimo se uskoro
I IT4 je out večeras.Tracy3McGrady je napisao/la:Kawhi INJ, Turner dvije OUT, IT4 u zivotnoj formi, Drummond, Capela i Paul malo malo pa odmaraju nesto
Nekako vodim, ali strasno sa se desava, valjda na vrijeme prodje ovaj maler.
A vidim, 6/7 tekmi manje ove sedmice samo zbog odsustva, vise i ne brojim, nekako sam se navikao. Ako ovo ne iskoristis, onda fakat ne znam. Jednostvano katastrofa.MirsoNi je napisao/la:I IT4 je out večeras.Tracy3McGrady je napisao/la:Kawhi INJ, Turner dvije OUT, IT4 u zivotnoj formi, Drummond, Capela i Paul malo malo pa odmaraju nesto
Nekako vodim, ali strasno sa se desava, valjda na vrijeme prodje ovaj maler.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.