Kako sam trener Valencije Unai Emery rece za njega "On je svestran igrac".Tako da ce ga vjerovatno koristiti na vise pozicija...alan_kardec je napisao/la:Ako ništa dovoljno je dobar da pojača konkurenciju u odbrani, iskusan je, a čini mi se da može da igra i desnog beka.
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- adnan_nanda
- Kontakt:
---------------Primera Division--------------
-------------------2. kolo----------------------

Valencia CF-------vs-------Racing Santander
-------------11.09.2010 / 18:00-------------
-------------------2. kolo----------------------

Valencia CF-------vs-------Racing Santander
-------------11.09.2010 / 18:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Niste ih pobjedili 6 godina na Mestalli

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Veceras jesmo,pa makar i minimalnojuznjak> je napisao/la:Niste ih pobjedili 6 godina na Mestalli![]()

Amunt Valencia!!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Drago mi je da ste ih konacno pobjedili i nakon 2 kola Atletico i Valencia lideri imali sta ljepse 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima, Barca izgubilajuznjak> je napisao/la:Drago mi je da ste ih konacno pobjedili i nakon 2 kola Atletico i Valencia lideri imali sta ljepse

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lijepo je bilo i prvo kolo kada su neki igrali 0:0 sa MallorcomNail for Real je napisao/la:Ima, Barca izgubilajuznjak> je napisao/la:Drago mi je da ste ih konacno pobjedili i nakon 2 kola Atletico i Valencia lideri imali sta ljepse

Naredni mjesec dana smo bez Banege

http://www.valencia-balkan.com/index.ph ... a&Itemid=3
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Nail for Real
- Kontakt:
doci cete vi na ESBAdi_Zepce je napisao/la:Lijepo je bilo i prvo kolo kada su neki igrali 0:0 sa MallorcomNail for Real je napisao/la:Ima, Barca izgubilajuznjak> je napisao/la:Drago mi je da ste ih konacno pobjedili i nakon 2 kola Atletico i Valencia lideri imali sta ljepse![]()
![]()
Naredni mjesec dana smo bez Banege![]()
![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mi gdje god dođemo pustos ostavimoIma, Barca izgubila
Lijepo je bilo i prvo kolo kada su neki igrali 0:0 sa Mallorcom![]()
![]()
Naredni mjesec dana smo bez Banege![]()
![]()
doci cete vi na ESB

Soldado i Aduriz smrt siju

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jeste ih fino pocastili
0-1
Tino Costa Min 16
0-2
Aduriz Min 41
0-3
Pablo Hernández Min 68
0-4
Soldado Min 76

0-1
Tino Costa Min 16
0-2
Aduriz Min 41
0-3
Pablo Hernández Min 68
0-4
Soldado Min 76
- adnan_nanda
- Kontakt:
Bursaspor [0 - 4] Valencia
16' [0 - 1] T. Costa
41' [0 - 2] A. Aduriz
68' [0 - 3] P. Hernandez
76' [0 - 4] R. Soldado
Kakav povratak u LP, prelijepo odigrano, zasluzena pobjeda i AMUNT!
16' [0 - 1] T. Costa
41' [0 - 2] A. Aduriz
68' [0 - 3] P. Hernandez
76' [0 - 4] R. Soldado
Kakav povratak u LP, prelijepo odigrano, zasluzena pobjeda i AMUNT!

ABD i ostati cemo prvisemy-kkb je napisao/la:Bravo Valencia, svaka čast. Iako ste rival Villarrealu, gotivim vas pravoNisam gledo tekmu, al kad covjek pogleda rezultat vidi se da ste bili apsolutno dominantni. Jest da sam igro 1X, konto sam ovaj Bursaspor nije bezveze dosao do lige prvaka, al sam se zezno, a i neka sam. Sad prvi u grupi, nakon katastrofalnog kiksa Uniteda. Bravo Valencia, AMUNT!

Sala mala.....
Amunt Valencia,visca Vilareal

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Ja sam se naprosto sjeb'o kad sam vidio rezultat, kontam otišli Villa i Mata a još igraju u Turskoj i fino X na listić. Kad tamo četvrtica. 

Grandmaster.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svaka cast. Spanski fudbal predstavljate kako i prilici, ne brukate se ka' Sevilla.
- adnan_nanda
- Kontakt:
---------------Primera Division--------------
-------------------3. kolo----------------------

Hércules CF-------vs-------Valencia CF
-------------19.09.2010 / 17:00-------------
-------------------3. kolo----------------------

Hércules CF-------vs-------Valencia CF
-------------19.09.2010 / 17:00-------------
- adnan_nanda
- Kontakt:
Hercules [1 - 2] Valencia
2' [0 - 1] J.M. Mata
23' [0 - 2] P. Hernandez
43' [1 - 2] D. Trezeguet (pen.)
Bravo momci, 3 utakmice i 3 pobjede, Navarro dobio dva zuta kartona i od 50-te minute smo igrali sa igracem manje a mislim da ni jedan nije zasluzio, zato sam se preznojio u drugom poluvremenu strahujuci da ce primit gol
ali eto sve se dobro po nas zavrsilo.AMUNT!
2' [0 - 1] J.M. Mata
23' [0 - 2] P. Hernandez
43' [1 - 2] D. Trezeguet (pen.)
Bravo momci, 3 utakmice i 3 pobjede, Navarro dobio dva zuta kartona i od 50-te minute smo igrali sa igracem manje a mislim da ni jedan nije zasluzio, zato sam se preznojio u drugom poluvremenu strahujuci da ce primit gol

Odlicno igra Valencia na pocetku sezone,iako sam ocekivao da ce se osetiti odlazak Davida x2,to se uopste ne oseca,odlicno igrate.Citavu tekmu sam pogledao samo u prvom kolu i zaista mi se svidela igra,no izgleda da se jos vise i popravila sada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Rekao sam jos prije pocetka sezone nista slabija mozda i jaca nego prosle sezone to se i potvrdjuje 

Mnogi su ocekivali da Valencia bez Davida ne moze nista (a imamo i sada Davide Navara i Albeldu)Devil je napisao/la:Odlicno igra Valencia na pocetku sezone,iako sam ocekivao da ce se osetiti odlazak Davida x2,to se uopste ne oseca,odlicno igrate.Citavu tekmu sam pogledao samo u prvom kolu i zaista mi se svidela igra,no izgleda da se jos vise i popravila sada.

VCF je klub koji uvijek ima dobra poslovanja,to smo i ove sezone dokazali dovođenjem T.Coste,Adurzia,Soldada....
Hvala svima na cestitkama
Amunt Valencia!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sad će biti dobra utakmica u srijedu protiv Atletico Madrida, to će biti prava utakmica
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.