FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kako Barca od raspada ljetos (barem se meni cinilo da ce remont veliki morati raditi) napravise ozbiljnu ekipu, jacu nego poslednje 3 godine. Svaka im cast posebno treneru
Mina's taken his socks and boots off for his first steps on the Camp Nou pitch. Colombians here going crazy. Reckon there could be more people/excitement than at Coutinho presentation on Monday.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ocekivano, ponajbolji prvi dio sezone ikad, zimski prelazni rok odlican, jos par prodaja i ne moze bolje.
Ne znam za vas, al ovaj Mina me iritira s ovim plesanjem i slicnim stvarima, nadam se da ce to plesanje ostaviti za proslavu golova i podizanju atmosfere u ekipi.
Prodaja Arde je zasad najbolji transfer ove zime, sad Deulofeu pravac Napolija, Masche u kinu, prodati Rafinhu il Denisa il oba, Gomi dat jos jednu sansu, Vidala u Sevillu i bit ce to dobro sa Alenom i Arnaizom.
Demba dolazi sebi, dar mar radio Celti, kad se skroz oslobodi i adaptira, bit ce to paklen igrac
Ne znam za vas, al ovaj Mina me iritira s ovim plesanjem i slicnim stvarima, nadam se da ce to plesanje ostaviti za proslavu golova i podizanju atmosfere u ekipi.
Prodaja Arde je zasad najbolji transfer ove zime, sad Deulofeu pravac Napolija, Masche u kinu, prodati Rafinhu il Denisa il oba, Gomi dat jos jednu sansu, Vidala u Sevillu i bit ce to dobro sa Alenom i Arnaizom.
Demba dolazi sebi, dar mar radio Celti, kad se skroz oslobodi i adaptira, bit ce to paklen igrac
- LittleCule
- Kontakt:
Oko 40 miliona uštede samo na Ardinoj plati...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Hahah, al' se ismija Dembeleu.. 
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- LittleCule
- Kontakt:
Alba za glavu manji od njega hahah, mora ljestve nosit sa sobom kad prica s njimTesnjak1991 je napisao/la: Hahah, al' se ismija Dembeleu..
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Da, ogroman je bašLittleCule je napisao/la:Alba za glavu manji od njega hahah, mora ljestve nosit sa sobom kad prica s njimTesnjak1991 je napisao/la: Hahah, al' se ismija Dembeleu..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- LittleCule
- Kontakt:
Ramos samo nek proba nekog zajebavat na El Clasicu, Valverde uvodi Minu samo da ga poklopi rukama hahha
- LittleCule
- Kontakt:
Nije bolja subota svanula kad sam vidio da smo se njega riješili 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma odyebi lijenčugo mrtva, žalim dan kad je obukao dres Barcelone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Prazne riječi, koštao nas je dobro. Abda da više ne kroči u Barcelonu.Lillard je napisao/la:Ma odyebi lijenčugo mrtva, žalim dan kad je obukao dres Barcelone.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Vrstan tehnicar, nekad majstor fudbala, koji nije htio da radi na sebi od dolaska u Barcelonu. Mozda ga je uyebala ona pauza od 6mj, ali za kasnije nema izgovora.Lillard je napisao/la:Ma odyebi lijenčugo mrtva, žalim dan kad je obukao dres Barcelone.
Misli, eh ostvario sam san, ne treba vise.
Barcelona jeste vrh i top za bilo kojeg nogometasa, ostvario je san, ali on prvi je trebao znati da za ostanak u takvom klubu moras raditi jos vise na sebi nego prije.
27.10.2020
Sad još da se riješe Deulofeua, Vidala i Rafinhe. Onda na ljeto Gomesa i Rakitica. 
Rakitić je nedavno potpisao novi ugovor i neizostavni je član prvih 11 kod 2 trenera. On ne ide nigdje i igra dobro.
2 mjeseca dobrog fudbala ga ne bi trebalo ostaviti u klubu. Prodati ga na ljeto dok još nešto vrijedi.
Yerry Minna 12 mil
Paulinho 40 mil
Dembele 105 mil
Coutinho 160 mil
napokon skinuti Ardu Turana s platne liste - neprocjenjivo. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem
Paulinho 40 mil
Dembele 105 mil
Coutinho 160 mil
napokon skinuti Ardu Turana s platne liste - neprocjenjivo. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem
Trolololojasmin10 je napisao/la:2 mjeseca dobrog fudbala ga ne bi trebalo ostaviti u klubu. Prodati ga na ljeto dok još nešto vrijedi.
Rakitić je doveden za 18 milijuna i član je prve postave već 4 godine. Tu ima malo više od 2 mjeseca dobrog nogometa. Naravno da nije na razini kao otprije par sezona, ali igra dobro i njemu je trebalo prilagodbe sa novim trenerom. Može igrat 2 pozicije u vezi i zato je potreban. Kad mijenja Busija, pokazao se dobrim rješenjem. Naravno da će ostat u klubu. Više mi na qrac ide što se ovog čovjeka gura u isti koš sa škartom s klupe.
Gomes će vjerojatno otić jer jednostavno nije profil za Barcelonu. Ali pokazao je u nekim utakmicama da posjeduje kvalitet i da bi u drugoj ekipi bio dobar igrač.
Busi, Coutinho, Rakitić, Iniesta, Paulinho + Roberto.
Paulihna cijenim jer je snalažljiv i trkač je, ali lik je najslabija karika većinu utakmica, ma koliko god golova zabio. Ali dobar igrač za rotacije, što će i postat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.