Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul7
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul7 » 12 sep 2010, 12:26

Ozil je Real Madrid :mrgreen: :mrgreen: Sala naravno. Ozil je odlicno odigrao sinoc, vidi se da ce biti nosioc igre tijekom ove sezone. Kad se Kaka vrati sto se mene tice moze slodobno na klupu jer pored Ozila koji je u top formi nema sta traziti. CR los, Higuain takodjer, Benzemu ne kontam, Xabi standardno dobar, Khedira dobar , cijela odbrana odlicna. Idemo sad protiv Ajaxa na krilima Mesuta do pobjede 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 12:29

Raul7 je napisao/la:Ozil je Real Madrid :mrgreen: :mrgreen: Sala naravno. Ozil je odlicno odigrao sinoc, vidi se da ce biti nosioc igre tijekom ove sezone. Kad se Kaka vrati sto se mene tice moze slodobno na klupu jer pored Ozila koji je u top formi nema sta traziti. CR los, Higuain takodjer, Benzemu ne kontam, Xabi standardno dobar, Khedira dobar , cijela odbrana odlicna. Idemo sad protiv Ajaxa na krilima Mesuta do pobjede 8-)
Slazem se s tobom. Mesut je fenomenalan. Dodaj jos Mourinha na klupi i sta dobijas? TITULU! :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 sep 2010, 13:32

Kako cemo mi ljudi zbog te price pojesti g0vno, toliko smo samouvjereni da je to bezobrazno. Zamislite da sad u srijedu dobijemo po guzi, bilo bi Ozil je nikakav igrac. :lol:

Smirite strasti barem jos nekoliko utakmica kad budemo iza Barcelone i Milana :lol:

Ali moram i ja dodati, ovaj Ozil je masina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 sep 2010, 13:37

Ma Oezil dere guzove kada sam pisao na temi SP da je uz Iniestu i Xavia najbolji na svojoj poziciji i da je još mlad što znači da će biti bolji od njih meni se smijali :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 sep 2010, 13:38

Hahaha Cazinski medo, tako ti je to.

Dobijas - Tim je dobar, sjajan, ne treba nista mijenjati, tim mlad, perskeptivan, Ronaldo bog, Higuain jos bolji...

Gubis - Smjenjuj Moua, Ronaldo sebicna picka, Higuain ne moze pogodit 100%-tnu priliku, nema tim iskustva, neuigrani...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 sep 2010, 13:54

Brnjoo je napisao/la:Kako cemo mi ljudi zbog te price pojesti g0vno, toliko smo samouvjereni da je to bezobrazno. Zamislite da sad u srijedu dobijemo po guzi, bilo bi Ozil je nikakav igrac. :lol:

Smirite strasti barem jos nekoliko utakmica kad budemo iza Barcelone i Milana :lol:

Ali moram i ja dodati, ovaj Ozil je masina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 14:00

samosarajvo je napisao/la:Murinho dao otkaz?
Opet ti sa svojom orginalnom forom,moram priznat juce mi je bila zanimljiva ali vise nije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2010, 14:01

Devil je napisao/la:
Opet ti sa svojom orginalnom forom,moram priznat juce mi je bila zanimljiva ali vise nije.
Tokena brate tokena :D :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 sep 2010, 14:05

I tebi slika :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 sep 2010, 13:47

Sta je sa benzemom,hocel igrat protiv ajaxa???

Znam mourinho ga ne gotoivi nesto a imam ga na fantasyu pa zato pitam :mrgreen: :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2010, 14:08

sarajlija89 je napisao/la:Sta je sa benzemom,hocel igrat protiv ajaxa???

Znam mourinho ga ne gotoivi nesto a imam ga na fantasyu pa zato pitam :mrgreen: :lol: 8-)
to ti je rizik...izveo ga je u drugom poluvremenu protiv Osasune....s druge strane Higuain je promašio sve živo...pa sad ti vidi...pošto čemo vjerovatno igrati sa 1 napadačem...

u nedostatku pravih vijesti

SIN SLAVNOG portugalskog nogometnog trenera Josea Mourinha, Jose Junior, odigrao je svoju prvu utakmicu u dresu Canillasa.

Jose Junior je desetogodišnjak i drugo dijete karizmatičnog portugalskog stratega Real Madrida, a igra na poziciji vratara.

Debitirao je tijekom vikenda za Canillas, Realov satelitski klub u visokoj 9:0 pobjedi nad San Roqueom, a španjolski mediji navode da se posebno istaknuo s tri kvalitetne obrane u drugom poluvremenu.

Canillas je poznata Realova tvornica juniorskih talenata, a u njegovim su redovima nogometne korake učili i sinovi Zinedinea Zidanea i Ronalda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 13 sep 2010, 18:10

slika Florentino Perez jucer na Asambleu predstavio dobiti Real Madrid C.F prosle godine + 442,3 mill eura, iako nisu osvojili ni jednu titulu..Takodjer F.Perez je priznao da je klub u dugu 244.6 mill eura sto je na odnosu druge "velike Europske klubove" mala cifra :mrgreen: .Ima u planu naradne 3 godine 1.da osvoji 10 titulu LP, 2.park Real Madrid u samom gradu gdje ce svi moci proci svu kulturu kluba stara vise od 100g, jer samo prosle godine muzej Real Madrid C.F je posijetili vise od 700 000 ljudi, 3.pokriti Santiago Bernabeu :) tvrdi da je Jose Mourinho trener za duge staze :)
slika

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2010, 18:36

Los*Blancos je napisao/la:Florentino Perez predstavio da je Real Madrid prosle godine bio u + 442 mill eura, ima u planu naradne 3 godine da osvoji 10 titulu LP,pokriti Santiago Bernabeu :)
Šta smo ovo skromni :) ...ma samo da pusti Mou da radi ja vjerujem da titula LP može doči u naredne 3 godine...malo je irealno da ove godine osvojimo nešto više,makar da prođemo tu 1/8 finala i to bi bilo dovoljno za početak...u kupa ako ga več nemožemo osvojti makar da se neblamiramo od nekih Alcoron,Real Uniona...Primeru čemo najteže osvojiti al treba vjerovati Mourinhu i ovom Realu...prošle godine smo izgoreli u želji da igramo finale na Bernabeu da skinemo Barcu sa trona primere...ove godine malo opuštenije..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 13 sep 2010, 20:00

Predsjednik sportskog društva Real Madrid Florentino Perez na redovitoj godišnjoj skupštini kluba najavio je izgradnju krova na stadionu Santiago Bernabeu.

Dogradnja mora pretvoriti naš stadion u ikonu sportske arhitekture. Real Madrid mora biti najveći, mora biti lider u svim aspektima djelovanja, pa čak i u objektima koje posjeduje", izjavio je lokalnim medijima Perez, iako nije specificirao kada bi renovacija stadiona mogla biti započeta. Tek je rekao da ''to neće biti lako izvesti''.

Stadion Santiago Bernabeu nazvan je po jednoj od najvećih persona u historiji kluba, predsjedniku Reala od 1943. do 1978. godine, odnosno do smrti. Stadion je građen od 1944. do 1947. godine, kada je otvorio svoja vrata.

Tri puta je stadion bio proširen, a dva puta renoviran. Današnji kapacitet stadiona je 80.354 mjesta, a dimenzije igrališta su 107×72 m.

Real Madrid je vlasnik stadiona Santiago Bernabeu, kojeg godišnje posjeti 700.000 turista...
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 sep 2010, 04:05

na kolike vode je krov...trebaL' pomoc? (:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 sep 2010, 10:09

slika
Paul Burgess: "Za par sedmica teren na Bernabeu ce biti perfektan"
Paul je englez koji je u Real Madrid stigao u aprilu 2009 iz Arsenala gdje je radio vise od 10 godina, i spada u najbolje u Primier.L zaduzene za travnjak.Zahvaljuci Paul Real Madrid je rijesio stari problem koji prati travnjak Bernabeu-a, ali svake sezone se pojavi...jedan od veliki uzroka je nedostatak svijetlosti na sijeveru..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 sep 2010, 10:45

Benzema bi trebao u 1 postavu protiv Ajax pisu mediji u Madridu s tim da tokom tekme mijenja mijesto sa C.Ronaldom, izvalci se cesto na desni bok dok CR u napadu ;) zamisao Mourinha :mrgreen:
------------------------------Casillas---------------------------------
----S.Ramos--------Pepe---------Carvalho----------Marcelo------
--------------------------Khedira--Xabi------------------------------
---------------C.Ronaldo---------------------------Ozil--------------
------------------------Benzema--Higuain---------------------------

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 sep 2010, 12:55

Agencia EFE: “Ozil makes it look easy. He is elegant, doesn’t make broad gestures and doesn’t complain. His handling of the ball is elegant and he showcased wide vision against Osasuna. He is a true relief for Higuain, Cristiano and Benzema.”

El Pais: “The Germany player won the crowd at the Bernabeu in a decent game that marked the coach’s debut at the stadium.”

El Mundo: “Ozil did what his coach wanted and was Real Madrid’s best player against a weak Osasuna side.”

AS: “Hope is in Ozil. He is elegant, intelligent and participative. He served two clear assists and the Bernabeu fell in love with him.”

Marca: “Ozil, Real Madrid’s best player by far, showcased his quality many times. The German attacking midfielder was the team’s lighthouse, lighting the way whenever the ball touched his left foot. He was brilliant at serving assists.”

Kicker: “Ozil led a champion team to victory against Osasuna. The player was one of Real Madrid’s standout players thanks to his passes.”

Bild: “Ozil celebrates the team’s first triumph.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 sep 2010, 22:42

joj vas - mogu vam cestitati na svemu sta radite - ima vas svuda - politika, botanika, astologija i prognoze - sve vam ide od ruke - daj ba zabit 5 u LP je umjetnost - sad da vas vidimo ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.