KK Borac Nektar

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Dragan-BL
Kontakt:

Re: KK Borac Nektar

Post Postao/la Dragan-BL » 21 jul 2008, 14:43

Pripreme za narednu sezonu počinju 1.avgusta...
Pod ugovorom su tri igrača:Josipović,Milinović i Đurasović i oni su sigurni za sljedeću sezonu...Vode se pregovori sa još dvojicom,a planirano je da se dogovori saradnja sa još tri igrača iz prošle sezone...
Dovešće se još 5 imena koji će biti nosioci igre,a ostatak tima će činiti mlađi igrači iz Banjaluke...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 08 avg 2008, 00:18

" ? & & / са $ ¥ за $ сезону. & % су уговоре са ? ? ? " " Хрвоје /, " ? """ постао је Rashad West.

" " на " " ", а уговор са " " је на $ $. ? " сезоне наступао је за " ' у " NCAA ?, а у ? " " је ¥ 17,2 поена, 3,1 & уз 2,9 ".

- $ ' & " на " ?, те уз " " / " ? & ?. " ' " % процес $ " у ?. Тренутно ' са % $ ", " ? га " $ " " ? & ? - & је $ & & $ ".
Prekopirao sam sa sajta ,nije mi se dalo prekucavati na latinicu, nadam se da znate svi procitati.

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 09 avg 2008, 19:51

pivari se opasno pojacavaju... :mrgreen:

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 09 avg 2008, 22:53

gavra je napisao/la:" ? & & / са $ ¥ за $ сезону. & % су уговоре са ? ? ? " " Хрвоје /, " ? """ постао је Rashad West.

" " на " " ", а уговор са " " је на $ $. ? " сезоне наступао је за " ' у " NCAA ?, а у ? " " је ¥ 17,2 поена, 3,1 & уз 2,9 ".

- $ ' & " на " ?, те уз " " / " ? & ?. " ' " % процес $ " у ?. Тренутно ' са % $ ", " ? га " $ " " ? & ? - & је $ & & $ ".
Prekopirao sam sa sajta ,nije mi se dalo prekucavati na latinicu, nadam se da znate svi procitati.
Nadam se da ce pojedini shvatiti da je nasa prednost to sto znamo oba pisma a ne samo jedno.

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 10 avg 2008, 00:04

nacionalisto umriiii ...pises na cirilici...doso si ovdje da provociras :P :P :P

haha uvijek me ovakvi komentari nasmiju...jedva ih cekam :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 avg 2008, 00:51

Jasno vam je da je covjek prekopirao sa drugog sitea tekst koji je na cirilici. Uostalom, sramota je priznati da ne znash cirilicu.

Sto se tice teme, vjerujem da ce KK Borac Nektar ponoviti slican uspjeh kao i ove sezone, ali za vece domete nisu kadar.
Sport je lijek za tijelo i duh.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 13 avg 2008, 14:17

Eto Joško Garma vam potpisao, kod nas (Bosna) svojevremeno se nije naigrao.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 13 avg 2008, 14:49

Ovo sto Borac radi je smijesno unistili su tim koji je na nesto licio
Ostali su bey Ylaja , Vila, Ranje i Ivana igraca koji su nosili igru prosle sezone. Umjetso njih odveli su cistio prosjek mada sad zele i dva amerikanca
jedina prednost je trener koji je stvarno dobar
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 avg 2008, 15:16

Sta je ovo s Borcem,samo sto su najavili da ce ih pojacati onaj amerikanac Vest,vec je otisao:) ja smjesna kluba fakat.. Inace taj Vest je vrhunski igrac,ocito covjek kad je vidio gdje dolazi,lijepo se predomislio..

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 13 avg 2008, 15:23

BrigateBL je napisao/la:Ovo sto Borac radi je smijesno unistili su tim koji je na nesto licio
Ostali su bey Ylaja , Vila, Ranje i Ivana igraca koji su nosili igru prosle sezone. Umjetso njih odveli su cistio prosjek mada sad zele i dva amerikanca
" " то за " &...$ ? " ? " " " " јасно о ' "...Успут,$ те ' ",& је "?

Е ' '...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 avg 2008, 16:34

Dragan-BL je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:Ovo sto Borac radi je smijesno unistili su tim koji je na nesto licio
" " то за " &...$ ? " ? " " " " јасно о ' "...Успут,$ те ' ",& је "?
znam da je dovodzenje garme veoma dobar potez jer je rjec o veoma solidnom igracu pogotovu za nasu ligu, a west je dobio nogu jer je trazio dio plate unapred jer je saznao da su ostala dugovanja prema bivsim igracima, na sto mu je uprava rekla da nije zadovoljio, mada je odusevio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 avg 2008, 16:36

malitraktor je napisao/la:Eto Joško Garma vam potpisao, kod nas (Bosna) svojevremeno se nije naigrao.
nije jer je tada edo bio u vrhuncu svoje eksplozije pa covjek nije puno igrao, ali je rjec o veoma solidnom igracu sa dobrim sutom, a cvrst je pod kosem, samo ga povrede unistile, ali moze jos pruziti veoma solidne role
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 15 avg 2008, 11:18

Ivan je Gemaljevic .....KOd Milosa je odigrao veoma dobro zavrsnicu
Pazi problem je sto ce borac imati pet igraca sa strane a ostalo ce biti nasi klinci sto mi je drago, ali ti stranci moraju nositi igru i biti ti oko kojih se ona u potpunosti vrti
Milan je ok momak, ima dobru ruku, ali ipak nije za situacije kada se rijesava utakmica, gledao sam ga u srbiji nekoliko puta. Ostaje da se vidi kako ce Pejic koncipirati igru.
Puljko je dobar suter, dok Garmi treba pomoc prave petice koju je jako tesko naci. NIsam napisao da su oni losi ali to trenutno nisu igraci koji mogu rijesiti mec. Steta sto nisu potpisali West bice paklen igrac a nije skup...
Vidjecmo ko ce biti amerikanci i tek onda moze se raspravljati o ambicijama kluba. Nadam se da ce Rodic izboriti mjesto u timu jer je momka iz Bl i prosle sezone je imao odlicnu sezonu u Slaviji

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 avg 2008, 11:53

Sto se tice Borca, mislim da mogu ponoviti slican rezultat kao i prosle sezone, ali za nesto vise ipak tesko. Kako god bice u domacoj ligi jaka konkurencija svakome.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 15 avg 2008, 11:56

BrigateBL je napisao/la:Ivan je Gemaljevic .....KOd Milosa je odigrao veoma dobro zavrsnicu
Pazi problem je sto ce borac imati pet igraca sa strane a ostalo ce biti nasi klinci sto mi je drago, ali ti stranci moraju nositi igru i biti ti oko kojih se ona u potpunosti vrti
Milan je ok momak, ima dobru ruku, ali ipak nije za situacije kada se rijesava utakmica, gledao sam ga u srbiji nekoliko puta. Ostaje da se vidi kako ce Pejic koncipirati igru.
Puljko je dobar suter, dok Garmi treba pomoc prave petice koju je jako tesko naci. NIsam napisao da su oni losi ali to trenutno nisu igraci koji mogu rijesiti mec. Steta sto nisu potpisali West bice paklen igrac a nije skup...
Vidjecmo ko ce biti amerikanci i tek onda moze se raspravljati o ambicijama kluba. Nadam se da ce Rodic izboriti mjesto u timu jer je momka iz Bl i prosle sezone je imao odlicnu sezonu u Slaviji
$," ' "," ' $ се "...

Е ' '...

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 15 avg 2008, 19:26

nerminh74 je napisao/la:
malitraktor je napisao/la:Eto Joško Garma vam potpisao, kod nas (Bosna) svojevremeno se nije naigrao.
nije jer je tada edo bio u vrhuncu svoje eksplozije pa covjek nije puno igrao, ali je rjec o veoma solidnom igracu sa dobrim sutom, a cvrst je pod kosem, samo ga povrede unistile, ali moze jos pruziti veoma solidne role
Ma definitivno STRAŠAN IGRAČ, na njegovu malenkost sam zaboravio,dao veliki obol uspjehu Kk Bosne, doista neznam zašto ga nismo doveli poslije odlaska Bavketa, izvrstan igrač u rangu Tarle Nikše i Gambirože... :lol:

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 10 sep 2008, 14:13

Borac je doveo Donta Ricardsona koji moze igrati na pozicija jedan i dva
U dvije kontrolne utakmice pobjedili masinac 68:60;73:63 sto ipak nije mjerilo ali je dobro za pocetak priprema.
Pojacanja za sad dobrea. Puljko dobar u odbrani, pogadja kad treba... Garma takodje solidan , mada mi se ne svidja jer je spor u napadu mada je u dva meca bio najefikasniji igrac.
Mladenovic ce biti nezgodan igrac ljevak, dobro gradi kos kao i centar Peterkin, odlicno gradi kos napadacki nije previse upotrebljiv....

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 nov 2008, 21:45

EUROPEAN COMPETITIONS: EuroChallenge
Oldenburg... 76... 23... 19... 13... 21
Borac Nektar 46... 8... 16... 9... 13

Uuuuuuu ne valja
- " $...

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 04 nov 2008, 21:46

Sto ne valja trebalo je 50 razlike biti. :D
-the LORD of the RINGS-

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 nov 2008, 21:53

50 ce biti u revansu, ali za Borac ;)
- " $...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.