Mislim okej, ne mora trofeja ni biti, ne moze uvijek, ali -16 u januaru je wow. Ovakve igracine a sva igra se svodi na centarsuteve.
Zidane mora otici.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ramos je ove sezone ubjedljivo najbolji od ove cetvorice. Pritom pokriva i Marcelove igrace.Kawhi je napisao/la:leorey je napisao/la:S obzirom na formu, tanke Bgm.sudac92 je napisao/la:Kakve su šanse da se dobije Celta?
Čekam vas za pare.![]()
Mada, nema Karima i Rame pa se mozda i uzme jel.E moj @leorey.Kawhi je napisao/la:Zato su tu Ronaldo i Marcelo.
Kako smijesna ekipa.
U ekipi nema konkurencije za pozicije ako izuzmemo taj centralni vez, i Zidane je previse mekan prema ovim 'zvijezdama' koji se ne boje za svoje mjesto iako su usrrali sve sto moglo, nije mi jasno kako jedan klub koji dva puta zaredom uzima LP i brani uz to titulu u Spaniji, moze sebi dopustit da ti na klupi sjede Hakimi,Borja,Llorente,Cebalos,Valejo uz jedinu ozbiljnu rezervu Lucasa Vasqeza, Theo nit smrdi nit mirise, Dani nije dobio niti sansu da se pokaze, zavrsis transfer rok u plusu 100 miliona i nadas se necem vise, ne ide ...Kawhi je napisao/la:Dani Ceballos je odigrao 500 minuta i donio 3 boda u ligi sto je vise od 90% igraca. Al jest, rezerve su krive sto kasnimo 15 bodova.
Inace Lucas 5 golova, 5 asistencija za 1087 minuta. Karim 5 golova, 3 asistencije za 1488 minuta.
Ronaldo 16 3 za 1907.
Ova trojica vecinu protiv buranije u 2-3 tekme zaradila.
Bale 7 5 za 929 (konacno jedan dobar). Donio odredjene bodove.
Borja 5 1 za 527. Donio odredjene bodove u jakoj tekmi.
Benzema, Lucas i Ronaldo ispod nivoa Real Madrida. Ronaldu je za ovo trebalo 126 suteva samo u LP i Primeri. Na sta mu otpada 13 golova. Dakle, treba mu 10 suteva za gol. Za ostale mi se ne da traziti
Veznjake ne treba u ovo gurati. Isco i Asensio sasvim solidno guraju za svoju poziciju. Kazo, Luka i Kroos i ne trebaju biti jaki u ovom.
anonymousHD je napisao/la:
Koza ?Kawhi je napisao/la:11 shots
2 chances created
2 dispossessions
0 take-ons completed
0 goals
0 assists
Ges hu
Imacemo sta gledat cetvrtkom.Sveti je napisao/la:Kup uefa here we come
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.