Nek si nam razjasnio brudasvrakino1921 je napisao/la:ok.je onda do njega je nista se nesekirajtezenica159 je napisao/la:Koliko sam vidio iz Slovenije.svrakino1921 je napisao/la:a odakle je delegat zna li iko i odmah cemo znat ciji je propust
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pa kad ce se znati nece valjda zasjedati komisija sledeci petak 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Bog te ****, kakva korupcija? PAPIR SE NE MOZE SAKRITI i tu NIKAKVA KORUPCIJA ne moze uticati, vec bolikurac cmar od drzave.samoposmatram je napisao/la:Pa kako da prodje Svicarska dalje. Korupcija je nevidjena u rukometu.svrakino1921 je napisao/la:pa sta onda vijecaju ovoliko
Sudije su pokusavale u prvoj utakmici na sve nacine da svicarci dobiju.
Nemoze nikako biti spor od nase strane, jer je ista ekipa nastupala. Nebi me cudilo da Svicarci opet dobiju priliku. Ocigledno su "ulozili".
Netreba zaboraviti lakrdije, kad je Island isao na svijetsko i ako su izgubili od nas.
Jasno ce se znati da li je NASA GRESKA, ili greska delegata, odnosno trece strane.
Ne možeš ubacivati nove igrače, al' teoretski možeš izbaciti nekog igrača ako želiš. Mada, kako sam već rekao, mislim da nije naš propust u pitanju.taremuha je napisao/la:Ja mislim da je do delegata meca, jer se spisak igraca ne moze mijenjati izmedju dva meca valjda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kupus army
- Kontakt:
Po meni neće biti 0-10 jer smo već kažnjeni crvenim kartonom i isključenjem od 2 min,puno teze bi bilo da se posle utakmice uočio previd.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ili su naši ko god je prijavljivao fakat zaboravili Nuića staviti na spisak.
Ili ga ovi nisu registrovali.
Jer kaže selektor da je ista ekipa registrovana što znači da su predali valjda isti spisak, znači da ovog sigurno nije softver učitao.
Eh sad... to se može naravno prevagnuti na Švicarsku stranu.
Ili ga ovi nisu registrovali.
Jer kaže selektor da je ista ekipa registrovana što znači da su predali valjda isti spisak, znači da ovog sigurno nije softver učitao.
Eh sad... to se može naravno prevagnuti na Švicarsku stranu.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Domacin utakmice je obavezan da delegatu dostavi zapisnik prije utakmice. Delegat zatim provjerava da li svi igraci imaju pravo nastup. Nazalost mi smo dostavili zapisnik bez Nuica ali olaksavajuca okolnost je u tome da je on imao pravo nastupa . Delegat prije susreta ima obavezu da provjeri da li svi na klupi imaju i pravo da budu na klupi tj. da li su upisani u zapisnik. Dakle delegat je napravio propust sto Nuica nije udaljio sa klupe.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 13 jan 2018, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi i vise je nego jasno da je do delegata. Da prvom spisku kod njih 16 igraca kod nas 16. Na drugom kod njih 16 kod nas 15. Znaci delegat zaboravio staviti jednog igraca.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zaboravio ili "zaboravio"...soccerfan je napisao/la:Ljudi i vise je nego jasno da je do delegata. Da prvom spisku kod njih 16 igraca kod nas 16. Na drugom kod njih 16 kod nas 15. Znaci delegat zaboravio staviti jednog igraca.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Taman ponoviti utakmicu da se jos jednom ovako obradujem kao veceras.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Joj odmah neke teorije zavjera, svijet protiv nas, sudije protiv nas, pa jel prije nekoliko godina Real Madrid bio izbačen iz Kupa Kralja, jer je nastupio onaj Rus, a nije imao pravo, ee shvati jedan Real Madrid da se izbaci, kakve bolan zavjere i pm.
Ako je tako kao sto kazes, ima smisla...Semper je napisao/la:Domacin utakmice je obavezan da delegatu dostavi zapisnik prije utakmice. Delegat zatim provjerava da li svi igraci imaju pravo nastup. Nazalost mi smo dostavili zapisnik bez Nuica ali olaksavajuca okolnost je u tome da je on imao pravo nastupa . Delegat prije susreta ima obavezu da provjeri da li svi na klupi imaju i pravo da budu na klupi tj. da li su upisani u zapisnik. Dakle delegat je napravio propust sto Nuica nije udaljio sa klupe.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma uredu je sve ko normalan prijavljuje 15 igraca umjesto 16 , jesmo kljakonje al tolike nismo...
Pa mozda su nasi slucajno zaboravili staviti nuica.
Greska je i nasa i delegatova,ali bi ga mi trebali popusiti
Greska je i nasa i delegatova,ali bi ga mi trebali popusiti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda bude sve ok **** te vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
samoposmatram
- Kontakt:
Momak ti si zalutao ovdje. Najbolji rukometas na svijetu osudjen za match fixing. Nemas pojma o svijetu rukometa.Celtic je napisao/la:Joj odmah neke teorije zavjera, svijet protiv nas, sudije protiv nas, pa jel prije nekoliko godina Real Madrid bio izbačen iz Kupa Kralja, jer je nastupio onaj Rus, a nije imao pravo, ee shvati jedan Real Madrid da se izbaci, kakve bolan zavjere i pm.
U našu korist ide što Nuić nije bio 17ti igrač i što je igrao u Švicarskoj. Nekako sve ide prema tome da nije do nas nego do zapisničara. Sumnjam da smo toliki amateri ipak.
Nisi ti mene shvatio, šta želim reći, nemoj se provaljivati, govorim za ranije komentare ako je greška naša, i ako nas izbaci ili kazni, takva su pravila i nema tu mi mala sila, ili da smo Njemačka drugačije bi se postupilo. Kontaš li sad "momak" ?samoposmatram je napisao/la:Momak ti si zalutao ovdje. Najbolji rukometas na svijetu osudjen za match fixing. Nemas pojma o svijetu rukometa.Celtic je napisao/la:Joj odmah neke teorije zavjera, svijet protiv nas, sudije protiv nas, pa jel prije nekoliko godina Real Madrid bio izbačen iz Kupa Kralja, jer je nastupio onaj Rus, a nije imao pravo, ee shvati jedan Real Madrid da se izbaci, kakve bolan zavjere i pm.
Ovo ako se desi, bice jagoda na slag i konacni krah rulometa u BIH.
Max Allegri
-
edinjo-bih
- Kontakt:
i to su primjetili kad je napravio faul za 2m, pa mu kratko iza toga dali crveni da nebi vise ulazio. znaci delegat je tek tad kad mu je upisivao 2minuta iskljucenje skontao da ga nema na listi (ali prijavljen jeste, sto nama hvala Bogu ide u korist)Semper je napisao/la:Domacin utakmice je obavezan da delegatu dostavi zapisnik prije utakmice. Delegat zatim provjerava da li svi igraci imaju pravo nastup. Nazalost mi smo dostavili zapisnik bez Nuica ali olaksavajuca okolnost je u tome da je on imao pravo nastupa . Delegat prije susreta ima obavezu da provjeri da li svi na klupi imaju i pravo da budu na klupi tj. da li su upisani u zapisnik. Dakle delegat je napravio propust sto Nuica nije udaljio sa klupe.
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 13 jan 2018, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.