Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

A_d_0
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la A_d_0 » 29 avg 2010, 16:30

Ej ljudi imam problem veliki. Kada igram PES-a u pola utakmice me izbaci i pise:

WARNING!!
Temperature is too high! Please your fan and heatsink!

Zna li neko do ceg je?

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 avg 2010, 16:40

A_d_0 je napisao/la:Ej ljudi imam problem veliki. Kada igram PES-a u pola utakmice me izbaci i pise:

WARNING!!

Zna li neko do ceg je?
To se meni isto desi kad igram kamiona, samo ja znam sta mu je, izadjem i dospem vode :D

Ma probaj reinstal igricu, ako ne upali reinstal sistem ;)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 avg 2010, 16:43

Thunderstruck je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ej ljudi imam problem veliki. Kada igram PES-a u pola utakmice me izbaci i pise:

WARNING!!

Zna li neko do ceg je?
To se meni isto desi kad igram kamiona, samo ja znam sta mu je, izadjem i dospem vode :D

Rekao mi je jaran da je vjerovatno ventilator otisao a sad neznam. Jbg morace se reinstalirati sistem ako to neuspije onda ga u servis.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 16:44

WARNING!!

Zna li neko do ceg je?
Do cega je mogu pretpostavit, ali zbog cega ne.
Vjerovatno procesor ili graficka ti se pregrijavaju. Ukoliko koristis obicni PC preporucio bi ti da pokusas da ga otvoris (ukoliko nije pod garancijom, jer ukoliko jest nosi gdje si kupio) i vidis da li ce ti se to desavati, vjervatno nebi trebalo . Mada to nije neko stalno rijesenje, razloga tog problema moze biti mali milion, mozda si cackao postavke procesora u BIOS-u i overcloko ga ili si vadio procesor i nisi stavio termalnu pastu ili nisi spojio ventilator (mada ovo sto se tice ventilatora desilo se mom jaranu da je 2 mjeseca bez ukljucenog ventilatora radio i to AMD procesor :mrgreen: , da bi ga bezveze otvorili i vidjeli da mu je iskljucen), onda moze biti da ti je neki stariji model graficke koji se "pati" sa igricom i pregrijava se. Takodjer moze biti da ti se pokvario ventilator na grafickoj. Nemoj da nastavljam nabrajati razloge :D, uglavnom ako hoces neko trenutno rijesenje otvori kucista i TO POD USLOVOM DA NIJE POD GARANCIJOM. Ukoliko igras na laptopu, znaj slijedece prvenstveno i nisu napravljeni za igrice, dosta se zagrijavaju, te preporucio bi ti da kupis aktivno hladjenje za njega, nekih 15 KM, a drzi temperaturu na pristojnom nivou.
UKOLIKO VECINU MOJE PRICE NE RAZUMIJES RACUNAR POD RUKU I U SERVIS :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 16:48

A_d_0 je napisao/la:

WARNING!!

Zna li neko do ceg je?

Rekao mi je jaran da je vjerovatno ventilator otisao a sad neznam. Jbg morace se reinstalirati sistem ako to neuspije onda ga u servis.
Izvini ali ti moras da se salis, promjenom software kontas popravit hardware, ovo bi volio da vidim :mrgreen:.
Takodjer, najjaci su mi komentari tipa formatiraj racunar, re-instal igru pa ljudi nisu to uvijek rijesenja, procitaj te komentar i sta je momak rekao, a ne samo da post koj skupite i puknete prvu stvar koja vam padne na pamet.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 avg 2010, 16:53

guber90 je napisao/la:
Izvini ali ti moras da se salis, promjenom software kontas popravit hardware, ovo bi volio da vidim :mrgreen:.
Takodjer, najjaci su mi komentari tipa formatiraj racunar, re-instal igru pa ljudi nisu to uvijek rijesenja, procitaj te komentar i sta je momak rekao, a ne samo da post koj skupite i puknete prvu stvar koja vam padne na pamet.

Pametnolog :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 avg 2010, 16:54

Guber brate hvala ti. Nista nisam cackao vjerovatno se nesto od tih silnih problema i dogodio. Ja cu njega u servis pa nek popravljaju. Al ovaj problem mi se pokazuje samo kad igram PES i FIFU. Menadzera sutam skoro citav dan al nista ne pokazuje.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 16:55

guber90 je napisao/la:

Pametnolog :lol:
Ti si onda ocito gupolog ;).
Ja vrlo dobro znam o cemu pricam, a tvoje znanje se ocito svodi na "reinstal windows-a ce ti pomoci da ventilator radi".

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 17:02

A_d_0 je napisao/la:Guber brate hvala ti. Nista nisam cackao vjerovatno se nesto od tih silnih problema i dogodio. Ja cu njega u servis pa nek popravljaju. Al ovaj problem mi se pokazuje samo kad igram PES i FIFU. Menadzera sutam skoro citav dan al nista ne pokazuje.
Pa manager je manje zahtjevan od te dvije igre i to je razlog sto nemas problema sa tim kada njega igras. Kada igras PES ili FIFU i procesor i graficka se skoro do maximuma "naprezu" (ukoliko nisu monstruozno jaki :mrgreen:)
EDIT: Nema na cemu FID-ovci smo moramo se pomagat :mrgreen:.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 avg 2010, 17:05

guber90 je napisao/la:
Ja vrlo dobro znam o cemu pricam, a tvoje znanje se ocito svodi na "reinstal windows-a ce ti pomoci da ventilator radi".
Oki-doki ne smijem se kofrcit ipak su racunari tvoj rejon :mrgreen:

Nego ti vidi jesam li ja spomenuo ventilator i o cemu sam pisao, da li je to bila zayebancija ili ozbiljno.

Ne volim ljude koji pokusavaju ispast pametni tako sto ce drugima govoriti o cemu i kako da pisu.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 17:07

guber90 je napisao/la:
Oki-doki ne smijem se kofrcit ipak su racunari tvoj rejon :mrgreen:

Nego ti vidi jesam li ja spomenuo ventilator i o cemu sam pisao, da li je to bila zayebancija ili ozbiljno.

Ne volim ljude koji pokusavaju ispast pametni tako sto ce drugima govoriti o cemu i kako da pisu.
Ja na taj nacin ne pokusavam ispasti pametan, nego ukazujem na to da je ne potrebno pisati o nekom problemu ako ne znas kako se sigurno moze rijesiti i kako mozes nekome pomoci. Nemam ja nista protiv tebe i prvi dio posta i jeste bio zajebancija i ja sam se nasmijao na to, da si stao na tom ja ne bih nista rekao, ali et da te momak poslusao djaba bi izgubio 2 ili 3 sata na reinstaliranje Windowsa umjesto da ga nosi na servis i radi tog sam ti se onako ironicno obratio.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 avg 2010, 17:17

guber90 je napisao/la:

Ja na taj nacin ne pokusavam ispasti pametan, nego ukazujem na to da je ne potrebno pisati o nekom problemu ako ne znas kako se sigurno moze rijesiti i kako mozes nekome pomoci. Nemam ja nista protiv tebe i prvi dio posta i jeste bio zajebancija i ja sam se nasmijao na to, da si stao na tom ja ne bih nista rekao, ali et da te momak poslusao djaba bi izgubio 2 ili 3 sata na reinstaliranje Windowsa umjesto da ga nosi na servis i radi tog sam ti se onako ironicno obratio.[/quote]

Ok, ubjedio si me ;)
Postujem sto nisi nastavio diskusiju nekim pogrdnim izrazima kao sto to radi vecina "forumasa".
Nego da ne ostane na tome da si me porazio da i ja tebi nadjem jednu gresku. Nepotrebno se pise sastavljeno (negacija uz pridjev) :D To je moj rejon :)
'Ajde pozz ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 17:20

Thunderstruck je napisao/la: Ok, ubjedio si me ;)
Postujem sto nisi nastavio diskusiju nekim pogrdnim izrazima kao sto to radi vecina "forumasa".
Nego da ne ostane na tome da si me porazio da i ja tebi nadjem jednu gresku. Nepotrebno se pise sastavljeno (negacija uz pridjev) :D To je moj rejon :)
'Ajde pozz ;)
Tu ti nemam sta reci, trudim se da te stvari ispravljam ali grijesim strasno :(, al et kao sto ti kazem TRUDIM se, samo da ne ostanem trudan :oops: :mrgreen:. Mir mir nije niko kriv :mrgreen:.
EDIT: Motivirao si me da stavim ovo prvo u potpisu :p.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 avg 2010, 18:13

guber90 je napisao/la: Takodjer, najjaci su mi komentari tipa formatiraj racunar, re-instal igru pa ljudi nisu to uvijek rijesenja
Ovo mi je daleko najjače, za svaku sitnicu formatiraju računar
100% sportski i krajnje opušten potpis

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 avg 2010, 18:23

WARNING!!

Zna li neko do ceg je?[/quote]

Ma probaj reinstal igricu, ako ne upali reinstal sistem ;)[/quote]

Rekao mi je jaran da je vjerovatno ventilator otisao a sad neznam. Jbg morace se reinstalirati sistem ako to neuspije onda ga u servis.[/quote]
Takodjer, najjaci su mi komentari tipa formatiraj racunar, re-instal igru pa ljudi nisu to uvijek rijesenja, procitaj te komentar i sta je momak rekao, a ne samo da post koj skupite i puknete prvu stvar koja vam padne na pamet.[/quote]

Joj kakvi servisi kakvi bakraci ako treba otvoriti centralnu izvaditi ventilator i malo ga metnut u ves masinu pa ukljucit centrifugu ako nece ni ta solucija onda ga lepo ufatis na volej kao Fernando Torres i to je to. Nemoj pametovati mozda se i zayebes pa dobijes kardinali izliv krvi kroz cuturu
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2010, 18:59

WARNING!!

Zna li neko do ceg je?
Otiso ti hladnjak na procesoru odnosno ventilator.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 sep 2010, 13:52

E jbg zatvorili temu chat
Mene zanima na local disk d fileovi ostaju i ako padne sistem?Pa ja sada hoću da prebacim neke stvari sa c i zanima me samo copy paste ili još nešto treba? :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 13:57

LBJ MVP je napisao/la:E jbg zatvorili temu chat
Mene zanima na local disk d fileovi ostaju i ako padne sistem?Pa ja sada hoću da prebacim neke stvari sa c i zanima me samo copy paste ili još nešto treba? :?
samo copy paste na d. a mozes ti i d izbrisati odnosno formatirati ako zelis...
You are someone else I am still right here

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 sep 2010, 11:21

Imali ko da mi hitno objasni kako da uradim ovo:
Imam neke fajlove na kompjuteru i hocu da ih prebacim na CD.
Pokrenuo sam "Nero StartSmart" ali sve je na engleski i nemam pojma na koju opciju da idem :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 sep 2010, 11:32

Dylan Dog je napisao/la:Imali ko da mi hitno objasni kako da uradim ovo:
Imam neke fajlove na kompjuteru i hocu da ih prebacim na CD.
Pokrenuo sam "Nero StartSmart" ali sve je na engleski i nemam pojma na koju opciju da idem :(
Ima li iko :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: hurem, JHam i 16 gostiju.