Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
sead ramovic
bih drzavljanin brani u norveskoj mislim.
prije par mjeseci sam cito u novinama o njemu kazu da je proglasen najboljim golmanom u toj zemlji,kazu da bi vec branio za norvesku da ima drzavljanstvo i cude se kako ne brani za bih.
jel cuo mozda neko nesto za njega mislim da bi bio dobra alternativa za hasagica pogotovo sad kad je povrijeđen,
mozda bi ga trebali preporucit ciri kad bi kako mogli.
prije par mjeseci sam cito u novinama o njemu kazu da je proglasen najboljim golmanom u toj zemlji,kazu da bi vec branio za norvesku da ima drzavljanstvo i cude se kako ne brani za bih.
jel cuo mozda neko nesto za njega mislim da bi bio dobra alternativa za hasagica pogotovo sad kad je povrijeđen,
Citaj malo prethodne postove,vec 10 puta ispricana pricasemir m. je napisao/la:sead ramovic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Drago mije sto je pozvao Topica brz prodoran itd.. ali svojevremeno je znao pretjerati sa driblinzima i cesto se zapetljati i pokloniti loptu protivniku nadam se da nece tako biti u subotu ..
Sto se tice Pjanica momak zasluzuje kako kvalitetom tako i svojim patriotizmom da u subotu istrci na teren medju startnih 11 mislim da je on puno kvalitetniji igrac od recimo Ibricica (kojeg izuzetno cijenim i znam da je kvalitetan igrac) tako da mislim da bi Miske i Pjanic napravili mnogo veci posao u Belgiji nego Miske i Ibricic
Sto se tice Pjanica momak zasluzuje kako kvalitetom tako i svojim patriotizmom da u subotu istrci na teren medju startnih 11 mislim da je on puno kvalitetniji igrac od recimo Ibricica (kojeg izuzetno cijenim i znam da je kvalitetan igrac) tako da mislim da bi Miske i Pjanic napravili mnogo veci posao u Belgiji nego Miske i Ibricic
Stvarno na ovom forumu ima smijesnih likova. Ovaj kaze da je Pjanic odigrao 25 minuta, pa i da je tako, ali nije, on igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca i vecina bi njih sanjala da igraju u takvom klubu, a momak ima samo 18 godina. Sta treba igrati Ibricic kojeg su po mom misljenju napucali hrvatski mediji jer je dao gol Dinamu (jeste kvalitetan ali nema Pjanicev kvalitet) i vidlio se sta se desava kod njega kad nezna sta ce s loptom doda je protivnickom igracu i on te pobjedi. Mislim isto kao svoj predhodnik da bi vise posla napravili Pjanic i Misimovic, nego Misimovic i Ibricic, ali ne moze se tu nisa jer je Ibricic Cirin ljubimac.
Nego ja predlazem da u slucaju poraza, a sa ovom kukavickom taktikom gdje se gore ide braniti mislim da ce se nazalost dogoditi (niko sretniji od mene ako gore uzmemo bod iili sva tri) da pocnemo opkladu ko ce biti kriv za poraz:
U opcijama su
1. Ibisevic
2. Salihovic
3. Papac
4. Topic
5. Ciro - ali ovo opcija je tesko ostvariva
Po mom misljenju ce okriviti Ibisevica ili Topica.
Nego ja predlazem da u slucaju poraza, a sa ovom kukavickom taktikom gdje se gore ide braniti mislim da ce se nazalost dogoditi (niko sretniji od mene ako gore uzmemo bod iili sva tri) da pocnemo opkladu ko ce biti kriv za poraz:
U opcijama su
1. Ibisevic
2. Salihovic
3. Papac
4. Topic
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 26 mar 2009, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma legende nase, sretno svim navijacima koji su otputovali za Genk
Volim te Bosno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
eto topic nam je najveca nada po tebi.topicu 32 g a vladavicu mozda 25-26.a ti topica nikad nisi ni gledao kad igra.o vladavicu da i ne pricam.da si bar vladavica vidio nebi odgovorio na moj post.cuj topic brzi od vladavica...SVASTA..doe78 je napisao/la:starmo76 je napisao/la:nadao sam se da ce na teren izaci najzvucnija imena nase repke i da cemo ih poderati ko beba zvecku..ovako bez pjanica,stilica i vladavica primamo petardu.sreca tu je damjanovic pa nece biti preko 5 golova.koji djavo ciro forsira muratovica,ibru i topica koji nije igro 7 god za repku.dao mu jos lijevu stranu.nije nam trener normalan matere mi moje.na klupi ce sjediti jedan pjanic koji ima loptu u malom prstu,najbrzi igrac ikad-vladavic i trenutno najveca nada bih fudbala stilic....NARODE ovde nesto ne stima...umjesto da usaltamo u petu brzinu CIRO GA usalta u rikverc...
Ti nisi prisebi ,probudi se momak!!Trazis pjanica koji nije odigrao 25 min ove sezone"a i za provalu godine si se pobrinuo "stilic najveca nada bh fudbala"Ej,moj biseru!!Topic ako bude igrao"ja garantujem da ce odigrati momacki i probijati po toj strani!!Topic je jedno 2 brzi od vladalica!!
Neki lik je vec optuzio Ibisevica i Salihovica, ne za poraz, nego zato sto su se povrijedili, hahahaha. Sta sve neces vidjet i procitat...amerosm je napisao/la:Stvarno na ovom forumu ima smijesnih likova. Ovaj kaze da je Pjanic odigrao 25 minuta, pa i da je tako, ali nije, on igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca i vecina bi njih sanjala da igraju u takvom klubu, a momak ima samo 18 godina. Sta treba igrati Ibricic kojeg su po mom misljenju napucali hrvatski mediji jer je dao gol Dinamu (jeste kvalitetan ali nema Pjanicev kvalitet) i vidlio se sta se desava kod njega kad nezna sta ce s loptom doda je protivnickom igracu i on te pobjedi. Mislim isto kao svoj predhodnik da bi vise posla napravili Pjanic i Misimovic, nego Misimovic i Ibricic, ali ne moze se tu nisa jer je Ibricic Cirin ljubimac.
U opcijama su
1. Ibisevic
2. Salihovic
3. Papac
4. Topic
Ti nisi prisebi ,probudi se momak!!Trazis pjanica koji nije odigrao 25 min ove sezone"a i za provalu godine si se pobrinuo "stilic najveca nada bh fudbala"Ej,moj biseru!!Topic ako bude igrao"ja garantujem da ce odigrati momacki i probijati po toj strani!!Topic je jedno 2 brzi od vladalica!!
halo decko jos nesto:ne zovi me biserom niti provalom godine.imam pravo na misljenje.ako cemo se vrijedjati izadji napolje da ti zube razbijem a mozda ih i ti meni razbijes...mozda bude provala godine...
halo decko jos nesto:ne zovi me biserom niti provalom godine.imam pravo na misljenje.ako cemo se vrijedjati izadji napolje da ti zube razbijem a mozda ih i ti meni razbijes...mozda bude provala godine...
Evo sad ce se Marjan javiti iz Genka vec je tri dana tamo,bio je na treningu Belgije pa koga zanima nek gleda 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji program druže?miky_hz je napisao/la:Evo sad ce se Marjan javiti iz Genka vec je tri dana tamo,bio je na treningu Belgije pa koga zanima nek gleda
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- miralem444
- Kontakt:
na hayatu , kak mi se cini nije belgija za tekmu zainteresovana kao mi
miky_hz je napisao/la:Evo sad ce se Marjan javiti iz Genka vec je tri dana tamo,bio je na treningu Belgije pa koga zanima nek gleda
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 26 mar 2009, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ja sam mislio koga ce Ciro okriviti, a znam i ja zato da neki navijaci krive Vedu i Seju sto su povrijedjeni.ribery je napisao/la:Neki lik je vec optuzio Ibisevica i Salihovica, ne za poraz, nego zato sto su se povrijedili, hahahaha. Sta sve neces vidjet i procitat...amerosm je napisao/la:Stvarno na ovom forumu ima smijesnih likova. Ovaj kaze da je Pjanic odigrao 25 minuta, pa i da je tako, ali nije, on igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca i vecina bi njih sanjala da igraju u takvom klubu, a momak ima samo 18 godina. Sta treba igrati Ibricic kojeg su po mom misljenju napucali hrvatski mediji jer je dao gol Dinamu (jeste kvalitetan ali nema Pjanicev kvalitet) i vidlio se sta se desava kod njega kad nezna sta ce s loptom doda je protivnickom igracu i on te pobjedi. Mislim isto kao svoj predhodnik da bi vise posla napravili Pjanic i Misimovic, nego Misimovic i Ibricic, ali ne moze se tu nisa jer je Ibricic Cirin ljubimac.
U opcijama su
1. Ibisevic
2. Salihovic
3. Papac
4. Topic
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Volio bih da Ciro stavi i Vladavica i Stilica i Pjanica u pocetnu.
Prosli bi ko Zeljo protiv litexa

Prosli bi ko Zeljo protiv litexa

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
ljudi zelim samo pozitivu ajd da vise eisemo o nekim cirinim odlukam,hajd pokusajte samo pisat najbolje barem ova 2 dana
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
starmo76 je napisao/la:eto topic nam je najveca nada po tebi.topicu 32 g a vladavicu mozda 25-26.a ti topica nikad nisi ni gledao kad igra.o vladavicu da i ne pricam.da si bar vladavica vidio nebi odgovorio na moj post.cuj topic brzi od vladavica...SVASTA..doe78 je napisao/la:starmo76 je napisao/la:nadao sam se da ce na teren izaci najzvucnija imena nase repke i da cemo ih poderati ko beba zvecku..ovako bez pjanica,stilica i vladavica primamo petardu.sreca tu je damjanovic pa nece biti preko 5 golova.koji djavo ciro forsira muratovica,ibru i topica koji nije igro 7 god za repku.dao mu jos lijevu stranu.nije nam trener normalan matere mi moje.na klupi ce sjediti jedan pjanic koji ima loptu u malom prstu,najbrzi igrac ikad-vladavic i trenutno najveca nada bih fudbala stilic....NARODE ovde nesto ne stima...umjesto da usaltamo u petu brzinu CIRO GA usalta u rikverc...
mariofile,ja sam gledao i topica uzivo a i famaznog vladalica jos dok je igrao za zeljeznicar!!Godine nisu tema ,tema je ko je bolji i spremniji!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da je Vladavic bolji za pozicije beka...prvo Vladavic je brzi od Topica, a Topa ne moze nista vise trcati od Vladavica...a i Vladavic je malo defanzivniji mada su oba napadaci....a ako budemo njih dva imali u kombinaciji za beka ne pise nam se bas dobro...bolje je njih dvojicu imati ofanzivnije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ja sam imao kartu za belgiju ali kad sam vidio sastav dao sam kartu svom prijatelju
kakav si ti onda navijac...sipovac je napisao/la:ja sam imao kartu za belgiju ali kad sam vidio sastav dao sam kartu svom prijatelju
amerosm je napisao/la:Stvarno na ovom forumu ima smijesnih likova. Ovaj kaze da je Pjanic odigrao 25 minuta, pa i da je tako, ali nije, on igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca i vecina bi njih sanjala da igraju u takvom klubu, a momak ima samo 18 godina. Sta treba igrati Ibricic kojeg su po mom misljenju napucali hrvatski mediji jer je dao gol Dinamu (jeste kvalitetan ali nema Pjanicev kvalitet) i vidlio se sta se desava kod njega kad nezna sta ce s loptom doda je protivnickom igracu i on te pobjedi. Mislim isto kao svoj predhodnik da bi vise posla napravili Pjanic i Misimovic, nego Misimovic i Ibricic, ali ne moze se tu nisa jer je Ibricic Cirin ljubimac.
U opcijama su
1. Ibisevic
2. Salihovic
3. Papac
4. Topic
Samo polako sa tim talentima,mesic mirza nantes,skoro alen marsei "znaci bilo ih je i prije pjanica"(momentalno premijer liga)Za pjanica ima vremena ,nek se dokaze u timu "pa u reprezentaciji...Ibricic pruza dobre partije,nek igra momak!!Ti vec sad trazic krivca!!Pitanje za tebe,sta ako pobijedimo?Vi ovdje pljujete po strucnjaku koji je prije 11 god proglasen za najboljeg trenera svijeta!!Vjeruj mi zna on sta radi,jer je trenirao ,bobane,boksice,sukere,jarnije,imd....
navijacu kraj televizora svim srcem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.