FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahahaa, transfer u rangu neymara, znaci da nista ne ocekujemo, prelazni rok k'o i zadnjih bog zna koliko, samo nek' je polovnjak...

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Ja momka znam lično, jako kulturan i dobar momak, al vjeruj da su redom: Lelić, Liivak, Kuzmanović, Husejnović, Velkoski, Hebibović, Anđušić.. avioni za njeg, meni samo nije jasno kako i na koji način/prevaru dođe i poveza se s nama, ja sam u šoku majke mi.fks74 je napisao/la:Nisam nikada nista pisao o igracima dok ne vidim na terenu, dali je pojacanje ili ne. Iskreno ovaj mi cak i ne lici na igraca, ali vidjet cemo. Mozda i grijesimo. Malo ga i godine zezaju.
ZZ
Sta reci koji posluku porati, kome, ma otpustite Kuzmanovica i Andusica, rastalite Hadzica i Veladzica pustite i Sarica, na ljeto cete i Mihojevica. Nemam nista protiv momka licno ali dok mi nasu djecu dajemo u druge lige za smjesnu cifru, dovodimo polovnjake. Jel ovo vrh skauting sluzbe i silnih zaposlenih bordova, da se ne moze dovest krilo kako Bog zapovjeda. Daj Boze da se prevarim al ovo ne mirise na dobro, jedino jos u Husrefa vjerujem da ce uspjeti nesto napravit pored ovih uhljupa.
UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!
UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Cim je on izdrzao 6 godina vani da se nije vratio ko svi ovi sto su prije vamo nego tamo,moze bit nesto od njega .Vjerujem sefu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 jan 2018, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odron.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Halilović je odličan igrač, imao je probleme sa povredama tokom dosadašnje karijere što ga je polijepo unazadilo.
Šteta što se vratio, i kad ti loše ide barem ne razumiješ jezik kad te psuju
Šteta što se vratio, i kad ti loše ide barem ne razumiješ jezik kad te psuju
Itekako ima veze s elvirom njih dvojica u tali dovode igrace, a Sabrina preko Bekicevog menadjera dovodi igrace kao sto je dosao Sofranac ,Orangina85 je napisao/la:Nema on veze sa Elvirom, grace je dovodio preko Hurtica. U biti Elvir veze nema sa dovodjenjem igraca, odavno to sve ide preko Sabrine a sad je Husrefova zadnja.Inijesta je napisao/la:**** mu komplet familiju i njemu i elviru preko kojeg dovodi igrace u klub, uzima tal na potpisima- raskidima , samo on i jos jedan menadjer imaju privilegije da dovode igrace u klub, a na kraju Husref ako na ovo bude sutio picka je ko i CalaZukanovic je napisao/la:Da jest Bilalagic njegovi su Kadusic, Kuzmanovic i dalje.
ali je sada izbrisao sliku
Ovoga sam ja prizeljkivao kad nam je Smigalovic dosao jer su zajedno tad igrali i sjecam ga se po dobrom. Sad me strah da ce ovo biti Puric broj 2
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jel ima iko broj njuške? pp
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Austrija druga liga je u pitanju, ekipa zadnja na tabeli.miky_hz je napisao/la:Cim je on izdrzao 6 godina vani da se nije vratio ko svi ovi sto su prije vamo nego tamo,moze bit nesto od njega .Vjerujem sefu.
Kramar i Melun su vani haman pa cijelu karijeru
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 jan 2018, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
igrao je nekoliko sezona u Hradecu 1. češkoj ligi, potom u Trnavi - zabio gol Olimpiku koji je njegovoj ekipi donio prolaz u UEFA ligi. Bio član one reprezentacije koja je igrala u Turskoj neku prijateljsku, više ne znam sa kime... Poljskom čini mi se
Zadnja izmjena: Amenhotep, dana/u 14 jan 2018, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Orangina85
- Kontakt:
Nema to veze sa istinom oko Elvira 100%, a to za Sabrinu znamInijesta je napisao/la:
Itekako ima veze s elvirom njih dvojica u tali dovode igrace, a Sabrina preko Bekicevog menadjera dovodi igrace kao sto je dosao Sofranac ,
Treba ga popljuvati preventivno. Sajkaca je za ovog Salah. Halile moci ces samo da cistis kopacke Saji i Hebibu

- "U ovom trenutku smatram da smo napravili dobar izbor dovođenjem Emira Halilovića, mislim da je to igrač koji ima iskustvo, koji nam može pomoći na nekoliko pozicija i vrlo je bitno što ima bh. pasoš. Vidjet ćemo da li smo pogodili i pronašli pravo rješenje. Za svakog igrača koji dođe kažem da on nije pojačanje, već novi igrač, a svoj kvalitet treba da pokaže i opravda njegov dolazak i vrijeme će pokazati da li su naše procjene bile kako treba. Dužina ugovora nije duga u smislu da će klub dugoročno obavezati, niti finansijski uslovi nisu preveliki, tako da, sa svim aspektima smo zadovoljni. On se priključuje sutra ekipi i Emiru želim uspjeh u dresu Sarajeva “, rekao je Husref Musemić, šef stručnog štaba Sarajeva, nakon što je Emir i službeno postao igrač našeg kluba.
Nista necu reci dok ga ne vidim na djelu. 28 godina, bio u 2. ligi Austrije , za neke igrace koji su kod nas i ova liga je pojam. Tako da sacekajmo da vidimo o cemu se radi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma opusteno, sve ok. Skroz korektna i realna izjava Husrefa. Procijenili su ga, izvagali pluseve i minuse i odlucili da ga dovedu. Fali nam igrac na krilu, ovaj kojeg smo ganjali je otpao i to je to. Teren je mjera za sve.
Titula braćo!
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, PapakIzSa i 107 gostiju.