Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma Milan da je u Seriji Š biće ispred ovih provincijalaca. Nek ide u grad mode, šteta bi bilo da u svojoj velikoj karijeri nema veliki klub.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
U Milanu bi sigurno bio prvi napadač. Mada im je ekipa nikakva.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mogao bi i u Real, koji ionako ima problema sa napadačima i realizacijom a čini mi se da su i pokazali interes za njega pred početak sezone.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Djeste sta ima da ga Roma proda haahhaahhurem je napisao/la:Navodno je stavljen na transfer listu!
Da hoce vala otici, samo da ne gledam vise ovaj jad od Rome.
Ne kazem da ce u dr.klubu biti bolja situacija, govorim o Romi iskljucivo...preko glave mi ih je, jos od Pjanicevih prvih minuta u tom klubu.
Vjeciti luzerski klub!
Ljudi mu evo vec 2 godine ne mogu naci rezervu, a ne sad da ga mijenjaju za boljeg hahahha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma u Liverpool sa Salahom na desnoj Maneom na lijevoj pun pogodak. Uz to Klop koji ga fantasticno poznaje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A godine Edinove, a velika plata koju mu daju, ovako zele da pokusaju zaraditi na njemu i napraviti rekonstrukciju tima...vidjet cemo sta ce biti.JavierBosnia je napisao/la:Djeste sta ima da ga Roma proda haahhaahhurem je napisao/la:Navodno je stavljen na transfer listu!
Da hoce vala otici, samo da ne gledam vise ovaj jad od Rome.
Ne kazem da ce u dr.klubu biti bolja situacija, govorim o Romi iskljucivo...preko glave mi ih je, jos od Pjanicevih prvih minuta u tom klubu.
Vjeciti luzerski klub!
Ljudi mu evo vec 2 godine ne mogu naci rezervu, a ne sad da ga mijenjaju za boljeg hahahha
Licno bih volio da ode negdje ako nece dovesti pravo krilo, ovo je postalo patnja za gledati.
@Emir, cisto sumnjam da je Klopp ljubitelj Edina Dzeke...primjetno je da on voli trkace i velike borce, a Edin nije taj tip napadaca. Plus godine.
Nek die gdje bilo,ova Roma je trofac.Fol ganjaju titulu a prodaju 2 OD 4 igraca sto vrjede,a trener iz Sasuola.Zesci supljak OD ekipe,kad dodas Jos Rosija i Florencija sjeb teski.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Navikao na italiju, jezik, zivot, porodica, nece tek tako mijenjati sredinu. I ako bi mijenjao to bi bio Milan vjerovatno.
Roma je u krizi i to je sve, borit ce se za neku 3-4 poziciju i plasman u ligu prvaka.
Sada u februaru imaju jako dobru sansu da prodju i dalje u LP i nema sanse da povjerujem u ovo
Roma je u krizi i to je sve, borit ce se za neku 3-4 poziciju i plasman u ligu prvaka.
Sada u februaru imaju jako dobru sansu da prodju i dalje u LP i nema sanse da povjerujem u ovo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
napoli ga je htio kao zamjenu za higuaina ali nakon njegove katastrofalne prve sezone se nisu usudili, ne vidim zasto sada ne bi pokusali ponovo, ionako nemaju propisnog napadaca osim milika koji jos dugo nece biti onaj igrac od prije povrede, a svi smo vidjeli sta dzeko radi kada ima dva dobra krilna igraca
Zarathustra
Opet prica da ga hoce Milan , ko je sljedeci?
Hajduk pa Željezničar.
samo nek ide bilo gdje za što više para, ako oće u tunguziju nek ide tamo ..... to bi onda mogao biti teren na grbavici!!!
Neki West Ham, Everton, New Castle ili slicna skipa, bilo bi idealno. U top ekipu nece sigurno. Moze kao zamjena, ali ne za platu kakvu bi trazio, niti mislim da on zeli biti zamjena. U svakom slicaju, vidim ga u Engleskoj, tamo jos moze dobiti 6,7 miliona € godisnje.
- MocMahale444
Evander je napisao/la:Neki West Ham, Everton, New Castle ili slicna skipa, bilo bi idealno. U top ekipu nece sigurno. Moze kao zamjena, ali ne za platu kakvu bi trazio, niti mislim da on zeli biti zamjena. U svakom slicaju, vidim ga u Engleskoj, tamo jos moze dobiti 6,7 miliona € godisnje.
Klubovi u krizi, ima on para neka ide odraditi godinu u Hajduku (**** ga on) pa nek se tivra u Zelju
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To su klubovi kojima bi neko kao Edin valjao. Klubovi koji imaju pare i koji nisu bezveze za Edina. Sigurno mu ne bi bilo "ispod casti" igrati tamo. Po meni, takvo sto bi mu bio napredak u odnosu na Romu.MocMahale444 je napisao/la:Evander je napisao/la:Neki West Ham, Everton, New Castle ili slicna skipa, bilo bi idealno. U top ekipu nece sigurno. Moze kao zamjena, ali ne za platu kakvu bi trazio, niti mislim da on zeli biti zamjena. U svakom slicaju, vidim ga u Engleskoj, tamo jos moze dobiti 6,7 miliona € godisnje.
Klubovi u krizi, ima on para neka ide odraditi godinu u Hajduku (**** ga on) pa nek se tivra u Zelju
- MocMahale444
Daj ba kakav napredak moze imati u Evertonu koji tone sve dublje i dublje (9ti)Evander je napisao/la:To su klubovi kojima bi neko kao Edin valjao. Klubovi koji imaju pare i koji nisu bezveze za Edina. Sigurno mu ne bi bilo "ispod casti" igrati tamo. Po meni, takvo sto bi mu bio napredak u odnosu na Romu.MocMahale444 je napisao/la:Evander je napisao/la:Neki West Ham, Everton, New Castle ili slicna skipa, bilo bi idealno. U top ekipu nece sigurno. Moze kao zamjena, ali ne za platu kakvu bi trazio, niti mislim da on zeli biti zamjena. U svakom slicaju, vidim ga u Engleskoj, tamo jos moze dobiti 6,7 miliona € godisnje.
West Ham(11ti) ima slicnog napadaca u Arnautovicu, New castle (15ti).
Nema sanse da pravi napredak u tim godinama s takvim klubovima. Engleska je zavrsena prica. Eno mu Reala brate dragi pa neka Benzemi pokaze ko je babo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Real ako ce dovoditi koga, sigurno nece istrosenog igraca od preko 30 godina. Dovest ce Icardia ili ce istresti 200 miliona Totenhemu.
Ajmo realnosti malo.
Ajmo realnosti malo.
A po cemu su te ekipe bolji izbor od Rome?Evander je napisao/la:Neki West Ham, Everton, New Castle ili slicna skipa, bilo bi idealno. U top ekipu nece sigurno. Moze kao zamjena, ali ne za platu kakvu bi trazio, niti mislim da on zeli biti zamjena. U svakom slicaju, vidim ga u Engleskoj, tamo jos moze dobiti 6,7 miliona € godisnje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Imaju bolju plateznu moc, vecu platu ce tamo moci dobiti i duzi ugovor, sto mu je u ovim godinama sigurno jako bitno. Igraju atraktivniju ligu. Istina, sa njima nece vjerovatno nista osvojiti, ali nece ni sa Romom. Bar ce igrati puno vise zanimljivijih utakmica. Igrat ce pred punim stadionom, a ne kao u Rimu, gdje je pun mozda pet puta godisnje.Pivopija je napisao/la:A po cemu su te ekipe bolji izbor od Rome?Evander je napisao/la:Neki West Ham, Everton, New Castle ili slicna skipa, bilo bi idealno. U top ekipu nece sigurno. Moze kao zamjena, ali ne za platu kakvu bi trazio, niti mislim da on zeli biti zamjena. U svakom slicaju, vidim ga u Engleskoj, tamo jos moze dobiti 6,7 miliona € godisnje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 18 gostiju.