Moderatori/ce: GracanicaAA,Sarmelino
Mancini WroteColonSportski direktor nam pojača konkurente za prvo mjesto na indirektan način. Jedan igrač otišao u Zvijezdu a drugi u Bosnu(Visoko). A sjetih se kada je u ljeto 2016. godine Anđušić napustio Olimpik i otišao ponovo u Sarajevo. To me nije puno iznenadilo jer tada nije bilo novca u klubu. Evo sada ide na posudbu iz Sarajeva u Čelik. U Sarajevu imao relativno malu minutažu. A i sa Lelićem slična situacija. "Poletio" u Sarajevo prošle zime iz Olimpika. I koliko je kompletnih utakmica odigrao u Sarajevu? Ali izgleda je najbitnije fotografisati se sa dresom nekog kluba.
nepostenaliga WroteColonKo ce ga znati. On je prvo menadžer a pa onda sportski direktor. Zbog njega bi Olimpik mogao ostati bez Premijer lige. I.opet igrati federalnu a on uzivati.
Mancini WroteColonKad bi samo znao u kakvom je stanju bio klub prije nego što su novi ljudi došli u klub!?Ogroman finansijski minus a omladinski pogon odavno u rasulu. I nije čudo što su talentovana djeca konstantno odlazila u druge klubove. Za ovih godinu i mjesec dana ljudi su odradili ogroman, posebno sa ovim novim omladinskim pogonom. Jedina šteta što je klub ispao iz Premijer lige BiH, ali da su imali boljeg trenera mogli su ostati u istoj.
vorkapa WroteColonMancini WroteColonKad bi samo znao u kakvom je stanju bio klub prije nego što su novi ljudi došli u klub!?Ogroman finansijski minus a omladinski pogon odavno u rasulu. I nije čudo što su talentovana djeca konstantno odlazila u druge klubove. Za ovih godinu i mjesec dana ljudi su odradili ogroman, posebno sa ovim novim omladinskim pogonom. Jedina šteta što je klub ispao iz Premijer lige BiH, ali da su imali boljeg trenera mogli su ostati u istoj.
Hajde ovako jarane,ja samo zelim biti realan////U kakvom stanju je bio OLIMPIK I dje je igrao dok nije dosao taj Nijaz.Sve pohvale sadasnjim ljudima u klubu,puno su toga napravili,I volio bih da se vrati I tamo u tu PLBiH.Hajde vako,menjao je trenere ali samo u interesu kluba,nije dozvolio da mesetare sa menadzerima,moralo se znat cija je zadnja.A sada mi se cini da sadasnji sp.dir. svojata klub.Covjek je agent,i sta mislis sto je u klubu,,,
Sada ce svi opet pisat ,,,,evo famoznog taksiste pabiza .SAMO SAM REALAN.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.