ljutinar je napisao/la:Kada dođu igrači koji trebaju doći, past ćete na guzicu. A bome i ovi što su do sada došli nisu samo za popunjavanje mjesta ako budu grizli kako treba.![]()
Daj nam jedan ljuti PP
ljutinar je napisao/la:Kada dođu igrači koji trebaju doći, past ćete na guzicu. A bome i ovi što su do sada došli nisu samo za popunjavanje mjesta ako budu grizli kako treba.![]()
Daj posalji molim te. Ko na iglama samljutinar je napisao/la:Kada dođu igrači koji trebaju doći, past ćete na guzicu. A bome i ovi što su do sada došli nisu samo za popunjavanje mjesta ako budu grizli kako treba.![]()
Moze li i mnivolimsiroki je napisao/la:Daj posalji molim te. Ko na iglama samljutinar je napisao/la:Kada dođu igrači koji trebaju doći, past ćete na guzicu. A bome i ovi što su do sada došli nisu samo za popunjavanje mjesta ako budu grizli kako treba.![]()
Vratio se s posudbe a trenutno je ozlijeđen pa ga oni zato nisu htjeli kupiti..96BadBoy je napisao/la:
Moze li netko prevesti ovo![]()
Ja koliko sam skontao,vise nije na posudbi u Hapoelu.
Pp..96BadBoy je napisao/la:Meni se cini da nam dolazi veliko pojacanje u veznom redu
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, Bing [Bot], kogmagie46, Marokanci58 i 14 gostiju.