FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zaxon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zaxon » 12 sep 2010, 17:20

Katastrofa :cry:
Samo Željo!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 12 sep 2010, 17:20

Jeftino primljeni golovi, igrači zabušavaju, uopšte se ne kreću na terenu.Ne može se šetnjom utakmica dobiti
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 12 sep 2010, 17:20

Rob S.S je napisao/la::twisted: :mrgreen: :D :D :mrgreen: :twisted:
AMAR: no comment!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Udarni trans,no coment :mrgreen:
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 12 sep 2010, 17:20

Alipasino je napisao/la:Dokle vise Popovic i Culum.Dokle vise pun mi je **** svega.Da nisu neki guzni haveri sa Osimom ili slicno.
Ovako iskreno nemogu da shvatim kako Popovic i Culum imaju mjesta u nekoj ekipi kakve takve PL :shock:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 12 sep 2010, 17:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Na sta je spalo zeljino navijanje, na ebavanje majke...ccc...hajd sto oni skutori nemaju pojma o navijanju, ali ni vi nista drugo do sada niste osim psovanja...bruka opet
ne rise ti sviju ti, sta bi ti da se **** sa njima, a prije toga nacionalisticke pjesme pjevaju itd.. i znas sam sta je bilo kad ste vi bili dole tako da ne seri bgti, samo im mater mozes i <ebat

LAZAR OUT
MILAN iako ga gotivim drama OUT
Ma znam druze, ali ne treba se spustati na njihov nivo...dostojanstveno do kraja, ovo ipak gleda puno raje, kazem na sta je spala naijacka scena...pogledaj veceras, pa ces znati o cemu ti govorim...totalna suprotnost
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 sep 2010, 17:21

Široki nas trpa nemilice, ljudi nas ubiše...valjda je sad Osim zadovoljniji, nego protiv Leotara...tad smo pokazali "koliko ne znamo" a sad smo valjda pokazali "koliko znamo"...aferim momci, samo možete vi to još bolje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2010, 17:21

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:sta ba lopovi, NE ZNAMO. Imas visoke igrace i dva gola glavom primamo, Lazar? Taj covjek nigdje ne moze igrati da se razumijemo, KLOC, samo takav. Nismo imali izradjene akcije cijelo poluvrijeme, dobro je neko rekao,sad smo opet domacinska ekipa, nadam se ne zadugo, al to je vec cinjenica, bolna.

Amare *ebo te vise LAZAR............gdje su ovi sto se kunu u Lazine igre na gostovanju.............
pa nije lazar stoper ni vezni igrac :D,sta je lazar kriv za 3 gola :D
Zadnja izmjena: nick, dana/u 12 sep 2010, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 12 sep 2010, 17:21

nemojte na Lazara, nije ba on kriv, nego odbrana...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 sep 2010, 17:22

Gluho i daleko bilo!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 12 sep 2010, 17:22

bas je supak ovaj Istuk,jos ne pokazuje da se stane sa trpanjem :D

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 12 sep 2010, 17:22

ja zivotom svojim garantujem,da bi zeljo bio 50 posto bolja ekipa kada ne bi igrao culum.pa takvu neinteligenciju i takvu neagresivnost i sporost u zivotu nisam vidio.on treba da presjeca napade protivnika,a on ostavlja toliko prostora,pokvari svaku akciju naseg tima.isto tako dosta ba i ovog sehica vise.pa svako ko se i malo razumije u fudbal skontace,da se onako zivi zid nikad ne postavlja.lopta stoji na 17 metara od gola sa lijeve strane i umjesto da zivi zid stavlja na lijeu stranu,on idiot postavlja ga desno i ostavlja prostor za direktan sut.on ce odbranit,i silic mu zabija gol u njegov ugao ,koji glupan boze dragi.
VOLIM TE ŽELJO

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 12 sep 2010, 17:22

Fali Višća
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 12 sep 2010, 17:23

sad serite? A sta trebamo, da ih hvalimo, Lazar i Milan na jedno duze hladjenje definitivno, nije u pitanju samo ova tekma, neg niz utakmica. Za poluvrijeme ne napraviti apsolutno nista je sramotno, pa vi kako hocete.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2010, 17:23

mamaSmurf je napisao/la:Jeftino primljeni golovi, igrači zabušavaju, uopšte se ne kreću na terenu.Ne može se šetnjom utakmica dobiti
39 minut ako ste primjetili culum izgubi loptu i samo lagano trckara nece ni da se bori ni da je vrati i nista, valjda je to aktuelni sampion, a i mi smo kreteni ba, nalozimo se na izjave da ce ostat neporazeni itd.. nalozimo se na 8 golova yebenom leotaru koji ni dresove svoje nije ponio cccccccc

a za giganta, znam da ne bi trebalo al jbg ne mogu ja uticati odavde na ono dole sto se desava, i vi bi ste isto tako reagovali na te provokacije, rek'o sam ti gore samo im mater mozes yebat nista vise, seljadija se skupi i mars na tekmu :S
Za zivot cijeli!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 12 sep 2010, 17:24

sreca neka pa ne odoh,hvala Bogu iz vise razloga...jadno je to da se navijaci pustaju tek krajem prvog poluvremena bijedno,porazili su nas culum,mesic,markovicnapad colic i lazar no comment,samo tako igrajte i samo se tako borite za dres,svaka vam cast,kerla hiljadu puta bolji igrac od mesica,a glupog desnog beka za dvije sezone ne mozemo kupiti pa sta smo onda mi kakav klub smo,sta ustvari hocemo,neka nasa realnost trenutna,treba nam jedan dobar samar poslije hapoela da konacno zujo nesto mozda i uradi sto se tice kluba,sve je spalo na amara,i ti gigantu neomj molim te te pricati nista vidio si kad su usli navijaci i to nisu ni usli svi

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 12 sep 2010, 17:25

Razvaljotka

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 12 sep 2010, 17:25

Neprilagodjen je napisao/la:bas je supak ovaj Istuk,jos ne pokazuje da se stane sa trpanjem :D

:mrgreen: :mrgreen:

slika

Uploaded with Free Image Hosting
Zadnja izmjena: nemanja, dana/u 12 sep 2010, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2010, 17:25

nemanja je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:bas je supak ovaj Istuk,jos ne pokazuje da se stane sa trpanjem :D

:mrgreen: :mrgreen:
napusite se vi njegovog qrca kad ga toliko volite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 sep 2010, 17:26

vjeran1987 je napisao/la:sreca neka pa ne odoh,hvala Bogu iz vise razloga...jadno je to da se navijaci pustaju tek krajem prvog poluvremena bijedno,porazili su nas culum,mesic,markovicnapad colic i lazar no comment,samo tako igrajte i samo se tako borite za dres,svaka vam cast,kerla hiljadu puta bolji igrac od mesica,a glupog desnog beka za dvije sezone ne mozemo kupiti pa sta smo onda mi kakav klub smo,sta ustvari hocemo,neka nasa realnost trenutna,treba nam jedan dobar samar poslije hapoela da konacno zujo nesto mozda i uradi sto se tice kluba,sve je spalo na amara,i ti gigantu neomj molim te te pricati nista vidio si kad su usli navijaci i to nisu ni usli svi
Za koji go je kriv Markovic?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 12 sep 2010, 17:26

FALI NAM NAVIJACE, TO JE TO. NEMA NAVIJACA NEMA IGRA, TAKAV JE ZELJO.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.