FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Admine piše svak kako hoće,podjebavaju nas ti ne reaguješ
Zaključaj temu !
Zaključaj temu !
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
Nije ni cudo sto ova tema ima preko 2300 stranica, najmanje 1000 su ispisali razni upsovi, nemanje i slicni...
Slabo, slabo i slabo, izraz lica Amara Osima najbolje govori, vjerujem da ce se stucat raznim materama Zeljinih igraca u narednih 10-ak minuta kadak Amar pocne grmit na njih... Da Kerla nije toliko glup da napravi ono sto je napravio, sad bi sigurno igrao, a koliko je dobar najbolje je pokazao u Tuzli, tu sam utakmicu gledao i uvjerio se da je neprelazan, sto se ne moze reci za Mesica i ostale... Culum izvanredno los, Lazo standardno los, sta ja znam, valjda nemamo boljih od njih, zna Amar bolje od nas cime raspolaze ili ne raspolaze... Zeba je mogao malo pokazati svog fudbalskog umijeca kao protiv Leotara, danas ne moze napraviti konkretnog pasa... nadam se da nas ocekuje barem malo bolje drugo poluvrijeme...
Slabo, slabo i slabo, izraz lica Amara Osima najbolje govori, vjerujem da ce se stucat raznim materama Zeljinih igraca u narednih 10-ak minuta kadak Amar pocne grmit na njih... Da Kerla nije toliko glup da napravi ono sto je napravio, sad bi sigurno igrao, a koliko je dobar najbolje je pokazao u Tuzli, tu sam utakmicu gledao i uvjerio se da je neprelazan, sto se ne moze reci za Mesica i ostale... Culum izvanredno los, Lazo standardno los, sta ja znam, valjda nemamo boljih od njih, zna Amar bolje od nas cime raspolaze ili ne raspolaze... Zeba je mogao malo pokazati svog fudbalskog umijeca kao protiv Leotara, danas ne moze napraviti konkretnog pasa... nadam se da nas ocekuje barem malo bolje drugo poluvrijeme...

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 12 sep 2010, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
ma slabo brate,odbrana suplja, lose postavljen zivi zid, u prekidima kriza gubimo se, napad katastrofa...sta reci...
Zadnja izmjena: amer_zeljoo, dana/u 12 sep 2010, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam za Mešića, ali znam šta sam vidio kod trecega gola...Široki povukao kontru po lijevoj strani, Bogičeviću je pobjegao igrac (jer je brži od njega) na drugu stativu, centaršut, Jadranko kasni i to je naravno gol sa 2 metra...liku je preostalo samo da zakuca loptu u gol.vjeran1987 je napisao/la:sreca neka pa ne odoh,hvala Bogu iz vise razloga...jadno je to da se navijaci pustaju tek krajem prvog poluvremena bijedno,porazili su nas culum,mesic,markovicnapad colic i lazar no comment,samo tako igrajte i samo se tako borite za dres,svaka vam cast,kerla hiljadu puta bolji igrac od mesica,a glupog desnog beka za dvije sezone ne mozemo kupiti pa sta smo onda mi kakav klub smo,sta ustvari hocemo,neka nasa realnost trenutna,treba nam jedan dobar samar poslije hapoela da konacno zujo nesto mozda i uradi sto se tice kluba,sve je spalo na amara,i ti gigantu neomj molim te te pricati nista vidio si kad su usli navijaci i to nisu ni usli svi
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda za treci, ova zadnja kontra po njegovoj strani silic centarsut, roskam golStole iz Bora je napisao/la:Za koji go je kriv Markovic?vjeran1987 je napisao/la:sreca neka pa ne odoh,hvala Bogu iz vise razloga...jadno je to da se navijaci pustaju tek krajem prvog poluvremena bijedno,porazili su nas culum,mesic,markovicnapad colic i lazar no comment,samo tako igrajte i samo se tako borite za dres,svaka vam cast,kerla hiljadu puta bolji igrac od mesica,a glupog desnog beka za dvije sezone ne mozemo kupiti pa sta smo onda mi kakav klub smo,sta ustvari hocemo,neka nasa realnost trenutna,treba nam jedan dobar samar poslije hapoela da konacno zujo nesto mozda i uradi sto se tice kluba,sve je spalo na amara,i ti gigantu neomj molim te te pricati nista vidio si kad su usli navijaci i to nisu ni usli svi
Za zivot cijeli!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Imali smo navijace u Travniku i Tuzli ..AdisManiacZ je napisao/la:FALI NAM NAVIJACE, TO JE TO. NEMA NAVIJACA NEMA IGRA, TAKAV JE ZELJO.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ovaj markovic je dobar igrac,pa za radovanvica je igracina.realno u ovom zelji najveci promasaji su culum,mesic,sehic i popovic,mada ni beslija danas nije daleko od njih.sramota je kako oni gube utakmice.Stole iz Bora je napisao/la:Za koji go je kriv Markovic?vjeran1987 je napisao/la:sreca neka pa ne odoh,hvala Bogu iz vise razloga...jadno je to da se navijaci pustaju tek krajem prvog poluvremena bijedno,porazili su nas culum,mesic,markovicnapad colic i lazar no comment,samo tako igrajte i samo se tako borite za dres,svaka vam cast,kerla hiljadu puta bolji igrac od mesica,a glupog desnog beka za dvije sezone ne mozemo kupiti pa sta smo onda mi kakav klub smo,sta ustvari hocemo,neka nasa realnost trenutna,treba nam jedan dobar samar poslije hapoela da konacno zujo nesto mozda i uradi sto se tice kluba,sve je spalo na amara,i ti gigantu neomj molim te te pricati nista vidio si kad su usli navijaci i to nisu ni usli svi
VOLIM TE ŽELJO
Već viđeno uhodano šiljenje....
70 sekunda, faul za Široki na 18 metara...
Jasno ko dan...
Vi što psujete Amaru, trebali ste otići u Š.B. pa se tamo pravit mangupi...
70 sekunda, faul za Široki na 18 metara...
Jasno ko dan...
Vi što psujete Amaru, trebali ste otići u Š.B. pa se tamo pravit mangupi...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Sad ćemo mi 4 dati
Nadam se da će Bajro haubica ući. Zeba nije zamjena za Bekrića. Amare molim te mjenjaj nešto!Ćulumu se klub treba zahvaliti, također i Popoviću. Nažalost neki ne mogu da shvate da je Kerla naš najbolji igrač i treba da igra bez obzira na sve.

FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
1. ukrali trans Robijasima 2. popit ce batine zbog transa 3. siroki u ulozi hapoela sta reci JADNO I ZALOSNO
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jel' Željezničar poveo golmana u Široki???

Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
- themaniaks
- Kontakt:
ne odgovarajte na provokacije...pod hitno kerlu u prvih 11
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
4. neka vam je sa srecom u Cvajti zajedno za Ibrakovićem 6. zamolite fino i ponizno pa možda vam i vratimo udarni trans grupe,a ne neke djecije prijetnje batinama preko foruma.robijas4ever je napisao/la:1. ukrali trans Robijasima 2. popit ce batine zbog transa 3. siroki u ulozi hapoela sta reci JADNO I ZALOSNO
P.S. evo ulaze dva Srđana, Savić i Stanić u igri.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Hahahaha, jesi to zajeban?robijas4ever je napisao/la:1. ukrali trans Robijasima 2. popit ce batine zbog transa 3. siroki u ulozi hapoela sta reci JADNO I ZALOSNO

- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Kako mi se cini upravo se pjeva nova pjesma u sirokom ..
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
Samo pametni i pokusati zadrzati ovaj rezultat.
-
- Kontakt:
po meni je kriv za dva gola po njegovoj strani gubi stize izbaci u korner nema ga nidje,mesic ono bi pretrcala moja nana
nema veze.. mozda i ocekivan poraz... masina jos uvjek nije krenula ali kad krene nece stati
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11, tiagofaria25 i 54 gosta.