Idi spavaj, ako hoces sutra da citas kako je zabio 20+ poena._dreamer_ je napisao/la:posra se u pola minute u ono dobro sto je uradio u prvoj
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
evo vec vagamkobe24 je napisao/la:Idi spavaj, ako hoces sutra da citas kako je zabio 20+ poena._dreamer_ je napisao/la:posra se u pola minute u ono dobro sto je uradio u prvoj
edit:
tako, polako, imas snagu, izgradi poziciju
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
dragi nurkicu..hrpa sranja u jednoj minuti..
ovaj lillard skim sve igra, dobro im da ista sutati..trebao bi svaki napad sam igrati...mozda 5-6 lopti da nurkicu da:-)
ovaj lillard skim sve igra, dobro im da ista sutati..trebao bi svaki napad sam igrati...mozda 5-6 lopti da nurkicu da:-)
-
RealnoGledano
- Kontakt:
kako me ovaj Vonli podsjeca na Redzu dok je igro u Bruklinu
otima covjek Dame-u loptu iz ruku da zabiljezi skok
- Sir Oliver
- Kontakt:
Hahahahababino je napisao/la:dragi nurkicu..hrpa sranja u jednoj minuti..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aminu je jos ludjiRealnoGledano je napisao/la:kako me ovaj Vonli podsjeca na Redzu dok je igro u Bruklinu
a idi ba u pm, airball.
usra covjek zaredom tri napada, meni bi sjedio na klupi do kraja utakmice. goni ga u pm. sretno momci u ostatku gledanja tekme.
usra covjek zaredom tri napada, meni bi sjedio na klupi do kraja utakmice. goni ga u pm. sretno momci u ostatku gledanja tekme.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 26 nov 2017, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma bjezi, qarina od tima. Da nema Damiana, bili bi lotteri ekipa.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Katastrofalna druga cetvrtina. Amaterski je djelovao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Sir Oliver
- Kontakt:
Jusuf Nurkić
Kud zuri u krasni k, polako jbt ...
... ovo namjerno radi samo da nas nervira ...
... ovo namjerno radi samo da nas nervira ...
Zadnja izmjena: Sir Oliver, dana/u 26 nov 2017, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
covjece kako je moguce 4 napada usrati u 1 min igre...ne bi on meni minute odigro vise da je jordan himself:-)
jao majko
dolazi na svoj prosjek suta
, odlicno krenuo al onda pocinje forsirat i
Uzima teske suteve u pm.
Prelosa 2/4 dosta promasaja i glupih suteva
Takodjer dosta promasenih otvorenih trica Portlanda
Takodjer dosta promasenih otvorenih trica Portlanda
Forsira ga bas Lillard ocito ni on ne vjeruje ostatku ekipe
-
RealnoGledano
- Kontakt:
samo me zanima ko mu je napunio glavu glupostima da je dobar mid-range shoter pa uzima ovoliko suteva sa distance
alo momak.ako ti proslijede "vruc krompir" ne moras ti bit taj idiot koji ce ga "jest" proslijedi ga i ti,ne budi lud
alo momak.ako ti proslijede "vruc krompir" ne moras ti bit taj idiot koji ce ga "jest" proslijedi ga i ti,ne budi lud
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, farenhajt i 21 gost.