Esport je napisao/la:U koliko je tačno utakmicazlo87 je napisao/la:ima li šanse da budemo na citytv danas? ili stream na ss ili **?
14h
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Esport je napisao/la:U koliko je tačno utakmicazlo87 je napisao/la:ima li šanse da budemo na citytv danas? ili stream na ss ili **?
Prica raja na forumuEsport je napisao/la:Akko je istina da su ga tražili Rumuni, a mi odbili, otkud sada ova priča. Ja koliko vidin nema nikakve zvanične informacijezagorski je napisao/la:Sa Mićom bi trebalo pokusati da ga posalju na posudbu negdje,nesto slicno kao sa Hebibovicem,mozda se davranise. steta bi bilo da ga pustimo skroz.
Odakle vam to da Mico nije dole? Momak je sa ekipom, trenira, sve ok.zagorski je napisao/la:Prica raja na forumuEsport je napisao/la:Akko je istina da su ga tražili Rumuni, a mi odbili, otkud sada ova priča. Ja koliko vidin nema nikakve zvanične informacijezagorski je napisao/la:Sa Mićom bi trebalo pokusati da ga posalju na posudbu negdje,nesto slicno kao sa Hebibovicem,mozda se davranise. steta bi bilo da ga pustimo skroz.
a koliko vidim nije sa ekipom u Citluku.
Nemam pojma iskreno za nove igrace, nego jucer se cuo sa drugom koji je dole sa ekipom i ja citajuci forum kazem sta to Mice nema, jesu ga sutnuli, on mi posla sliku s njim dole, kaze tu je trenira, odakle ti to uopste. Pitao sam i za Halilovica i Sofranca, kaze ok djeluju za sad ali utakmica je mjerilo pa cemo vidjetizagorski je napisao/la:Super ako je tako![]()
Zna li se ista hoce li biti jos novih igraca?
Istog sam misljenja.pasica je napisao/la:Obavezno Saidu produziti ugovor. Bez zayebancije. Bio sam protivnik njegovog dolaska, al kad vidim na sta bacamo pare i kako poslujemo, pa daj onda Saidu kes i nek jede kolace. Lakse mi je nego da gledam ove Halilovice.
f0rest1946 je napisao/la:Sastav: Pavlovic, Hodzic, Mujakic, Sofranac, Hebibovic, Mustafic, Stanojevic, Saric, Rahmanovic, Husejinovic i Ahmetovic.
Ja mislim da ce Hodzic LB a Hebib desno..BordoSarajevo je napisao/la:Hmmm, ko je ovdje lijevi bek, nije valjda Hebib?
Zna li se jel ozbiljna povreda Mihojevića?
I jel ima prenos na citytv?
Vidjecemo ih danas na djelu,valjda ima hljeba u njimaReufHerco je napisao/la:Nemam pojma iskreno za nove igrace, nego jucer se cuo sa drugom koji je dole sa ekipom i ja citajuci forum kazem sta to Mice nema, jesu ga sutnuli, on mi posla sliku s njim dole, kaze tu je trenira, odakle ti to uopste. Pitao sam i za Halilovica i Sofranca, kaze ok djeluju za sad ali utakmica je mjerilo pa cemo vidjetizagorski je napisao/la:Super ako je tako![]()
Zna li se ista hoce li biti jos novih igraca?
Navodno nije trebo bi za par dana vratit se treningu, al trenutno nr moze stati na noguBordoSarajevo je napisao/la:Hmmm, ko je ovdje lijevi bek, nije valjda Hebib?
Zna li se jel ozbiljna povreda Mihojevića?
I jel ima prenos na citytv?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Perotti i 20 gostiju.