pa ljudi su otsli na utakmicu haha,nema njih sad na forumu.drop je napisao/la:Nemaju kad pitari da primjete toMoSa LjoŽe je napisao/la:Ma Osim je rekao da je utakmica riješena.
aa niko da pohvali od strane manijaka Skandiranje imena nedavnog poginulog Vedrana Puljića !oni sad slave i uživaju u golovima Širokog
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ŽELJO
MoSa LjoŽe je napisao/la:Ma Osim je rekao da je utakmica riješena.
aa niko da pohvali od strane manijaka Skandiranje imena nedavnog poginulog Vedrana Puljića !
Mene ste odusevili skandiranjem VEDRANOVOG imena i volio bi sad da izvucete sto bolji rezultat!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a imaju kad primjetiti ono drugo, valjda znas o cemu pricam cccccdrop je napisao/la:Nemaju kad pitari da primjete toMoSa LjoŽe je napisao/la:Ma Osim je rekao da je utakmica riješena.
aa niko da pohvali od strane manijaka Skandiranje imena nedavnog poginulog Vedrana Puljića !oni sad slave i uživaju u golovima Širokog
Za zivot cijeli!
sad će Ištuk pokazati svojim igračima da stanu i da ne daju više golova
Pa jebote saban nama Olimpik bjezi 4-5 bodova.Halo kako to.Pa njih mi maznemo prvo kolo i nakon toga evo 3 pusiona u gostima.Sad ce razvalit Rudara.Ove godine garant osvajamo kup jer smo postali izgleda zesci domacini.
ma ovaj poraz je dobro dosao,jer se iskreno nadam da je ovo oprostajna utakmica culuma,i da cemo bez njega izgledati iole kao ozbiljnija ekipa u narednim mecevima.
VOLIM TE ŽELJO
Moramo pod hitno nesto mjenjat
Uprava napolje hahahah malo sale u ovim teskim vremenima
Ja nemam vise tolerancije za lazara,trpio sam ga i vise nego dovoljno
Uprava napolje hahahah malo sale u ovim teskim vremenima

Ja nemam vise tolerancije za lazara,trpio sam ga i vise nego dovoljno
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Visca ulazi 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bravo odbrana igraj se ti, igraj sad cemo mi primit jos jedan, mutavci jedni
Vađenjem Šilića Ištuk zatvara utakmicu
- alan ford 26
- Kontakt:
Sad je ocito stvarno da imamo dosta limitiranih igraca koji jednostavno ne znaju i nisu oni krivi, al sta cemo, sve u svemu jako lose Za nadat se da cemo popraviti igru na gostovanjima, igrati a ne na "ho ruk", bez Laze i Culuma naravno, nemam nista protiv tih momaka, svima su nama oni dragi ali brate ne znaju, usporavaju igru, i ne trce uopce
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Jel' sad vako bilo
Manijaci: Željoo
Skripari: Na kura.c
Manijaci: Željo
Skripari: Na ku.rac
Manijaci: ŠIROKI
Skripari: NA KURA.C
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
- Jesam ša'e
- Kontakt:
hahah jeste, joj sto ih isfuraseMoSa LjoŽe je napisao/la:Jel' sad vako bilo

MoSa LjoŽe je napisao/la:Jel' sad vako bilo

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ode obraz
manjaci giganti... bodre svoj klub i kad gubi do kraja...
ovi satro navijaci vise spominju balije i sarajevo nego svoj klub.... tor je cudo...
ivo majstore...!!!
ovi satro navijaci vise spominju balije i sarajevo nego svoj klub.... tor je cudo...
ivo majstore...!!!
koliko god da sam razocaran igrom i rezultatom,svjestan sam i donekle da imamo par igraca koji su limitirani i ograniceni i nadam se da se to konacno uvidjelo,moram istaci jednu stvar.
nevjerovatno sam ponosan na nase navijace.gubiti 3-0 i skandirati ime vedrana puljica,navijaca najljuceg rivala pri svom onom bijesu zbog rezultata,pokazati tako dostojanstvo moze samo sarajevska prava raja.ovo je odgovor svim ovim idiotima koji su proteklih mjesec dva,stvarali takve tenzije koje su dovodile nemilih dogadjaja.svaka vam cast momci,pokazali ste papcima ko ste i sta ste i kako se voli svoj klub i postuju tudje svetinje.jos jednom svaka cast manijaci.
nevjerovatno sam ponosan na nase navijace.gubiti 3-0 i skandirati ime vedrana puljica,navijaca najljuceg rivala pri svom onom bijesu zbog rezultata,pokazati tako dostojanstvo moze samo sarajevska prava raja.ovo je odgovor svim ovim idiotima koji su proteklih mjesec dva,stvarali takve tenzije koje su dovodile nemilih dogadjaja.svaka vam cast momci,pokazali ste papcima ko ste i sta ste i kako se voli svoj klub i postuju tudje svetinje.jos jednom svaka cast manijaci.
Zadnja izmjena: jordan 23, dana/u 12 sep 2010, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ŽELJO
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Tužan zbog poraza,al' bar se nadam da će sarajevo večeras kiksati ! 

LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Žao mi Bogicevica 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PeppermintSA i 7 gostiju.