Nemam namjeru polemizirati sa likom koji po vlastitom navodjenju priznaje pljuvanje suparnickih igraca, vrijedjanje i prosipa nekakvu silu na forumu il zal sto nismo krenuli ( ti bi stao, a i dvorana iza tebe

), zalostan si vise nego smijesan. Nazestila se atmosfera nakon godina prosjecnosti (nista novo i neobicno, uvijek netko drugi iskoci svake godine i nalozi se na Široki ili Bosnu, to je sasvim logicno i normalno, ocekujem da ces u iducim upisima ovdje il drugdje i to koristiti kao referencu za nase ''kurcenje'') kao da je rijec o najvecem neprijatelju (doduse to je razumljivo, hercegovacka prepucavanja, Posusje, Grude, Capljina, Zrinjski, Široki, itd., vise se medjusobno naloze nego na bilo koji drugi klub, sredinu, cinjenica), a pola dvorane u cijelom ludilu ''zaboravi'' osnove kosarkaske igre nego eto po defaultu se zali, psuj, pljuj, sta god mozes, a ta momcad na kraju opet suvereno ode do naslova. No eto, ti znas bolje.
To sto ti fantaziras o klubu koji je ''izmislio kosarku za Široki' (inace najtrofejnijeg kluba u ovoj drzavi, da, sta je pogresno i lose u tome, nikakvo kurcenje, cinjenica, kao sto kazes da je Bosna prvak Europe bila, cinjenica, tko ce im to oduzeti, tko ce ih pitati jel ih sustav drzao, grad, ciji novac, koji igraci - cinjenica)', iako mu rezultati i uspjesi to ne sugeriraju, pa razloge trazis u povlacenju nekakvih financija i ''namaknuca para'' kao da je to uzrok nekakvog stanja u Capljini ili drugdje, pogotovo s obzirom da doticni nema pojma koji ljudi drze taj klub i o kakvim je sportskim i ljudskim velicinama, da ne kazem mazohistima, rijec, o kojima samo rijeci hvale se mogu naci, pa i od najljucih rivala (a bez uvrede al vi to ni po cemu niste, pa ti opet pricaj koliko hoces o ''furanju'', ''kurcenju'') pa se potom vadi na ''unistavanje ostalih klubova koji nesto naprave'', sto je ponovna besmislica, zavist i ljubomora jer je rijec o sredinama istovjetnih uvjeta i velicine.
Ja cu tebe ''podsjetiti'' da je Široki osvajao naslov BiH, a dvorane fakticki jos nije imao. Al, valjda je i to sve na stetu Capljine i koga sve ne.
Blago njemu sto je on iskompleksiran u vezi Brkica, cudi me da ne spomenu Galica, valjda je i on sin Capljine. O cemu pricas? I Širokom i Capljini je sudjeno da egzistiraju kvalitetnim radom u mladim kategorijama i izbacivanju talenata, to sto mi egzistiramo na visem nivou je plod vece organizacije, sposobnosti, kapitala, a sta ste vi za koga ''izmislili'' bojim se postoji samo u tvojoj glavi.
No, da zavrsim, u konacnici cu podsjetiti doticnog s kojim klubom je upravo njegova Capljina odigrala svoju
prvu utakmicu. Da, sa tim istim Širokim za kojeg su ''izmislili kosarku'', i ciji su, ironicno, redoviti gosti i uzvanici na brojnim utakmicama, pa tako i u finalu kosarkog prvenstva u kojem kontekstu je bio tvoj ''odgovor'', da ne govorim pri pobjedama protiv brojnih iznimno jakih protivnika u NLB ligi i drugdje, za koje je Capljina takodjer vec dugi niz godina izmislila kosarku po pacenickoj logici realnog covjeka povise ovog posta.
To sve da kvare pojedinci zalosni i isfrustrirani iako su svi na ovoj temi izrazili potporu i srecu jos jednom hrvatskom klubu (kao sto i danas zele), ali naravno istaknuli i negativne stvari koje su dio bilo kojeg drustva i one koje nemaju veze sa logikom, ha mozes si misliti, bog te blagoslovio sto bi se reklo, zivi u svom svijetu deluzija, jako bitno i relevantno inace ti je takvo misljenje u svijetu.
Don't bother, nisi kapacitet da realno i normalno raspravljas o stvarima, imam dovoljno zadojenika i ovdje, ne treba mi jos jedan i iz Capljine, pogotovo ne s obzirom koliko prijatelja i istinskih poznavatelja kosarke tu imam i koje redovito vidjam na Pecari, plus sto su gosti u klubu navijaca redovito, a i radi takvih da se kvare odnosi gradova i navijaca kluba i grada koji je meni drag i zelim mu sve najbolje? Mpff. Zdra'o, prosipaj te fore drugdje.
...Život za Široki...