Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
brate upravu si nismo mi hairlija i onaj elektricar.ne treba to raditi.drug je napisao/la:nemotje kenjat i ne javljajte sa na njihovoj temi kad gube. Nismo isti. To je njima svojstveno kad igramo sa Hapoelom i prodjemo bolje nego oni protiv Basela. Njihov klub, njihovi rezultati.
Kakav im penal sivra sudija, malo je reci smjesno, ali ima pravde na ovom svijetu koliko tolikoibrakadabra je napisao/la:Znaci opet nacionalni kljuc ,borac prvak ove godine
Navijac sam sarajeva,ali drago mi je da je promasio.Ne treba nam ovakav gol.semy-kkb je napisao/la:Pa jos vam poklone penal i opet nemozete dati gol, ccc!
Vidis prijatelju.Da sam ja pucao penal mogao bi ti reci jeli namjerno ili nije.Za to ces morati pitati onog ko je pucao.Ja samo kazem da ne zelim pobjedu na ovakav nacin.semy-kkb je napisao/la:Eh to volim, ono stvarno nije penal i nebi bilo fer dati gol, sad ce ispasti da ste namjerno fulili jer nebi bilo ferBerberovic je napisao/la:Navijac sam sarajeva,ali drago mi je da je promasio.Ne treba nam ovakav gol.semy-kkb je napisao/la:Pa jos vam poklone penal i opet nemozete dati gol, ccc!
Ma jok, Sejo Bukva je zasmetao prilkom udarca.semy-kkb je napisao/la:Eh to volim, ono stvarno nije penal i nebi bilo fer dati gol, sad ce ispasti da ste namjerno fulili jer nebi bilo ferBerberovic je napisao/la:Navijac sam sarajeva,ali drago mi je da je promasio.Ne treba nam ovakav gol.semy-kkb je napisao/la:Pa jos vam poklone penal i opet nemozete dati gol, ccc!
da uvedemo trube ko kitaritenk je napisao/la:hahaha kakve su ovo trube
Trenutno korisnika/ca: boki86, JavierBosnia, nedimmmm1337, Varijantas8 i 79 gostiju.