master44 je napisao/la:Ne volim govoriti protiv igraca i uprave ali sada moram. Mesic jednostavno katastrofalan, Kerla je za njeg izmislio skok igru i znam sta je uradio ali on mora igrati. Markovic kriv za jedan gol ali ne bih rekao da je rjesenje za lijevu stranu. Radovanovic na lijevom beku - ovo mi jednostavno nije jasno. Ovdje da je umjesto Popovica Drogba ne bi dao gol, kad nema upotrebljive lopte. Colic,Beslija,Zeba i Stanic solidni. Eh sad ono sto mi ne ide u glavu - Sirokom Brijegu je sponzor SARAJEVSKI KISELJAK i hiljadu jos nekakvih naljepljenih na dresu al ovaj mi je upao u oci pa zar nije logicnije da je uprava ih pokusala ubijediti da nama budu al eto. Ne znam dokle ce Amar ovo trpiti al jednostavno ne ide. Umjesto da napredujemo mi stagniramo ili na moju zalost nazadujemo. Nije samo zbog ove utakmice , jesmo pobijedili Leotar al prvenstvo se ne uzima na njemu i to na domacem terenu. Valjda ce se sta promijeniti i neko uloziti pare u klub pa da dovede prave igrace i sponzore kao sto nam je bilo obecano jer ne moze Amar sve sam pa nije covjek zaduzen i za to pored sve dobre volje koju ima.
Druže svaki normalni navijač kluba sa grbavice je znao da će Željezničar teško osvojiti bod' u Širokom jer je Široki jednostavno predobra momčad,dosta njih je u euforiji kao prošle godine gdje smo svaki klub rušili..Pa su najavljivali poslije pobjede od 8:0 da ćemo razvaliti Široki na Pecari...Rad u klubu je očajan,Meščini Žujo se nakrao para (Dok je radio i trudio se dobijao je pare) sad ni para ni rezultata ..Nemamo glavnog sponozora,Valjda FDS daje najviše para pa na dresovima piše CODE ... Sramota !