Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2010, 16:37

imal odbrane ikako?? :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 sep 2010, 16:39

Ted Mosby je napisao/la:Samo za kratko 2:2, odmah Juve zabija. Quagliarella će biti pravo pojačanje
ako je quagliarella pravo pojacanje ja sam za njega ronaldo pa ono sto je on pogodio i sljep bi dao jednostavno on nije klasa napadac jednim potezom rijesi utakmicu mislim da je najgluplji potez ove uprave juvea qoagliarella :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 sep 2010, 16:46

Admir_Sa je napisao/la:imal odbrane ikako?? :evil: :evil: :evil: :evil:
Nema slika Cuj ovog Quagliarella pravo pojecanje :mrgreen:
Evo Giovanico zabijo pocasni gol za Parmu ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 sep 2010, 17:12

pricajte sta hocete, koliko je samo Quaglia lopti primio i davao, driblao.. oprisran komentar sam ostavio na temi Serie A

bolje izgubiti i igrati odlicno, nego pobjediti a igrati kao siroca (prosla sezona 92% pobjeda)..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 sep 2010, 17:15

moze li mi neko reci zasto se brisu moji postovi jer nisam nikog vrijedao ili psovao nego kritikovao :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 17:18

moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
zar oni smiju i iz zaleđa igrati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 sep 2010, 17:23

tony-mortale je napisao/la:moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
zato sto je Agnelli ponovo na celu, ako te bas zanima.. 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 17:26

Italia je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
zato sto je Agnelli ponovo na celu, ako te bas zanima.. 8-)
ok, znači to je to, ove godine idete znači u LP, taman vam tih 10-ak bodova treba što će vam navući.
omda se kontra puca, samo skrećem pažnju da su bila 2 neregularna gola, ništa zlonamjerno, jel sudija vidio ili nije, namjerno nenamjerno ko će ga znati ali činjenica je da nisu regularni

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 sep 2010, 17:43

Evo realno, bili su offside-i, ali brate stvarno je tesko bilo vidjeti za pomocnog, posebno kod drugog gola nije se nista moglo vidjeti. A da nisu bili offside-i, jesu tu nema dileme.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 sep 2010, 17:46

Sto se tice danjasnje tekme i igre. Izgledalo je i nekako u drugom poluvremenu, ali nije to dobro. Opet smo nekako ukoceni, napad nam je katstrofalan. Neefikasni skroz. To ce nam biti boljka ove sezone izgleda, neefikasnost i cesto i lako gubljenje lopti na sredini.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 17:50

Adinjo je napisao/la:

Evo realno, bili su offside-i, ali brate stvarno je tesko bilo vidjeti za pomocnog, posebno kod drugog gola nije se nista moglo vidjeti. A da nisu bili offside-i, jesu tu nema dileme.
ma znam nisam ja ni rekao da je namjerno, a da mrzim juve ili nešto sl. nebi ga gledao na lošem streamu, al kažem ima ljudi koji bi da je bilo obrnuto već pričali o kupljenim sudijama i sl.
desi se pogotovo ovaj drugi slučaj nije ni pola metra nema šanse da to sudija sa 100% sigurnošću vidi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2010, 17:59

Dobar je Juve za razliku od prosle sezone. Napad je izuzetno kreativa, pogotovo sa Pepeom koji je bio odlican, narocito u drugom poluvremenu. Odbrana je dosta porozna. Motta nije za Juventusa, lik je totalno izgubljen.

Sta reci za Srbina? U mnogome je ubrzao igru, sto naravno samo moze pozitivne rezultate donijeti. I da, neodoljivo podsjeca na Nedveda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 sep 2010, 18:19

Omerbavarac je napisao/la:Dobar je Juve za razliku od prosle sezone. Napad je izuzetno kreativa, pogotovo sa Pepeom koji je bio odlican, narocito u drugom poluvremenu. Odbrana je dosta porozna. Motta nije za Juventusa, lik je totalno izgubljen.

Sta reci za Srbina? U mnogome je ubrzao igru, sto naravno samo moze pozitivne rezultate donijeti. I da, neodoljivo podsjeca na Nedveda.
uvijek si imao pametne komentare :)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 12 sep 2010, 19:35

osrednji klub :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 sep 2010, 22:57

Sami smo sebe kaznili i dozvolili ovo...kod 2-1 krasic sam na golmana izlazi i fula,u tim trenucima smo imali potpunu terensku inicijativu i trebali smo zabit jos jedan gol i rijesit tekmu.

Primjetan je neki napredak u igri,pogotovo dobar dio drugog poluvremena gdje smo bili dosta konkretni i opasni.Krasic najbolji,steta sto nije zabio gol...odbrana nazalost opet po starom,jeftino smo golove primili kada su igraci ostajali sami na sutu nakon lijepih akcija.

Steta za 3 boda al eto,tek je pocelo,zaostatak nije veliki pa cemo vidjeti,mozda nesto i bude.

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 sep 2010, 10:36

Hercules je u drugom kolu španske Primere iznenadio Barcelonu, savladavši aktuelne prvake rezultatom 0:2.

Kataloncima je poraz priredio bivši napadač bremenskog Werdera Nelson Valdez koji je postigao dva gola. No, trener Esteban Vigo oduševljen je i francuskim napadačem Davidom Trezeguetom, iako nije bio strijelac.

«Trezeguet je veliki profesionalac. Došao je kasno, baš kao i Valdez, te odmah krenuo na posao», kazao je Vigo dodavši:

«Trebalo mi je deset minuta da se uvjerim u njegov kvalitet. Njegova supruga je iz Alicante i želio je vratiti se u Španjolsku. Sada se osjeća jako sretnim».

Uno Due Trezege.. :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 sep 2010, 17:08

[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 sep 2010, 19:36

Traore pauzira 4 sedmice

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2136.html

Jbem ti srecu vise..imal nesretnijeg kluba u historiji od Juventusa..stvarno nevjerovatno :| :| :roll: :roll:

Daffy imal sta za udruzenje,vidio sam da scorp spominje neki statut citajuci komentare na JB pa jel se na to odnosilo..haj vidi imal sta :D 8-) 8-)

Joj kad bi to napravili...pa okupljanja u SC u zetri..ma sve bi popunili :lol: 8-) 8-)

Mada nas i vako svaku tekmu imao 10tak minimalno,bez organizacije i ostalog,samoinicijativno..dok drugi i sa organizacijom ne mogu to skupit :lol: :lol: 8-) 8-)

FORZA MAGICA JUVE 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 sep 2010, 20:14

pricao mi je nesto, nije to nista u nasim rukama, to je sad do Juveta.. mi smo zahtjev predali, samo ga moraju ovi iz uprave Juventusa da odobre i da pravimo legalno udruzenje.. pusti ti ta "ostala" udruzenja.. to su samo fan klubovi, nista to legalno nije.. a kad bi se poceli skupljati, pa nema tekme gdje nas ne bi bilo po 100..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 sep 2010, 10:14

e moj sarajlija.. cim si ti zaprijetio odma su napravili :lol:

ajde prijavi se: http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2138.html

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.