Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
ako je quagliarella pravo pojacanje ja sam za njega ronaldo pa ono sto je on pogodio i sljep bi dao jednostavno on nije klasa napadac jednim potezom rijesi utakmicu mislim da je najgluplji potez ove uprave juvea qoagliarellaTed Mosby je napisao/la:Samo za kratko 2:2, odmah Juve zabija. Quagliarella će biti pravo pojačanje
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Los*Blancos
- Kontakt:
NemaAdmir_Sa je napisao/la:imal odbrane ikako??![]()
![]()
![]()
Cuj ovog Quagliarella pravo pojecanje Evo Giovanico zabijo pocasni gol za Parmu
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
pricajte sta hocete, koliko je samo Quaglia lopti primio i davao, driblao.. oprisran komentar sam ostavio na temi Serie A
bolje izgubiti i igrati odlicno, nego pobjediti a igrati kao siroca (prosla sezona 92% pobjeda)..
bolje izgubiti i igrati odlicno, nego pobjediti a igrati kao siroca (prosla sezona 92% pobjeda)..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
moze li mi neko reci zasto se brisu moji postovi jer nisam nikog vrijedao ili psovao nego kritikovao 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
zar oni smiju i iz zaleđa igrati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
zato sto je Agnelli ponovo na celu, ako te bas zanima..tony-mortale je napisao/la:moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
- tony-mortale
- Kontakt:
ok, znači to je to, ove godine idete znači u LP, taman vam tih 10-ak bodova treba što će vam navući.Italia je napisao/la:zato sto je Agnelli ponovo na celu, ako te bas zanima..tony-mortale je napisao/la:moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
omda se kontra puca, samo skrećem pažnju da su bila 2 neregularna gola, ništa zlonamjerno, jel sudija vidio ili nije, namjerno nenamjerno ko će ga znati ali činjenica je da nisu regularni
tony-mortale je napisao/la:moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
Evo realno, bili su offside-i, ali brate stvarno je tesko bilo vidjeti za pomocnog, posebno kod drugog gola nije se nista moglo vidjeti. A da nisu bili offside-i, jesu tu nema dileme.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sto se tice danjasnje tekme i igre. Izgledalo je i nekako u drugom poluvremenu, ali nije to dobro. Opet smo nekako ukoceni, napad nam je katstrofalan. Neefikasni skroz. To ce nam biti boljka ove sezone izgleda, neefikasnost i cesto i lako gubljenje lopti na sredini.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma znam nisam ja ni rekao da je namjerno, a da mrzim juve ili nešto sl. nebi ga gledao na lošem streamu, al kažem ima ljudi koji bi da je bilo obrnuto već pričali o kupljenim sudijama i sl.Adinjo je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:moželi mi neko reći zašto je sudija priznao drugi i treći "gol" juventusa?
Evo realno, bili su offside-i, ali brate stvarno je tesko bilo vidjeti za pomocnog, posebno kod drugog gola nije se nista moglo vidjeti. A da nisu bili offside-i, jesu tu nema dileme.
desi se pogotovo ovaj drugi slučaj nije ni pola metra nema šanse da to sudija sa 100% sigurnošću vidi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar je Juve za razliku od prosle sezone. Napad je izuzetno kreativa, pogotovo sa Pepeom koji je bio odlican, narocito u drugom poluvremenu. Odbrana je dosta porozna. Motta nije za Juventusa, lik je totalno izgubljen.
Sta reci za Srbina? U mnogome je ubrzao igru, sto naravno samo moze pozitivne rezultate donijeti. I da, neodoljivo podsjeca na Nedveda.
Sta reci za Srbina? U mnogome je ubrzao igru, sto naravno samo moze pozitivne rezultate donijeti. I da, neodoljivo podsjeca na Nedveda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
uvijek si imao pametne komentareOmerbavarac je napisao/la:Dobar je Juve za razliku od prosle sezone. Napad je izuzetno kreativa, pogotovo sa Pepeom koji je bio odlican, narocito u drugom poluvremenu. Odbrana je dosta porozna. Motta nije za Juventusa, lik je totalno izgubljen.
osrednji klub

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- sarajlija89
- Kontakt:
Sami smo sebe kaznili i dozvolili ovo...kod 2-1 krasic sam na golmana izlazi i fula,u tim trenucima smo imali potpunu terensku inicijativu i trebali smo zabit jos jedan gol i rijesit tekmu.
Primjetan je neki napredak u igri,pogotovo dobar dio drugog poluvremena gdje smo bili dosta konkretni i opasni.Krasic najbolji,steta sto nije zabio gol...odbrana nazalost opet po starom,jeftino smo golove primili kada su igraci ostajali sami na sutu nakon lijepih akcija.
Steta za 3 boda al eto,tek je pocelo,zaostatak nije veliki pa cemo vidjeti,mozda nesto i bude.
FORZA JUVE
Primjetan je neki napredak u igri,pogotovo dobar dio drugog poluvremena gdje smo bili dosta konkretni i opasni.Krasic najbolji,steta sto nije zabio gol...odbrana nazalost opet po starom,jeftino smo golove primili kada su igraci ostajali sami na sutu nakon lijepih akcija.
Steta za 3 boda al eto,tek je pocelo,zaostatak nije veliki pa cemo vidjeti,mozda nesto i bude.
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hercules je u drugom kolu španske Primere iznenadio Barcelonu, savladavši aktuelne prvake rezultatom 0:2.
Kataloncima je poraz priredio bivši napadač bremenskog Werdera Nelson Valdez koji je postigao dva gola. No, trener Esteban Vigo oduševljen je i francuskim napadačem Davidom Trezeguetom, iako nije bio strijelac.
«Trezeguet je veliki profesionalac. Došao je kasno, baš kao i Valdez, te odmah krenuo na posao», kazao je Vigo dodavši:
«Trebalo mi je deset minuta da se uvjerim u njegov kvalitet. Njegova supruga je iz Alicante i želio je vratiti se u Španjolsku. Sada se osjeća jako sretnim».
Uno Due Trezege..
Kataloncima je poraz priredio bivši napadač bremenskog Werdera Nelson Valdez koji je postigao dva gola. No, trener Esteban Vigo oduševljen je i francuskim napadačem Davidom Trezeguetom, iako nije bio strijelac.
«Trezeguet je veliki profesionalac. Došao je kasno, baš kao i Valdez, te odmah krenuo na posao», kazao je Vigo dodavši:
«Trebalo mi je deset minuta da se uvjerim u njegov kvalitet. Njegova supruga je iz Alicante i želio je vratiti se u Španjolsku. Sada se osjeća jako sretnim».
Uno Due Trezege..
[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Traore pauzira 4 sedmice
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2136.html
Jbem ti srecu vise..imal nesretnijeg kluba u historiji od Juventusa..stvarno nevjerovatno
Daffy imal sta za udruzenje,vidio sam da scorp spominje neki statut citajuci komentare na JB pa jel se na to odnosilo..haj vidi imal sta
Joj kad bi to napravili...pa okupljanja u SC u zetri..ma sve bi popunili
Mada nas i vako svaku tekmu imao 10tak minimalno,bez organizacije i ostalog,samoinicijativno..dok drugi i sa organizacijom ne mogu to skupit
FORZA MAGICA JUVE
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2136.html
Jbem ti srecu vise..imal nesretnijeg kluba u historiji od Juventusa..stvarno nevjerovatno
Daffy imal sta za udruzenje,vidio sam da scorp spominje neki statut citajuci komentare na JB pa jel se na to odnosilo..haj vidi imal sta
Joj kad bi to napravili...pa okupljanja u SC u zetri..ma sve bi popunili
Mada nas i vako svaku tekmu imao 10tak minimalno,bez organizacije i ostalog,samoinicijativno..dok drugi i sa organizacijom ne mogu to skupit
FORZA MAGICA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
pricao mi je nesto, nije to nista u nasim rukama, to je sad do Juveta.. mi smo zahtjev predali, samo ga moraju ovi iz uprave Juventusa da odobre i da pravimo legalno udruzenje.. pusti ti ta "ostala" udruzenja.. to su samo fan klubovi, nista to legalno nije.. a kad bi se poceli skupljati, pa nema tekme gdje nas ne bi bilo po 100..
e moj sarajlija.. cim si ti zaprijetio odma su napravili
ajde prijavi se: http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2138.html
ajde prijavi se: http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2138.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.