Kad zagrmi jug na sljedećoj tekmi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

aBd vec u utorakOmar500 je napisao/la:
Kad zagrmi jug na sljedećoj tekmi

aaaah baš vam Hvala Suckers !Zeba'93 je napisao/la:Kume , mi ga fino uzeli ...robovi88 je napisao/la:To vas bog kaznio sto ste ukrali Trans !

TO VAM JE BAJRAMSKI POKLON
robijasu 2010 jel te stid da se javljas sviju ti?robovi88 je napisao/la:aaaah baš vam Hvala Suckers !Zeba'93 je napisao/la:Kume , mi ga fino uzeli ...robovi88 je napisao/la:To vas bog kaznio sto ste ukrali Trans !

TO VAM JE BAJRAMSKI POKLON

robijasu 2010 jel te stid da se javljas sviju ti?[/quote]robovi88 je napisao/la:

[/quote]
[/quote]

šta će srediti..igra mu popović i sve dok bude igro nećemo uzeti ništa na strani..igrač je smješan...Nerim je napisao/la:ne zamjeriti našim igračima na ovakoji igri nakon Bajrama i kolaca.. hahaha,, nisu igrači krivi što su barjamovali i jeli kolace.. hehhehe... doci ce oni u formu... sad ce to naš Osim srediti
ajd dobro ba ! Zoo ! treba vas bit Sramota, ja se nemam čega stiditThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:robijasu 2010 jel te stid da se javljas sviju ti?robovi88 je napisao/la:

[/quote]
[/quote]
 [/quote]
[/quote] ja ewo vec 3 paket maramica drugg, nezz sta cu
  ja ewo vec 3 paket maramica drugg, nezz sta cu   

ma nek je zeljo ispred celika ba, pa nek gori sverobovi88 je napisao/la:ajd dobro ba ! Zoo ! treba vas bit Sramota, ja se nemam čega stiditThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:robijasu 2010 jel te stid da se javljas sviju ti?robovi88 je napisao/la:

[/quote]
[/quote] ja ewo vec 3 paket maramica drugg, nezz sta cu
  ja ewo vec 3 paket maramica drugg, nezz sta cu   

[/quote]
[/quote]
Ma sta ti pricas boga ti. Ajd ne seri, ako si gledao utakmicu Sarajevo - Borac mogao si vidjeti kako se nateze domacinu i na koji nacin se pokusava doci do bodova. A corav je mogao vidjeti na koji nacin su pobjedili Celika i Buducnost u Banovicima, a nas uspjeh je sasvim zasluzen, a vas cemo razguliti ko zvecku. Eto nas za 10 tak dana pa ti vidi sta pricas i kako pricas.velez_mostar je napisao/la:Ovo je jos jedan dobar pokazatelj da je Zeljo nezasluzeno dosao do titule, ofirno kupovali utakmice, radili mutne radnje, i to svi znaju..definitivno najlosiji prvak otkako postoji liga..
Drag mi je Zeljo, ali predvidjam donji dio tabele ove godine..i na neki mi je nacin drago sto su se malo Manijaci spustili.
Dobro ba Zvijezdo...velez_mostar je napisao/la:Ovo je jos jedan dobar pokazatelj da je Zeljo nezasluzeno dosao do titule, ofirno kupovali utakmice, radili mutne radnje, i to svi znaju..definitivno najlosiji prvak otkako postoji liga..
Drag mi je Zeljo, ali predvidjam donji dio tabele ove godine..i na neki mi je nacin drago sto su se malo Manijaci spustili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.