FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam nešto ubijedjen da ce Rahmanovic prekucati drugu polusezonu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ivica Ivušić.. Jako dobar golman, još mlad. Ja sam ga prošle godine spominjao ovdje. Šteta što smo ga propustili, bio je otvoren za pregovore.midzuka je napisao/la:Offtopic: mladi golman Istre sto ga je nekoliko ljudi sa foruma prizeljkivalo jedno vrijeme, danas potpisao za Olympiakos.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
a kad se prezivas Bekic i igras napadaca?ThrillerHz je napisao/la:Skontaj prezivas se Bekic i igras Beka. To mora da je sudbina!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I ja sam misljenja da smo ga trebali na vrijeme zaganjati. Momak od decembra zvanicno bio slobodan, ali zbog situacije u Istri moglo je i prije to da se zavrsi. Ali ocigledno nisu svi upoznati sa njim koliko si i ti.AlfredNobel je napisao/la:Ivica Ivušić.. Jako dobar golman, još mlad. Ja sam ga prošle godine spominjao ovdje. Šteta što smo ga propustili, bio je otvoren za pregovore.midzuka je napisao/la:Offtopic: mladi golman Istre sto ga je nekoliko ljudi sa foruma prizeljkivalo jedno vrijeme, danas potpisao za Olympiakos.
JURIŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebajiga, gotovo je. Šteta jeste, dobili bi mladog golmana koji je bolji od Pavlovića, ali nejse.midzuka je napisao/la:I ja sam misljenja da smo ga trebali na vrijeme zaganjati. Momak od decembra zvanicno bio slobodan, ali zbog situacije u Istri moglo je i prije to da se zavrsi. Ali ocigledno nisu svi upoznati sa njim koliko si i ti.AlfredNobel je napisao/la:Ivica Ivušić.. Jako dobar golman, još mlad. Ja sam ga prošle godine spominjao ovdje. Šteta što smo ga propustili, bio je otvoren za pregovore.midzuka je napisao/la:Offtopic: mladi golman Istre sto ga je nekoliko ljudi sa foruma prizeljkivalo jedno vrijeme, danas potpisao za Olympiakos.
Fun fact - Branio je i za mlađe kategorije Intera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
+1 znači ubjeđen sam. Strašan je on igrač. Vjerujem da će ga Husref zategnuti na pripremama.kupus army je napisao/la:Ja sam nešto ubijedjen da ce Rahmanovic prekucati drugu polusezonu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Fali mu discipline i samokontrole.Laznjak je napisao/la:+1 znači ubjeđen sam. Strašan je on igrač. Vjerujem da će ga Husref zategnuti na pripremama.kupus army je napisao/la:Ja sam nešto ubijedjen da ce Rahmanovic prekucati drugu polusezonu.
Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
A mi cemo se zadovoljavati sa portugalskom 2. Ligom.
04.10.2009 !!
cavar je novi luka modricsarajlija je napisao/la:Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
A cini mi se i da je upisao solidan broj minuta na terenu kao prvotimac.Testo je napisao/la:cavar je novi luka modricsarajlija je napisao/la:Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
Sta god da bude on ce igrati u ligi 5.Testo je napisao/la:cavar je novi luka modricsarajlija je napisao/la:Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
A mi cemo i dalje svrsavati kada nasi "vanzemaljci" zavrse u portugalskom drugoligasu....
A monak hladno kaze ja necu u Maribor.
https://sportsport.ba/fudbal/dirljiv-op ... kog/265467
E tek sad se vidi na kakvu smo mi ublehasku pricu nasjeli.
Ovi portugalci su pravi levati jbt mogli su bolje proci da su ovog Cavara doveli.
04.10.2009 !!
Čelsi traži target mana, treba povuć vezu koju smo imali s Matejom i uvalit im Mersu za 2-3 miliona. Bolji je od Kerola i Krauča, a i od Morate trenutno. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prije vise od godinu sam pisao da ce Hadzicu problem biti prevelika ocekivanja ,medijsko pumpanje , menageri i roditelji koji sve gledaju kroz lovu . umjesto priprema on izabere probe nasi igraci sami sebe uniste umjesto da treniraju dan i noc da sute i rade oni samo razmisljaju kako dobit neki ugovor u inpstranstvu.
Transfer 400.000 isto kao za Hadžića.sarajlija je napisao/la:Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
A jeli Hadzic potpisao?Esport je napisao/la:Transfer 400.000 isto kao za Hadžića.sarajlija je napisao/la:Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
04.10.2009 !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cavar za 200k eura presao. Ali nije isto Bundesliga i druga portugalska (gdje jos nisu ni potpisali Hadzic i Veladzic).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je ono što cijelo vrijeme pricam igrac mora igrati da bi napravio transfer mali Ćavar odigrao 18 utakmica za seniore i naravno da Ce otoci svaka čast momku pravi igrac .mi Ce mi i dalje dovoditi i gurati polovnjaku i ici sve dublje nažalostsarajlija je napisao/la:Sta god da bude on ce igrati u ligi 5.Testo je napisao/la:cavar je novi luka modricsarajlija je napisao/la:Cavar iz Zinjskog u Franfurt.....
A mi cemo i dalje svrsavati kada nasi "vanzemaljci" zavrse u portugalskom drugoligasu....
A monak hladno kaze ja necu u Maribor.
https://sportsport.ba/fudbal/dirljiv-op ... kog/265467
E tek sad se vidi na kakvu smo mi ublehasku pricu nasjeli.
Ovi portugalci su pravi levati jbt mogli su bolje proci da su ovog Cavara doveli.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovih 200k stavio zuka
Valjda su iz Frankfurta rekli da su ga platili 100k eura sto i ne vjerujem bas...
Hocel' se Hadzija i Vela preseliti u Portugal ili ce transfer izvisiti? Znal' neko vise info?
Hocel' se Hadzija i Vela preseliti u Portugal ili ce transfer izvisiti? Znal' neko vise info?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Igrao je i Duljevic redovno, pa nije otisao u bundes ligu. Tako da to nije garant, da ce se neko prodati u jaku ekipu. 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.