Sta imas to postovati, iste pare se uloze u njihov stadion. Koji su isprosili jos od one vlasti kojoj nas pripisujuhskzmostar je napisao/la:Vidis nama su titule![]()
Al postujem ljubav prema poreznoj koja zivi od grbace postenih radnika

Sta imas to postovati, iste pare se uloze u njihov stadion. Koji su isprosili jos od one vlasti kojoj nas pripisujuhskzmostar je napisao/la:Vidis nama su titule![]()
Al postujem ljubav prema poreznoj koja zivi od grbace postenih radnika
Golem, Boga mi! Ni Atletico tamo ovoliko poreza ne plati i grad ne razvija!!svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID-moraju rezervisat jedan elitni hotel u Sarajevu najmanje tri noci pa onda skauti dolaze to je sigurno jos jedan hotel sigurno dvije noci pa moraju izac na veceru pa sve na to PDV drzavi BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
Ovaj lik je meni najjači na forumu.joker90 je napisao/la:Golem, Boga mi! Ni Atletico tamo ovoliko poreza ne plati i grad ne razvija!!svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID-moraju rezervisat jedan elitni hotel u Sarajevu najmanje tri noci pa onda skauti dolaze to je sigurno jos jedan hotel sigurno dvije noci pa moraju izac na veceru pa sve na to PDV drzavi BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
Taman kontam da mu kazem dvaput je dvaput i bez pojacanja kad kurko, svasta na ovom forumu ima moras se pazitHarrison je napisao/la:Sto me trznu ovaj gore sa pitarskim grbom, prica o titulama, kontam kako pitar moze pricati o titulama
![]()
![]()
svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID-moraju rezervisat jedan elitni hotel u Sarajevu najmanje tri noci pa onda skauti dolaze to je sigurno jos jedan hotel sigurno dvije noci pa moraju izac na veceru pa sve na to PDV drzavi BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
Nemoj je.bat da je ovo napisaoZip je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID-moraju rezervisat jedan elitni hotel u Sarajevu najmanje tri noci pa onda skauti dolaze to je sigurno jos jedan hotel sigurno dvije noci pa moraju izac na veceru pa sve na to PDV drzavi BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
Mazlume jedan, PDV ide za plate stranačkim uhljebima.svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID-moraju rezervisat jedan elitni hotel u Sarajevu najmanje tri noci pa onda skauti dolaze to je sigurno jos jedan hotel sigurno dvije noci pa moraju izac na veceru pa sve na to PDV drzavi BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
pa onda uposlenicima ova dva hotela isplata licnog dohotka sa svim porezima i doprinosima za mjesec februarsvrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID-moraju rezervisat jedan elitni hotel u Sarajevu najmanje tri noci pa onda skauti dolaze to je sigurno jos jedan hotel sigurno dvije noci pa moraju izac na veceru pa sve na to PDV drzavi BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
Molim boga, da predje u Celsi. Valjda onda necete okolo prositi. Onda bi i ove sda kurve prestale davati vama pare od poreskih obveznika koji nisu navijaci zeljescara.svrakino1921 je napisao/la:samo da obavjestim nase fine gradske komsije-REKAO JE DA
![]()
![]()
![]()
![]()