...i Olimpik!MoSa LjoŽe je napisao/la:Borac ove godine najbliži tituli po ovom večeras što su prikazali,Odlični su.
Vaznije od svega su 14 bodova koji su gostujuci timovi uzeli.
Moderator/ica: vlakanje
...i Olimpik!MoSa LjoŽe je napisao/la:Borac ove godine najbliži tituli po ovom večeras što su prikazali,Odlični su.
Da su bile sudije placene bilo bi 4-0 za nas,al posto kod nas mogu svi da igraju Borac zasluzeno nosi bodove,kud mi necemo imati ovako sudjenje bilo gdje glavni sudija dobro sudio,pomocni zajebao kod penala i to je sve,a ti djecace iz Banovica smiri se malo vidi se da si se malo prehladio!bekrija1990 je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere
halo sine koliko ti imas godina ? koliko je zeljeznicmar igrao danas ? - amateru poklopi sebekrija1990 je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere
Ma ja ba, "zajeb'o" se sudijasamo sarajevo je napisao/la:Da su bile sudije placene bilo bi 4-0 za nas,al posto kod nas mogu svi da igraju Borac zasluzeno nosi bodove,kud mi necemo imati ovako sudjenje bilo gdje glavni sudija dobro sudio,pomocni zajebao kod penala i to je sve,a ti djecace iz Banovica smiri se malo vidi se da si se malo prehladio!bekrija1990 je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere
na tv-u se vidjelo kako je jedan redar došao među policajce i izveo nekog navijača iz mase stavi go na stolicu i udario ga 3-4 puta boksom u glavu i onda se kadar prebacio.Poslije je došla hitna i odvezla tog istog navijača.sekac je napisao/la:Čestitam Borcu na pobjedi mada mi je što je normalno krivo pravo jer sam navijač Sarajeva!Pobjeda zaslužena bez ijedne mrlje osim onog incidenta ne znam ni šta je bilo, koliko sam vidio sa tribine lešinari prebili redara-security-a a onda je murija njih prebila i potjerala prema vrhu nakon čega su istjerani i poslani kući.Mi navijači Sarajeva nismo ničim izazvali takve reakcije čak smo igrače Borca na kraju ispratili aplauzom zasluženim a to vam mogu potvrditi svi od stručnog štaba do zadnjeg igrača.Što se nas tiče uvijek ste dobro došli ali murija je i nas prebila ja sam lično dobio batine od njih i tužio sam ih poslije Širokog,to nije za ovu temu suma sumarum još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi ipak igrale su po meni dvije najbolje ekipe trenutno u BH a nama poraz za opomenu isto kao i vama protiv Širokog SRETNO u nastavku i živi bili.!![]()
Lesinari su krivi za incident,napali su security,neznam razlog zasto.r_emir je napisao/la:na tv-u se vidjelo kako je jedan redar došao među policajce i izveo nekog navijača iz mase stavi go na stolicu i udario ga 3-4 puta boksom u glavu i onda se kadar prebacio.Poslije je došla hitna i odvezla tog istog navijača.sekac je napisao/la:Čestitam Borcu na pobjedi mada mi je što je normalno krivo pravo jer sam navijač Sarajeva!Pobjeda zaslužena bez ijedne mrlje osim onog incidenta ne znam ni šta je bilo, koliko sam vidio sa tribine lešinari prebili redara-security-a a onda je murija njih prebila i potjerala prema vrhu nakon čega su istjerani i poslani kući.Mi navijači Sarajeva nismo ničim izazvali takve reakcije čak smo igrače Borca na kraju ispratili aplauzom zasluženim a to vam mogu potvrditi svi od stručnog štaba do zadnjeg igrača.Što se nas tiče uvijek ste dobro došli ali murija je i nas prebila ja sam lično dobio batine od njih i tužio sam ih poslije Širokog,to nije za ovu temu suma sumarum još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi ipak igrale su po meni dvije najbolje ekipe trenutno u BH a nama poraz za opomenu isto kao i vama protiv Širokog SRETNO u nastavku i živi bili.!![]()
jasno je da su bili sami na tribini i da su samovoljno napravili incident,ali redar obični,onaj u zelenom prsluku nema pravo da tako postupa sa bilo kim.Hairlija je napisao/la:Lesinari su krivi za incident,napali su security,neznam razlog zasto.r_emir je napisao/la:na tv-u se vidjelo kako je jedan redar došao među policajce i izveo nekog navijača iz mase stavi go na stolicu i udario ga 3-4 puta boksom u glavu i onda se kadar prebacio.Poslije je došla hitna i odvezla tog istog navijača.sekac je napisao/la:Čestitam Borcu na pobjedi mada mi je što je normalno krivo pravo jer sam navijač Sarajeva!Pobjeda zaslužena bez ijedne mrlje osim onog incidenta ne znam ni šta je bilo, koliko sam vidio sa tribine lešinari prebili redara-security-a a onda je murija njih prebila i potjerala prema vrhu nakon čega su istjerani i poslani kući.Mi navijači Sarajeva nismo ničim izazvali takve reakcije čak smo igrače Borca na kraju ispratili aplauzom zasluženim a to vam mogu potvrditi svi od stručnog štaba do zadnjeg igrača.Što se nas tiče uvijek ste dobro došli ali murija je i nas prebila ja sam lično dobio batine od njih i tužio sam ih poslije Širokog,to nije za ovu temu suma sumarum još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi ipak igrale su po meni dvije najbolje ekipe trenutno u BH a nama poraz za opomenu isto kao i vama protiv Širokog SRETNO u nastavku i živi bili.!![]()
Al je bitno da se tebi svidjazlaya_tm87 je napisao/la:al svaka cast za onu parolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.